Wednesday, Jun 23, 2021

صفحه نخست » ادعای امنیتی خبرگزاری ایلنا که از صفحات این خبرگزاری حذف شد

062321B_top.jpgحمله پهپادی به مجموعه دارویی «برکت»

-خبرگزاری ایلنا ادعا کرد به کارخانه داروسازی «برکت» حمله پهپادی شده اما ناموفق مانده است!

-با اینکه مقامات ارشد جمهوری اسلامی پرواز پهپادهای خارجی را در آسمان ایران رد می‌کنند اما محسن رضایی در فروردین‌ماه امسال اعتراف و تأیید کرده بود که در ادوار مختلف «چند ریزپرنده مشکوک آمدند و کارهایی انجام دادند!»

کیهان لندن - خبرگزاری ایلنا چهارشنبه دوم تیرماه گزارش داد «حمله پهپادی دشمنان ایران» به مجموعه دارویی «برکت» زیرمجموعه «ستاد اجرایی فرمام امام» که در کُردان کرج قرار دارد با شکست مواجه شده است.

در این خبر که ساعاتی پس از انتشار از خروجی ایلنا حذف شد آمده بود «طبق شنیده‌ها یک پهپاد قصد حمله به مجموعه دارویی زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام را داشته که این حمله ناموفق بوده و گویا نقطه مجاور این مجموعه هدف حمله قرار گرفته که هیچ آسیبی به دنبال نداشته است.»

ilan-news-23june-2021.jpgشرکت دارویی «برکت» زیرمجموعه «ستاد اجرایی فرمان امام» است که ادعا می‌کند واکسن «کووایران- برکت» را برای مقابله با ویروس کرونا ساخته و در اواخر خردادماه برای تزریق عمومی آن مجوز اضطراری صادر شد.

پس از اعلام رسمی شیوع کرونا در ایران در اسفند ۹۸ بارها ادعا شد نهادهای نظامی و غیرنظامی به ساختن واکسن کرونا مشغولند و یا با همدیگر برای تولید واکسن مربوطه همکاری داشته‌اند. سرتیپ دوم علیرضا رنجبر نائینی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی پدافند هوایی ارتش در مصاحبه‌ای که سه‌شنبه اول تیرماه در خبرگزاری «مهر» منتشر شد ادعا کرد واکسن «فخرا» با همکاری ارتش و وزارت دفاع ساخته شده است. واکسن «فخرا» همان واکسنی است که ادعا شده بود محسن فخری‌زاده از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در زمینه موشکی فعال بود پروژه ساخت این واکسن را نیز پیش می‌بُرد.

حالا این حمله پهپادی به «برکت» که هنوز هیچ نهاد رسمی به آن واکنش نشان نداده در حالی رسانه‌ای شده که سرتیپ قادر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی «خاتم‌الانبیاء» ادعا کرد «ماموریت اول ما رصد دائم و ۲۴ ساعته آسمان کشور با دقت و هوشمندی بالا است و با اقتدار کامل مشغول دفاع از آسمان ایران اسلامی هستیم و آسمانی امن، مطمئن و آرام‌بخش را برای کشور فراهم کرده‌ایم.»

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

در دو سال گذشته علاوه بر انفجارهای مشکوک در چند تأسیسات اتمی ایران، چندین پالایشگاه و نیروگاه و واحد پتروشیمی و چند کارخانه که مشکوک به ساختن تجهیزات نظامی هستند نیز یکی پس از دیگری به صورت زنجیره‌ای دچار انفجار و آتش سوزی شدند. بعضی منابع این انفجارها را ناشی از خرابکاری عوامل نفوذی در تأسیسات استراتژیک ایران دانسته و برخی می‌گویند حملات مستقیم و توسط پهپادها بوده است. با وجود اینکه به نظر می‌رسد پهپادهای متعلق به اسرائیل یا آمریکا در آسمان ایران جولان می‌دهند اما این موضوع همواره از طرف مقامات ارشد نظام رد شده است. با اینهمه روز ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ محسن رضایی فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و نامزد مادام‌العمر رأی‌گیری‌های ریاست جمهوری اسلامی در مصاحبه‌آی با خبرگزاری «مهر» ضمن هشدار نسبت به وجود «آلودگی‌های امنیتی» در نهادهای امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی اعتراف و تأیید کرد که در ادوار مختلف «چند ریزپرنده مشکوک آمدند و کارهایی انجام دادند!»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy