ایران اینترنشنال - رسانههای ایران از بازنشستگی اجباری و زودتر از موعد ۹ استاد دانشگاه آزاد تهران خبر میدهند. سوسن صفاوردی، یکی از این استادان میگوید از دانشگاه اخراج شدهاند چون «انقلابی» نبودند. به گفته او، یک «پاکسازی نرم» در دانشکده علوم سیاسی تهران مرکزی در حال اجراست.
سایت خبری رویداد ۲۴ از سوسن صفاوردی، علیاکبر امینی، دکتر ساجدی، علیرضا رادمهر، حسین تفضلی، دیدخت صادقی، محمدعلی خسروی، ملکتاج خسروی و بیژن نیری بهعنوان ۹ استادی نام برده که حکم بازنشستگی زودتر از موعد آنان صادر شده است.
سوسن صفاوردی، عضو هیات علمی و استاد دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی که به تازگی به اجبار بازنشسته شده است، در گفتوگو با این سایت خبری از اجرای «یک پاکسازی نرم در دانشکده» در طول چند ترم گذشته خبر داد و گفت کاری که با او و هشت استاد دیگر این دانشگاه شده، «تسویه کردن یا پاکسازی» است.
پیش از این هم جمعی از دانشجویان دانشگاه «علامه طباطبایی» در بیانیهای به فرایند تصفیه اساتید دانشگاه پس از وقایع سال ۸۸، تحتنظر رییس بنیادگرای دانشگاه اشاره کرده و نوشتند: «در این دوره تعداد اساتید حذف شده به بیش از یکصد نفر میرسد. نامهایی که یا ذیل بازنشستگی اجباری آنها را جای دادند یا به دلیل کسب نکردن صلاحیت در تبدیل وضعیت و دلایل اینچنینی اخراجشان کردند.»
مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال
صفاوردی هم با اشاره به این پاکسازی، با بیان این که «کاری که با ما کردهاند اخراج محترمانه است»، گفت: «ما ۹ نفر استادی که حکم بازنشستگی اجباریمان را به بهانه سن بازنشستگی تامین اجتماعی ابلاغ کردهاند، بارها و بارها مورد تهمت قرار گرفتیم که ضد انقلاب هستیم.»
او همچنین یادآوری کرد که رییس دانشکده علوم سیاسی بارها تاکید کرده افرادی که «انقلابی» و «پیرو ولایت فقیه» هستند باید در این دانشکده تدریس کنند.
این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به این که در چند ترم گذشته دانشکده علوم سیاسی اقدام به «کادرسازی و کادربندی» کرده است، گفت: «طبق مصوبات ابتدا باید اساتید هیات علمی ساعتهای موظفشان کاملا پر شود و اگر خواهان حقالتدریس هم هستند باز هم اولویت با هیاتهای علمی است اما در دو سه سال گذشته و در سیاست ریاست جدید دانشکده، این رویه به شکلی چشمگیر اعمال شد که بیش از ۱۵ نفر افراد خارج از دانشکده که حقالتدریسی بودند به دانشگاه میآمدند و بعضا دروس تخصصی ما را به آنها میدادند.»
سوسن صفاوردی، همسر محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت محمود احمدینژاد است.
صفاوردی با وجود آن که در دوران احمدنژاد معاون هماهنگی و همکاری بینالملل مرکز امور زنان و خانواده ریاستجمهوری بود اما مواضعی خلاف سیاستهای اصولگرایانه هم داشته است؛ از جمله مخالفت جدیاش با لایحه خانواده دولت احمدینژاد و مجلس نهم.
او نامزد انتخابات مجلس دهم از تهران هم بود که به گفته خودش به دلیل «عدم التزام عملی به اسلام» رد صلاحیت شد.
بر اساس گزارش سایت خبری رویداد ۲۴، هفته گذشته خبری مبنی بر «بازنشستگی اجباری» چند تن از استادان دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی منتشر شد که ظاهرا هیچکدام ۳۰ سال خدمت نبودند.
به گفته این اساتید، در حالی که دروس آنها روی تابلوی دانشکده هم بوده، در اقدامی غیرقانونی به آنها اعلام شده است برای تسویه حساب و انجام فرایند پایان کار، به دفتر اداری دانشکده مراجعه کنند.
علاوه بر بازنشستگی اجباری این ۹ استاد، در حالی که اعتراضها علیه جمهوری اسلامی در داخل و خارج از کشور همچنان ادامه دارد، حکومت با افزایش فشار بر استادان دانشگاه حامی معترضان، در تلاش برای کنترل بیشتر دانشگاههاست.
حسن باقرینیا، عضو هیات علمی گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه حکیم سبزواری، امیر نیکپی، استاد جامعهشناسی حقوقی و انسانشناسی حقوقی، محمد راغب و نیلوفر رضوی از دانشگاه «شهید بهشتی»، آذین موحد، دانشیار و عضو رسمی هیات علمی گروه موسیقی دانشگاه تهران، امیر قادرمرزی، استاد دانشکده ریاضی دانشگاه تهران، زهرا خشکجان، استاد علوم سیاسی دانشگاه «شهید باهنر» کرمان و ابوالفضل شایان، مدیر گروه رشته تربیت بدنی دانشگاه جهرم تنها شماری از اساتیدی هستند که از آغاز خیزش انقلابی، اخراج، تعلیق یا به دانشگاه ممنوعالورود شدهاند.
اطلاعات جدید از رشوه اتومبیلهای شاسیبلند مجلس
رشته مجسمه سازی حذف شد