Monday, Jan 19, 2026

صفحه نخست » احمد زیدآبادی هم آنلاین شد

za.jpgخبرنامه گویا - پس از بیش از ۱۲ روز قطع گسترده اینترنت برای شهروندان عادی ایران، تا به امروز تنها چند فعال اصلاح‌طلب موفق شده اند به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها دسترسی پیدا کنند. احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، اولین پست خود را پس از قطعی اینترنت منتشر کرد. پیش‌تر «خبرنامه گویا» گزارش داده بود که عباس عبدی نخستین چهره شاخص اصلاح‌طلب بود که پس از ۹ روز قطعی تقریبا کامل اینترنت، در کانال تلگرامی خود فعالیت کرد و دو یادداشت روزنامه «هم‌میهن» را منتشر نمود.

در یادداشت تازه خود، زیدآبادی به توقیف روزنامه «هم‌میهن» اشاره کرده و آن را پیامی مهم در وضعیت کنونی سیاسی ایران توصیف می‌کند. او توضیح می‌دهد که نیروهای تندرو در حکومت، پس از هر ناآرامی اجتماعی، دست بالا را در معادله سیاسی پیدا کرده و حتی قوای دیگر از جمله قوه قضائیه را تحت فشار قرار می‌دهند. زیدآبادی همچنین به نقش هیئت نظارت بر مطبوعات در فشار بر رسانه‌های خصوصی، استفاده از قوانین مبهم برای توقیف روزنامه‌ها و محدود کردن دیدگاه‌های متفاوت اشاره می‌کند و می‌نویسد که نمایندگان دولت‌های اصطلاحا اعتدالی یا اصلاح‌طلب، در برابر این فشارها، اغلب از موضع انفعال عمل می‌کنند.

این دسترسی گزینشی به اینترنت که تنها به شمار محدودی از فعالان اصلاح‌طلب داده شده، پرسش‌های جدی درباره مشروعیت تصمیمات حاکمیت ایجاد می‌کند. وقتی افرادی مانند عباس عبدی و اکنون احمد زیدآبادی قادر به انتشار مطالب خود می‌شوند، در حالی که اکثریت شهروندان همچنان از دسترسی آزاد محروم‌اند، این اقدام نه تنها تصویری از گشایش و آزادی بیان ارائه نمی‌دهد، بلکه نگرانی‌ها درباره هدایت روایت اعتراضات و کنترل اطلاعات را تقویت می‌کند. همان‌طور که نویسندگان و تحلیلگران مطرح کرده‌اند، چنین سیاست‌هایی می‌تواند اعتبار پیام‌ها و محتوای منتشر شده توسط این افراد را هم زیر سؤال ببرد و نشان دهد که چهره‌های شناخته‌شده نیز در این چارچوب محدود، تحت کنترل و گزینش حکومتی عمل می‌کنند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy