Friday, Feb 16, 2024

صفحه نخست » خانه ۶.۵ میلیون دلاری معاون شهرسازی قالیباف در کانادا

یاشار سلطانی در توئیتر نوشت: حاشیه همیشه همراه قالیباف و اطرافیانش است. از فرزندش در کانادا تا خیریه همسرش، عیسی شریفی و هولدینگ یاس...
و یکی از آن افراد هم علیرضا نادری معاون شهرسازی قالیباف در شهرداری بود که در کانادا زندگی می‌کند.
ارزش این ملک ۶.۵ میلیون دلار است، البته یکی از املاک چند میلیون دلاری اش!
01.jpg02.jpg

کانادا بهشت وابستگان و نزدیکان دستگاه سرکوب و قدرت در جمهوری اسلامی

ایندیپندنت فارسی - انتشار خبر شکایت اسحاق قالیباف، پسر رئیس مجلس شورای اسلامی، از سازمان مهاجرت کانادا که تلاش او برای دریافت اقامت این کشور را افشا کرد، بار دیگر موضوع تبدیل کانادا به بهشت مقام‌های نظام و نزدیکانشان را موردتوجه رسانه‌ها قرار داده است.

اسحاق قالیباف تنها فرد نزدیک به مقام‌های ارشد نظام یا مقام‌های عالی جمهوری اسلامی نیست که به‌دنبال دریافت اقامت کانادا است. طی ماه‌های اخیر و پس از اعتراض گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی، اداره خدمات مرزی کشور کانادا اعلام کرد در حال تحقیق از حدود ۱۰۰ نفر از شهروندان ایرانی است که اقامت کشور کانادا را دارند و شائبه ارتباط با جمهوری اسلامی در مورد آن‌ها مطرح شده است.

تحقیق درباره اقامت مقام‌های عالی جمهوری اسلامی و وابستگان نزدیک آن‌ها در کانادا، یکی از مطالبات مخالفان حکومت ایران از دولت این کشور بوده است و به نظر می‌رسد روند اخراج تعدادی از مقام‌های پیشین جمهوری اسلامی در حال انجام است.

رسانه‌های کانادا مدعی شده‌اند در جریان رسیدگی به درخواست‌های مهاجرتی برخی ایرانیان، درخواست ۱۰ فرد تا امروز رد شده است که ۹ نفر از آنان در کانادا اقامت دارند و قرار است برای آن‌ها جلسات دادرسی تشکیل شود.

برگزاری دادگاه سلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور در دولت دوازدهم، یکی از مهم‌ترین مواردی است که جدی بودن دولت کانادا را برای اخراج مقام‌های پیشین جمهوری اسلامی نشان می‌دهد. سامانی در جلسات دفاع متهم شد که در جریان سرکوب اعتراض‌های آبان‌ماه ۱۳۹۸ یکی از مقام‌های آگاه از این جنایات در وزارت کشور بوده است. این مقام پیشین وزارت کشور جمهوری اسلامی در جلسه دفاع با رد این اتهام مدعی شد بیشتر فعالیت‌هایش در زمینه مقابله با همه‌گیری کرونا بوده است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها از جلسات دادگاه سامانی، او خود را مخالف سیاست‌های جمهوری اسلامی معرفی کرده، اما آژانس خدمات مرزی کانادا این ادعا را نپذیرفته است. در کنار سامانی نام یکی دیگر از مقام‌های پیشین که در آستانه اخراج از کانادا قرار دارد مطرح شده است.

مجید ایرانمنش، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در دولت حسن روحانی، دومین مقامی بوده که احتمال اخراجش مطرح شده است.

آنا پاپ، سخنگوی اداره مهاجرت کانادا، اعلام کرد: «بخش مهاجرت این اداره پرونده مجید ایرانمنش را در تاریخ ۲۹ نوامبر (۸ آذر) دریافت کرد و آن را برای رسیدگی به هیئت مهاجرت و پناهندگی در تورنتو فرستاد.»

مطالب بیشتر در سایت ایندیپندنت فارسی

اما برای جامعه ایران نام‌هایی به‌مراتب شناخته‌شده‌تر از مقام‌های پیشین نظام که به کانادا مهاجرت کرده‌اند، مطرح است.

