Sunday, May 16, 2021

صفحه نخست » تغییر مقررات سفر به امارات متحده عربی

dubai_051621.jpgدویچه وله - امارات متحده عربی که به علت شیوع کرونا پرواز به این کشور را محدود کرده بود تا حدودی از این محدودیت‌ها کاسته است. مسافران با ارائه تست پی‌سی‌آر با اعتبار ۷۲ ساعت مجاز به سفر به این کشور هستند.

صدور ویزای امارات متحده عربی برای اتباع ایرانی از ماه اسفند از سرگرفته شده و به گزارش آژانس‌های گردشگری، حجم سفر ایرانیان به این کشور در نوروز از ترکیه نیز بیشتر بوده است. با این حال نسبت به سال‌های گذشته ۸۰ درصد کاهش داشته است.

در جدیدترین مقررات پروازهای ورودی به امارات، مسافران موظفند تست پی‌سی‌آر با اعتبار ۷۲ ساعت در فرم پرینت و با امضا و مهر را در فرودگاه ارائه دهند. جواب تست باید به زبان انگلیسی و از آزمایشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت باشد.

تست‌هایی که به طور سریع انجام می‌شوند قابل قبول نیستند و پاسخ ایمیلی تست هم مورد پذیرش نیست.

👈مطالب بیشتر در سایت دویچه وله

مسافران زیر ۱۲ سال از ارائه تست معاف هستند.

این قانون حتی برای مسافرانی که قصد ورود به امارات را ندارند و تنها به صورت ترانزیت در فرودگاه امارات هستند نیز الزامی است.

در بدو ورود به فرودگاه امارات از تمامی مسافران تست گرفته خواهد شد و تا زمان اعلام نتیجه باید در قرنطینه بمانند. در صورت مثبت بودن این تست نیز مسافر با هزینه خود در مکان مشخصی قرنطینه خواهد شد.

همچنین مسافرانی که ۱۴ روز قبل از سفر به امارات به هند، نیجریه و آفریقای جنوبی سفر کرده‌اند اجازه استفاده ترانزیت از پرواز امارات را ندارند. افراد مقیم و دارندگان ویزای امارات اما از این قاعده مستثنی هستند.

همچنین داشتن بلیط رفت و برگشت برای مسافران ایرانی امارات الزامی است. کسانی که فقط بلیط رفت داشته باشند اجازه پرواز نخواهند داشت. این قانون شامل اتباع امارات و کسانی که اقامت این کشور را دارند نمی‌شود.

برای کسانی که از امارات قصد بازگشت به ایران را دارند، تست منفی کووید ۱۹ با اعتبار ۹۶ ساعت قبل از پرواز الزامی است. این افراد همچنین باید فرم خوداظهاری و تعهدنامه را نیز تکمیل کنند. این قانون شامل کودکان زیر هشت سال نمی‌شود.

در ماه‌های پایانی سال گذشته میلادی، روزانه در امارات حدود چهار هزار نفر به کووید ۱۹ مبتلا می‌شدند که نسبت به جمعیت ده میلیونی این کشور رقم بسیار بالایی به‌شمار می‌رود.

این باعث شد که دبی به عنوان کشوری «با ریسک بسیار بالا» رتبه‌بندی شود. به همین دلیل دولت دست به اقدامات تازه‌ محدودکننده زد و در ماه دسامبر یک برنامه واکسیناسیون بلندپروازانه را آغاز کرد.

تا ماه مارس به ازای هر ۱۰۰ نفر ۶۴ دوز واکسن تزریق شده بود که در سطح جهانی کم‌نظیر بود و در این زمینه تنها اسرائیل موفق‌تر از امارات عمل کرده بود. این رقم در ماه آوریل به ۹۷ دوز در ازای هر ۱۰۰ نفر رسید.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy