این فرد در سال ۲۰۱۶ به اتهام دو فقره حمله جنسی مرتبط با کودکان به ۷.۵ سال حبس محکوم شد
ایندیپندنت فارسی - یک پناهجوی ایرانی متهم به آزار جنسی کودکان (پدوفیلی) مدعی است که امکان بازگشت به ایران را ندارد زیرا به مسیحیت گرویده و خالکوبی صلیب دارد.
به گزارش دیلیمیل، این مجرم جنسی ۴۵ ساله، که ازسوی دادگاه «خطر برای جامعه» توصیف شده است، درست ۱۱ روز پیش از ارائه آخرین درخواست قانونی اقامت در بریتانیا، غسل تعمید شده بود.
سال گذشته، قاضی دادگاه مهاجرت این ادعای او را رد کرد و حکم داد که «پستی» جرایم مشمئزکنندهاش نشان میدهد که مسیحی نیست.
اما یک قاضی ارشد حکم این قاضی را بهدلیل «تحلیل کاملا نامناسب» ارتباط این فرد با خدا زیر سوال برد.
تاکنون شش قاضی این پرونده را بررسی کردهاند و قرار است بار دیگر در دادگاه مهاجرت به آن رسیدگی شود.
مدارک دادگاه نشان میدهد که این مجرم جنسی در سال ۲۰۱۰ بهصورت غیرقانونی از ایران به بریتانیا آمد. اولین درخواست پناهندگی او دو ماه بعد از ورودش رد شدــ که به زنجیرهای از درخواستهای تجدیدنظر منجر شد.
شش سال بعد، وقتی منتظر جواب درخواست اقامت دائم بود، به دو فقره حمله جنسی متهم و به ۷.۵ سال حبس محکوم شد.
مدارک دادگاه نشان میدهد که جرایم جنسی او مرتبط با کودکان بوده است.
مطالب بیشتر در سایت ایندیپندنت فارسی
او در سال ۲۰۱۸، در پی صدور حکم اخراج از کشور، درخواست تجدیدنظر برمبنای مسئله حقوق بشری داد.
در همان سال، رفتوآمد به کلیسای زندان را آغاز کرد. اما به نظر میرسد در اوایل سال ۲۰۲۰ درخواست تجدیدنظر رد شد و او در آستانه اخراج از کشور قرار گرفت.
او سپس یک ادعای حقوق بشری جدید مطرح کرد که بهدلیل خروج از دین اسلام، اگر به ایران بازگردد شکنجه و کشته میشود. او همچنین مدعی شد چون برادرش در بیبیسی کار میکند، در معرض خطر قرار دارد.
در ۱۹ فوریه ۲۰۲۰ــ یازده روز پیش از ثبت ادعای جدیدــ او غسل تعمید شد. این فرد همچنین مدعی شد که خالکوبی صلیب دارد، گرچه وزارت کشور گفت علاقه او به مسیحیت اندکی پیش از زندانیشدنش آغاز شده بود.
این مجرم جنسی یکی از بیش از ۳۰۰ پناهجویی است که با استناد به تغییر دین و گرویدن به مسیحیت، درخواست اقامتشان را به دادگاه مهاجرت ارائه دادهاند.
سایر پروندهها عبارتاند از یک مرد بنگلادشی ۴۳ ساله که به جرم قتل همسرش به حداقل ۱۲ سال زندان محکوم شده بود، و یک مجرم سومالیایی ۳۷ ساله که به ۱۲ فقره جرم از جمله حمله و سرقت متهم است.
پریتی پاتل، وزیر کشور سابق، پرونده این مجرم جنسی را «هولناک» توصیف کرد و افزود: «کلیسا باید کمک به مجرمان خطرناک و کسانی را که میخواهند از سیستم ما سوءاستفاده کنند متوقف کند. این مجرمان خشن باید از زندان مستقیم سوار هواپیما شوند. این انتظاری است که جامعه دارد.»
کلیسای انگلستان میگوید که وظیفهاش بررسی سوابق پناهجویان نیست.