Tuesday, Jun 28, 2022

صفحه نخست » افتادن عمّامه‌ نماینده عصبانی حین داد و فریاد در مجلس

amameh_062822.jpgخلاصه خبر:

- بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و شرکت‌های زیر مجموعه آن محور اصلی طرح تحقیق و تفحص از شستا است.

- گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی به نمایندگان ارائه شد و نمایندگان با این تحقیق و تفحص موافقت کردند.

- در برخورد عصبی محمدعلی نقدعلی در صحن علنی امروز که عمامه نیز از سرش افتاد، خونسردی نمایندگانی که پشت سر او نشسته‌ بودند و همچنین خونسردی هیئت رئیسه نشان می‌داد که این برخوردهای «غیرعادی» برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی کاملا «عادی» است!

کیهان لندن - در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دو طرح تحقیق و تفحص توسط نمایندگان تصویب شد که در پی تصویب یکی از این طرح‌ها یکی از نمایندگان آخوند مجلس معترض شد و برای دقایقی در حالی که عمامه‌ از سرش افتاده بود به داد و فریاد مشغول شد.

در جلسه علنی امروز نمایندگان تحقیق و تفحص از شرکت شستا از سال ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۹ با ۱۶۱ رأی موافق، ۴۷ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

شهباز حسن پور بیگلری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره گزارش کمیسیون اقتصادی در رابطه با تقاضای تحقیق و تفحص از شستا گفته که «بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکتهای زیر مجموعه آن محور اصلی این طرح است.»

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

بررسی مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیر مجموعه، فرایند خرید و فروش دارایی‌ها و نحوه رعایت صرفه و صلاح شرکت، اجاره دارایی‌ها، اخذ وام بانکی و نحوه پرداخت به شرکت‌های تابعه از نمونه محورهای فرعی این تحقیق و تفحص است.

شستا مخفف «شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی» است در سال ۱۳۶۵ به عنوان شرکت سهامی خاص آغاز به کار کرد اما به مرور مثل موارد مشابه به یکی از کانال‌های رانت و فساد مالی جمهوری اسلامی تبدیل شد. در حال حاضر شستا دارای ۱۶۵ شرکت مدیریتی و ۶۵ شرکت غیرمدیریتی است و مجموع سرمایه آن از سال ۹۷ در حدود ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده است. همچنین درآمد سالانه آن ۳۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه به شرایط، اکنون باید دو برابر باشد.

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی همچنین گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی به نمایندگان ارائه شد و در نهایت نمایندگان با ۱۲۰ رأی موافق، ۸۱ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر با این تحقیق و تفحص موافقت کردند.

محورهای تحقیق و تفحص مجلس از عملکرد وزارت نیرو به شرح زیر است:

«۱- آثار و پیامدهای سدهای ساخته شده بر محیط زیست، میراث فرهنگ، آموزش، بهداشت و زیست جوامع محلی مخزن و پائین دست سدهای ساخته شده توسط وزارت نیرو.
۲- نحوه تطابق جانمایی سدها و تخصیص از آنها در ارتباط با حفظ محیط زیست و تمامی ذینفعان حوضه و بررسی عملکردهای زیست‌محیطی، فنی، مالی و اقتصادی سدهای ساخته شده.
۳- بررسی چگونگی نحوه اخذ ردیف‌های اجرایی طرح‌های توسعه‌ای منابع آب اعم از مجوز تخصیص، تصویب مطالبات، قراردادهای اجرا و عملکرد شرکت‌های مشاور، مجوز محیط زیستی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی، جهاد کشاورزی، امور عشایر و ... و انطباق مجوزهای صادره با روندهای قانونی.
۴- نحوه برخورد با برداشت‌های غیرمجاز، آب‌های زیرزمینی و سطحی، متجاوزان به حریم بستر و حفط مرفولوژی رودخانه و چگونگی بهره‌برداری آب در تولیدات کشاورزی و اقدامات انجام شده برای اصلاح الگوهای کشت.
۵- نحوه تدوین برنامه بهره‌برداری از منابع سطحی و زیرزمینی در دشت‌های مختلف.
۶- بررسی رعایت اصول یونسکو در اجرای طرح‌های انتقال آب و سدسازی و بررسی ساختار ارزیابی محیط زیستی طرح‌های توسعه‌ای مطابق با معیارهای جهانی.»

گفتنی است این جلسه با حاشیه عجیبی نیز همراه شد. محمدتقی نقدعلی نماینده مردم «خمینی‌شهر» در استان اصفهان (همایونشهر) که به نظر می‌رسد منتقد گزارش ارائه شده از سوی کمیسیون کشاورزی و موافقت نمایندگان با تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیروست، گفت: «کسی با تحقیق و تفحص مخالفت نیست، ما در کمیسیون کشاورزی حاضر شدیم. این تحقیق و تفحص به نام تحقیق و تفحص کلی است، اما به نام یک استان. اگر انتقال آب اشتباه است، به یزد و بروجن هم اشتباه است.»

محمدعلی نقدعلی که به شدت عصبانی بود و فریاد می‌کشید افزود «به چه مجوزی تکروی کردید؟ و چرا تحقیق تفحص را یکجانبه تائید کردید؟ این چه مدیریتی است؟ تحقیق و تفحصی که فقط به نفع چهارمحال باشد مورد قبول ما نیست.»

نماینده «خمینی‌شهر» (همایونشهر) به حدی عصبی بود و فریاد می‌کشید که عمّامه‌ از سرش افتاد اما او همچنان به داد و فریاد ادامه داد و بلافاصله هم میکروفون خود را به همراه پایه آن به دست گرفت و به‌ صورت ایستاده به مخالفت ادامه داد.

پس از دقایقی چند تن از نمایندگان که به دور وی جمع شده بودند، عمّامه وی را بر سرش گذاشتند.

این اتفاق مضحک در حالیست که فریاد کشیدن و حتی کتک‌کاری در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بارها از سوی نمایندگان در دوره‌های مختلف این نهاد گوش به فرمان رهبری جمهوری اسلامی تکرار شده است. در برخورد عصبی محمدعلی نقدعلی در صحن علنی امروز نیز خونسردی نمایندگانی که پشت سر او نشسته‌ بودند و همچنین خونسردی هیئت رئیسه نشان می‌داد که این برخورد «غیرعادی» برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی کاملا «عادی» است!



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy