Monday, Nov 4, 2024

صفحه نخست » انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا؛ رقابت شانه به شانه ترامپ و هریس

elections.jpgحضور گسترده رای‌دهندگان پیش از موعد با ۸۲ میلون رای

ایران اینترنشنال - بر اساس گزارش آسوشیتد پرس تا روز دوشنبه، حدود ۸۲ میلیون رای پیش از موعد در سراسر آمریکا ثبت شده است که تقریبا بیش از نیمی از مجموع آرا در انتخابات ریاست‌جمهوری چهار سال پیش است.

این افزایش تا حدی به دلیل رای‌دهندگان جمهوری‌خواه است که پس از کمپین دونالد ترامپ و کمیته ملی جمهوری‌خواه برای تقویت مشارکت، در نرخ‌های بالاتری نسبت به سال‌های اخیر پیش از موعد رای داده‌اند.

در ایالت جورجیا، که طی دو انتخابات گذشته بین نامزدهای جمهوری‌خواه و دموکرات جابجا شده، بیش از چهار میلیون رای‌دهنده تا کنون در انتخابات شرکت کرده‌اند.

نیت سیلور، متخصص نظرسنجی: شانس هریس چند صدم درصد بیشتر است

نیت سیلور، پیش‌بینی‌کننده برجسته انتخابات، آخرین پیش‌بینی خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده منتشر کرد و نشان داد که رقابت میان کامالا هریس، معاون رییس‌جمهوری فعلی و دونالد ترامپ، رییس‌جمهور سابق، بسیار نزدیک است.

بر اساس مدل سیلور، هریس در ۵۰/۰۱۵ درصد از شبیه‌سازی‌ها، معادل ۴۰ هزار و ۱۲ مورد از ۸۰ هزار شبیه‌سازی، پیروز است.

با وجود این آمار، گرچه شانس‌ها در روزهای اخیر اندکی به سود هریس تغییر کرده‌اند اما بازارهای شرط‌بندی به نفع ترامپ است.

سوابق پیش‌بینی‌های سیلور

نیت سیلور شهرت خود را با پیش‌بینی صحیح ۴۹ ایالت از ۵۰ ایالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۸ به دست آورد.

مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال

او همچنین نتایج انتخابات ۲۰۱۲ و ۲۰۲۰ را به درستی پیش‌بینی کرد.

در سال ۲۰۱۶، او شانس پیروزی ترامپ را تنها ۲۸/۶ درصد تخمین زد که نشان‌دهنده عدم قطعیت‌های ذاتی در پیش‌بینی‌های انتخاباتی است.

تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر اقتصاد ایران چیست؟

اتاق بازرگانی ایران، از تاثیر مستقیم نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، بر صادرات نفت و تجارت خارجی ایران خبر داد. در گزارش مرکز پژوهش‌های اتاق ایران آمده است: «ادامه تحریم‌های سخت‌گیرانه، توانایی ایران را برای حضور در بازارهای جهانی محدود می‌کند و مستقیما بر درآمد نفتی و روابط تجاری بین‌المللی تاثیر می‌گذارد.

در مقابل اگر نامزدی رویکرد انعطاف‌پذیرتری را برای کاهش تحریم‌ها اتخاذ کند این امر می‌تواند درها را برای افزایش صادرات به ویژه در بخش نفت احیای اقتصاد ایران و تقویت روابط تجاری با کشورهای مختلف که قبلا توسط سیاست‌های ایالات متحده محدود شده بودند، باز کند.»

هراس خامنه‌ای از بازگشت ترامپ

مراد ویسی - جمهوری اسلامی تمایل دارد کامالا هریس رییس‌جمهوری آمریکا شود زیرا علی خامنه‌ای معتقد است هریس به سیاست‌های جو بایدن ادامه خواهد داد که به نظر تهران، بیشتر به سمت مماشات با این نظام گرایش دارد.

جمهوری اسلامی از پیروزی دوباره دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا نگران است و خامنه‌ای از بازگشت او به کاخ سفید در ترس و هراس.

حکومت ایران نه‌ تنها با ریاست‌جمهوری ترامپ مخالف است بلکه به‌طور جدی از آن نگران است. این نگرانی دلایلی دارد:

ترامپ پس از انتخاب شدن به ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۶، از توافق هسته‌ای برجام خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی را در پیش گرفت. این سیاست باعث شد که صادرات نفت جمهوری اسلامی از حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز به کمتر از ۲۰۰ هزار بشکه برسد.

خروج از برجام و کاهش شدید صادرات نفت، فشار اقتصادی زیادی بر جمهوری اسلامی وارد کرد.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy