Monday, Aug 25, 2025

صفحه نخست » این امریکایی ها، گیله مرد

Gileh_Mard.jpgآمده است در یک مسابقه تلویزیونی شرکت کرده است.

هنرپیشه معروفی است و دهها فیلم و سریال تلویزیونی بازی کرده است

پرسیدند: پایتخت روسیه کجاست؟

تاملی کرد و نگاهی به اینسو آنسو انداخت و گفت: نمیدانم.

لاجرم یک جایزه پنجاه هزار دلاری را از دست داد.

با خودم گفتم: عجبا! ما آنوقت ها که سن و سال مان یک چهارم سن و سال این علیامخدره محترمه بود نه تنها میدانستیم پایتخت روسیه کجاست، نه تنها همه شهرهای روسیه از قبیل پیترزبورگ؛ سواستوپول؛ روستون نادونو‌؛ استالینگراد؛ خاباروفسک و ولادی وستوک را می شناختیم ؛ نه تنا نام همه رودهای منچوری و سیام و اتازونی را میدانستیم بلکه پسر خاله ها و دختر عمه های تزار روس از قبیل راسپوتین و الکساندر اول و الکساندر سوم و نیکلای رومیانتسف و کاترین صغیر و کاترین کبیر و گریگوری سوم و الکساندر هشتم و ایوان مخوف و دیمیتری دروغین و یک عالمه هم از این اوف ها و پوف ها را می شناختیم و میدانستیم کدام یکی پسر خاله کدام یکی است و کدام یکی دو قرن پیش با کدام کاترینی یا الیزابتی همخوابگی کرده است !

میگویند: هلاکوخان وقتی بغداد را تسخیر و خلیفه مسلمین را نمد مال کرد دستور داد هرچه شاعر و نویسنده و واعظ و ملا و نوحه خوان و روضه خوان است به دجله بریزند و فرمود اینها نعمت خدا را ضایع میکنند.

چهل و چند سال است نام ایران در راس همه خبر های جهان است

چهار صد و چهل و چهار روز همه رسانه های امریکا نام ایران را بخاطر گروگانگیری دیپلمات های امریکایی شبانه روز فریاد زدند اما هنوز که هنوز است امریکایی ها به ایران میگویند آی ران ! و اگر بپرسی پایتخت ایران کجاست میگویند کازابلانکا !

کجایی آقای هلاکوخان؟

این ببوها مگر توی خانه شان تلویزیون ندارند؟



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy