Thursday, Jan 8, 2026

صفحه نخست » تلویزیون فرانسه: خانواده‌ قالیباف و پزشکیان از فرانسه درخواست ویزا کرده‌اند + فیلم

visa.jpgروزنامه فیگارو: دست کم ۲۰ نفر از بستگان اصلاح طلبان از فرانسه درخواست ویزا کردند

ایندیپندنت فارسی - امانوئل رضوی، روزنامه‌نگار فرانسوی ایرانی‌تبار شامگاه چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه در گفتگو با روزنامه لو فیگارو،‌ از درخواست دست‌کم ۲۰ نفر از نزدیکان مقام‌های عمدتا اصلاح‌طلب جمهوری اسلامی برای درخواست روادید فرانسه خبر داد.

رضوی با تشریح این خبر گفت یک وکیل فرانسوی ایرانی‌تبار، واسطه این درخواست‌ها به وزارت امور خارجه بوده است.



امانوئل رضوی می‌گوید بستگان محمد باقر قالیباف از جمله شناخته‌شده ترین این افراد هستند.
این خبرنگار می‌گوید فرانسه از سال ۱۹۷۸، با روی گشاده میزبان آیت‌الله خمینی و افرادی بود که بعدا جمهوری اسلامی را تاسیس کردند.

این در حالی است که تایمز لندن نیز گزارش داده که علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی در صورت شکست در سرکوب خیزش ملی برای فرار به مسکو برنامه ریزی کرده است. وزیر سابق امنیت بریتانیا نیز در پارلمان این کشور از ورود هواپیماهای باری روسیه به ایران و خروج مقادیر قابل توجه طلا خبر داده و گفته است که به نظر می رسد رهبران جمهوری اسلامی در حال آماده سازی مقدمات احتمال خروج از کشورند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy