ویروس کرونا چطور به قدرتمندترین فرد آمریکا رسید؟
اعتمادآنلاین | منیژه موذن- سرخط بسیاری از رسانههای جهان از روز جمعه تمرکز بر یک خبر مهم است: «ابتلای رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ به ویروس کرونا». ترامپ روز جمعه در توییتی اعلام کرد هوپ هیکس مشاور او به کرونا مبتلا شده و به همین دلیل او و همسرش ملانیا تست دادهاند. نتیجه تست رئیسجمهور و بانوی اول خیلی زود مشخص کرد آنها نیز به ویروس کرونا مبتلا هستند.
ساعاتی پس از اعلام ابتلای ترامپ و همسرش ملانیا به کرونا، پزشکان کاخ سفید اطلاع دادند رئیسجمهور به بیمارستان والتر رید منتقل خواهد شد. در تصاویر منتشرشده از کاخ سفید ترامپ با کت و شلوار و ماسکی بر صورت با هلیکوپتر مخصوص به بیمارستان منتقل شد تا در آنجا مراحل درمان را بگذراند.
اما ترامپ و ملانیا تنها افراد مبتلا به ویروس کرونا در کاخ سفید نبودند. ویروس کرونا همچون دومینویی سریع بسیاری از افراد نزدیک به ترامپ را درگیر کرده بود. اما این زنجیره از کجا شروع شد و چطور به قدرتمندترین فرد آمریکا رسید؟
سرنخ زنجیره ابتلا به کرونا در کاخ سفید
محتملترین گزینه درباره شروع زنجیره کرونا مراسم معرفی ایمی بارت، نامزد دیوان عالی آمریکا، در کاخ سفید است.
روز شنبه ۲۶ سپتامبر در باغ رز کاخ سفید مهمانی بزرگی برای پیشنهاد عضویت ایمی بارت برپا شد.
طبق آنچه در تصاویر مشخص است، مدعوین در این مراسم نه ماسک بر چهره داشتند و نه فاصلهها را رعایت کرده بودند. چند نفر از شرکتکنندگان در این مراسم پس از آن به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. البته روشن نیست که ترامپ در تماس با مهمانان در این ضیافت مبتلا به کرونا شده است یا پس از آن از طریق تماس با مشاور خود، هوپ هیکس؛ اما تعدادی از کسانی که در آن ضیافت بودهاند از جمله رئیس دانشگاه نوتردام و همچنین ۲ سناتور آمریکایی نیز به این ویروس مبتلا شدهاند.
این در حالی است که از همه افراد پیش از ورود به مراسم تست کرونا گرفته شده است اما به نقل از واشینگتن پست، پس از مشخص شدن نتیجه تستها مهمانان ماسکهای خود را برمیدارند، با یکدیگر دست میدهند و فاصلهگذاری رعایت نمیشود. گفته میشود نتایجی که از آزمایشهای سریع به دست میآید دقیق نبوده و احتمال تشخیص اشتباه وجود دارد.
بدین ترتیب شمار افرادی که در کاخ سفید به کرونا مبتلا شدهاند در حال حاضر به ۱۱ نفر رسیده است: دونالد ترامپ، ملانیا ترامپ، هوپ هیکس مشاور رئیسجمهور، نیکلاس لونا مشاور رئیسجمهور، مایک لی سناتور ایالت یوتا، تام تیلیس سناتور ایالت کارولینای شمالی، کیلین کانوی مشاور سابق ترامپ، بیل استفان رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ، جان جنکینز رئیس دانشگاه نوتردام، کریس کریستی و رانا مکدنیل.
از جمله کسانی که اخیراً با رئیسجمهور در ارتباط بودهاند اما به ویروس مبتلا نشدهاند عبارتاند از: معاون اول مایک پنس و همسرش کارن پنس، ایوانکا ترامپ و همسرش جراد کوشنر، ایمی بارت، جو بایدن نامزد حزب دموکرات و همسرش جیل بایدن.
ترامپ شنبهشب با انتشار ویدئویی از خود در بیمارستان والتر رید ضمن تشکر از کادر درمان بیمارستان اعلام کرد حالش خوب است و به زودی به فعالیت انتخاباتی خود ادامه خواهد داد.
ترامپ احتمالاً به زودی با تکمیل روند بهبود به کاخ سفید بازخواهد گشت، اما چنانکه دیوید رمنیک در نیویورکر مینویسد: «بهترین سیستم امنیتی و پزشکی در دنیا نتوانستند از دونالد ترامپ در مقابل خطری که او مدتها اصرار بر کوچک شمردن و نادیده گرفتنش داشت محافظت کنند.»
ابعاد جدید ماجرای آبان ۹۸ از زبان محمدجواد ظریف
احمق و احمقتر