Saturday, Jul 19, 2025

صفحه نخست » این شیر طلائی پاسارگاد، ابوالفضل محققی

Abolfasl_Mohagheghi_4.jpgمسابقه هیجان انگیزی است مسابقه والیبال جهانی مصاف بین دوتیم ایران و چین.
ته دلم آرزوی پیروزی تیم ایران را دارم.حسی غریب که هر جا با نام ایران گره می خورد قلبم را به لرزه در می آورد.
باور نکردنیست حرکت مواج جام طلائی با سرشیری خوابیده، یادگارعظمت وقدرت دوران هخامنشیان که بر آستین پیراهن بازی کنان ایران بعنوان لگوی بانگ پاسارگارد نقش بسته است.
برایم مهم نیست که این شیر طلائی لگوی کدام بانگ است. آنچه که قلبم را می لرزاند.حضور معنوی این شیر طلائی بعنوان نمود سرزمینیست که هنوز بعد گذشت دوهزاروپانصد واندی سال این شیر کشف شده از دوران باستان با این همه هجوم ،با این همه کینه ورزی مهاجمان گوناگون به این سرزمین ونهایت هجوم تلخ و ویران گر خودی عرب زده در جامه اسلام ناب محمدی در جامه خمینی وخلخالی که یکی هر چه بدبختی بود را از چشم ملیون می دید ودیگری کلنگ بدست به هر چه که نماد عظمت وتاریخ این سرزمین بود هجوم می آورد و میخواست "موال "بسازد!
نهایت نیز طی چهل سال از کشوری آباد و قدرتمند در منطقه کشوری ساختند ویران شده در تمامی عرصه ها ، حکومتی ناتوان در پاسخگوئی به حداقل های زندگی مردم.عاجز از صیانت مرزهای خود.حکومتی ابله و متحجر که نیروی نیابتی می ساخت لشگر فاطمیون به سوریه اعزام می کرد ،حزب الله در لبنان علم می نمود .زیر بازوی جیش الشعبی در عراق را می گرفت با هر موشکی که از لبنان به اسرائیل می زد بانگ هل من المبازسر میکشید و وعده نابودی اسرائیل می داد.نهایت تمامی این رجز خوانی ها به فرو پاشی نیروهای نیابتی منجر گردید.

در حمله ای برق آسا توسط اسرائیل فرماندهان رجز خوانش بتمامی کشته شدند و رهبر خود شیفته ومتوهم شبانه به پناهگاهی در اعماق زمین گریخت . از آن همه دبدبه و"الودرم و بیلدرم "!حکومتی ماند زخمی ،ناتوان وتحقیر شده.حکومتی فاقد مشروعیت که هیچگونه حس همدردی مردم را بخاطر این همه ضربات خورده با خود ندارد.اکثریت مردم در آرزوی فروپاشی این حکومت روز شماری می کنند.مضحک دراین میان بی شرمی آخوندیست ! رهبری که تا دیروز درکیف سرود" سلام فرمانده " غرق بود. امروز در گوش مداح بیت می گوید:"سرود ای ایران" رابخوان. نمودهای فراموش شده تاریخ از اعماق سر می کشند .بجای شعارهای"یا زهرا ،یا مهدی " نوشته شده بر پیراهن ورزشکاران نقش شیر طلائی پاسارگاد برجسته می شود. تا شور وهیجان ملی در میان مردم ، در میان جوانانی که تا دیروز با "داش داشه"به گلوله بسته میشدند وبا تفنگ ساچمه ای بر چشمانشان شلیک می گردید را برانگیزانند.
ولی مردم با نفرت بر این همه دوروئی وحقارت نگاه می کنند و هر چه بیشتر ازاین حکومت ضد ملی که امروز عبا فرو هشته ورخت ملی پوشیده دورمی شوند.
اما تاسف آور وتعجب برانگیزتر آن که بخشی از اپوزیسیون متوهم که هرگز از عتاب وسر کوب وحشیانه رژیم در امان نبود. امروز کاسه داغ تر از آش شده زیرعنوان وطن پرستی ودفاع از وطن برخی پشت سر جمهوری اسلامی ، برخی پشت سراصلاح طلبان حکومتی و نهایت تعدادی پشت سر بیانیه مبهم موسوی صف بسته اند.
البته با یک اشتراک!
اشتراک در مخالفت با دوران پهلوی و مخالفت با هر آنچه که نمادی از گذشته پر شکوه این سرزمین باشد.ولو این که اکثریت مردم ونسل جوان با حسرت به آن دوران بنگرند و خواهان رجعت به شعارهای سازندگی درآن دوران درسیمای مدرن جهان امروزباشند.
نسل جوانی که شعار "زن ، زندگی ،آزادی " میدهد و هیچ سنخیتی با این اپوزیسیون صف کشیده در پشت سرحکومت زیر عنوان دفاع از وطن در مقابل اسرائیل ندارند.
به بازی پر شور تیم ملی با آن پیراهن های مزین به شیر طلائی پاسارگاد که در جنبش است می نگرم .این سرزمین ،این تاریخ و این نماد های پرشکوه چه قدرت عظیمی در خود نهفته دارند! قدرتی که در طول تاریخ راز بقای آن بوده ،هست و خواهد بود!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy