کیهان لندن - در شرایطی که مقامات امنیتی و سیاسی نظام به مردم در مورد ادامه اعتراضات هشدار داده بودند و حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از معترضان خواسته بود «دیگر به خیابانها نیایید» تظاهرات و تجمعات ضدحکومتی چهارشنبه شب ۱۸ آبانماه نیز در هشتمین هفتهی خود ادامه یافت.
خیزشهای شبانه در تهران (شهر زیبا، ستارخان، جوادیه)، اصفهان، قهدریجان و گلدره، اراک، سقز و مهاباد، بوکان و بسیاری از شهرهای دیگر در حالی ادامه یافت که با وجود سرکوب مردم و همچنین استفاده از اسلحه جنگی توسط نیروهای سرکوبگر حکومت با اصرار مدعی است که هنوز با مردم مماشات میکند!
روزنامه «کیهان تهران» در گزارشی مقصر وضعیتی را که نظام در آن گرفتار شده «اصلاحطلبان» دانسته و نوشته است که آنها به نیابت از آمریکا با انتشار یاوهها و جفنگهایی، بیشرافتی و آلودگی عمیق خود را بروز دادند! این درحالیست که در تمام دو ماه گذشته اصلاحطلبان با اعلام حمایت از نظام خواستار متوقف کردن اعتراضات «اغتشاشگران» شده و مدام به مخالفان جمهوری اسلامی حمله کردند.
در این میان، یکی از تشکیلات اصلاحطلب که خود را «جبهه اصلاحات ایران» معرفی میکند با نادیده گرفتن نقش جریان موسوم به اصلاحات در وضعیت نابسامان کشور در بیانیهای به انتقاد از سیاستگذاران نظام پرداخته و نوشته است که این وضعیت حاصل «سرکوب زندگی» و «سیاست به رسمیت نشناختن»، «مسائل انباشته حل ناشده» و «تحقیر شهروندان متکثر» است! اتفاقاً یکی از جریانات مهم حکومتی که «سیاست به رسمیت نشناختن» را پیش میبردند خود اصلاحطلبان، امثال عباس عبدی، حمیدرضا جلاییپور، صادق زیباکلام، سعید حجاریان، الیاس حضرتی، حسین مرعشی و بهزاد نبوی و مشابهان، بودهاند که میگفتند «براندازان را اصیل نمیدانیم» و «براندازان میخواهند در فنجان توفان کنند.»
حتا حسین مرعشی از اعضای ارشد حزب «کارگزاران سازندگی» امرداد ۱۳۹۷ در یک مصاحبه گفته بود «براندازان عددی نیستند!» اما حالا وضعیت نظام چنان وخیم شده که روزنامه بدنام و منفور «کیهان تهران» در سرمقاله خود برای ترساندن مردم هشدار میدهد «فردای براندازی جهنم است و آنهایی را که همفکرشان نیستند قتلعام میکنند!»
بخشی از حکومت در حالی یکی از جناحین خود، اصلاحطلبان را مقصر «ناآرامیها» معرفی میکند که هنوز هم آنها با پشتیبانی صادراتیها و لابیگران خارج از کشور در تلاش هستند تا به رهبران غربی چنین القاء کنند که آنچه در ایران میگذرد منجر به «سقوط نظام» نمیشود. امتداد این خط تبلیغاتی را که اصلاحطلبان پیش میبرند میتوان در مقالات و اظهارات اعضای مؤسساتی مثل «شورای آتلانتیک»، «نایاک» و «کوئینسی» دید.
دو سال پیش پس از یک دوره اعتراضات ضدحکومتی در ایران محمدجواد ظریف وزیر خارجه پیشین جمهوری اسلامی خطاب به «جریان انقلابی» حکومت که به ظاهر مخالف برجام بودند هشدار داد «اصلاحطلب و اصولگرا همگی در یک کشتی نشستیم.» همین حرف را محمود حسینیپور استاندار مازندران دو هفته قبل تکرار کرد و هشدار داد «همه اعم از اصلاحطلب و اصولگرا گوشها را باز کنند، اگر کسی تصورش این است اتفاقی برای ایران بیافتد، تصور نکند با او کاری ندارند و قبل از همه او را بالای دار میفرستند!» البته برای مقامات جمهوری اسلامی قابل تصور نیست که راه و روش دیگری غیر از «دار» و «اعدام» و «قتل عام» و «جهنم» وجود داشته باشد و در یک تناقض آشکار مرتب مخاطبان را از همان جنایاتی میترسانند که خودشان ۴۳ سال است در حال ارتکاب آن هستند!
از سوی دیگر، حزباللهیها و ولایتمداران به شدت علیه اصلاحطلبان موضع گرفتهاند و مدعیاند آنها با اظهاراتشان به نفاق دامن میزنند! اصلاحطلبان اما طبق معمول یکی به نعل و یکی به میخ میکوبند و امیدوارند بتوانند باز هم به پشتوانه سلبریتیهایی که به این جریان نزدیک است پایگاه اجتماعی خود را که بعد از انتخابات فرمایشی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به کمتر از آرای باطله و به «سه درصد» کاهش یافت ارتقاء دهند. اما اعتراضاتی که خود مردم آن را «انقلاب» مینامند با ابتکارات مبارزاتی کاملا منحصر به فرد، سرنگونی نظام و تغییر رژیم را هدف خود قرار داده و توانسته پشتیبانی گسترده دولتهای خارجی و افکار عمومی جهان را نیز به خود جلب کند و همین خواب را از سر هر دو جریان حکومتی که بر کشتی شکسته و سوراخ نظام نشستهاند به شدت پرانده است.
پیام رسان داخلی کانال دیرمسئول اسبق کیهان را بست