محمود خاوری مشهورترین مقام پیشین جمهوری اسلامی است که در کانادا اقامت دارد. او مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران و متهم اصلی پرونده مشهور به اختلاس سه هزار میلیاردتومانی است. مدیرعامل سابق بانک ملی پیش از بازداشت متهمان و شروع دادرسی، از ایران خارج شد و به کانادا گریخت.

خاوری در دادگاه انقلاب جمهوری اسلامی با اتهام اخلال در نظام اقتصادی به ۲۰ سال حبس و برای دریافت رشوه به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

یکی دیگر از مقام‌های نظام که حضورش در کانادا جنجال‌برانگیز شد، مرتضی طلایی، رئیس‌پلیس و نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران است. او در سرکوب اعتراض‌های سال ۱۳۸۲ نقش اصلی داشت.

بازداشت گسترده دانشجویان و جوانان معترض در سالگرد حوادث کوی دانشگاه نمونه‌ای بارز از نقش طلایی در سرکوب معترضان است.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت دولت حسن روحانی، دیگر مقام سرشناس جمهوری اسلامی است که در کشور کانادا اقامت دارد. قاضی‌زاده از بنیان‌گذاران جهاد سازندگی و یکی از چشم‌پزشکان سرشناس ایرانی است. تصاویر حضور قاضی‌زاده هاشمی در کانادا نشان‌دهنده تردد آزادانه مقام‌های جمهوری اسلامی در این کشور است.

با انتشار تصاویر قاضی‌زاده در کانادا، مارک میلر، وزیر مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا، در رسانه اجتماعی ایکس مدعی شد: «طبق ارزیابی‌های صورت‌گرفته، از اختیاراتم استفاده کردم تا از اقامت موقت آقای سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در کانادا حداکثر برای مدت ۳۶ ماه جلوگیری کنم.»

مرجان شیخ‌الاسلامی آل آقا، مدیر خبرگزاری میراث‌فرهنگی، از‌جمله چهره‌های دیگری است که هرچند سابقه اجرایی در ساختار سیاسی حکومت ندارد، اما در پرونده مشهور به فساد پتروشیمی‌ محکوم شده و پلیس جمهوری اسلامی ایران درخواست استردادش را ارائه کرده است.

نقش این چهره در دورزدن تحریم‌های نفتی و پتروشیمی جمهوری اسلامی که به فساد بزرگ هفت میلیارددلاری در شرکت‌های مختلف منجر شد، او را در فهرستی قرار داده است که همکار دستگاه بانفوذ فساد در حکومت جمهورس اسلامی به‌حساب می‌آیند.

از چهره‌های وابسته به مقام‌های جمهوری اسلامی در کانادا می‌توان به نعیما طاهری، دختر نعیمه اشراقی نوه روح‌الله خمینی اشاره کرد. دختر جوانی که سبک زندگی‌اش در تناقض آشکار با سبک زندگی تراز حکومت اسلامی و خمینی است. ایرانیان مقیم کانادا برای اعتراض به حضور وابستگان جمهوری اسلامی در این کشور، مقابل محل زندگی نعیما طاهری تجمع کردند

شبکه گلوبال نیوز در گزارشی مدعی شد: «۷۰۰ نفر از عوامل جمهوری اسلامی دارای اقامت موقت، اقامت دائم یا شهروندی کانادا شناسایی شده‌اند.» این شبکه دلیل حضور افراد نزدیک به حکومت جمهوری اسلامی در کانادا را «پناهگاه امن» شدن این کشور اعلام کرده است.

یکی از مواردی که می‌تواند دلیل چنین حضور گسترده‌ای را در پناه آسودگی از شناسایی‌نشدن تقویت کند، انتشار اسناد فاش شده از هک سامانه‌های مجلس شورای اسلامی است. این اسناد نشان می‌دهند مجلس مجوزی صادر کرده است که مطابق آن، اگر افرادی از مقام‌‎های نظام در فهرست تحریم‌ها قرار گرفتند، امکان دریافت اوراق هویتی جدید داشته باشند.

در صورت صحت چنین سندی، این سوال مطرح است که آیا امکان دارد تعدادی از وابستگان مقام‌های حکومت با نام و هویت تازه شرایط حضور در کانادا و آمریکا را کسب‌ کرده باشند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy