Wednesday, Feb 4, 2026

صفحه نخست » پسر قذافی کشته شد

111.jpgایندیپندنت - قذافی گزارش داد سیف‌الاسلام قذافی در جریان درگیری‌هایی در نزدیکی شهر الزنتان، در شمال‌غرب لیبی، کشته شده است.

بر اساس این گزارش، این درگیری‌ها در صحرای الحماده، در حومه شهر الزنتان و در منطقه کوهستان نفوسه، حدود ۱۶۰ کیلومتری جنوب‌غربی طرابلس، پایتخت لیبی، رخ داده است. جزییات بیشتری درباره زمان دقیق و چگونگی این حادثه منتشر نشده است.

هم‌زمان، تیپ ۴۴۴ ارتش لیبی هرگونه دخالت در عملیات منجر به کشته شدن سیف‌الاسلام قذافی را رد کرده و ارتباط خود با این رویداد را تکذیب کرده است.

سیف‌الاسلام قذافی، که در سال ۱۹۷۲ متولد شد، از سال ۲۰۰۰ تا فروپاشی حکومت، نقشی مهم در نزدیک شدن لیبی به غرب ایفا کرد.

سیف‌الاسلام قذافی، پس از سقوط پدر، به ایفای نقش اصلی در سرکوب خشن اعتراضات ضد دولتی متهم و حدود شش سال زندانی یک گروه شبه‌نظامی رقیب در شهر زنتان شد.

دیوان کیفری بین‌المللی خواستار محاکمه او به اتهام جنایت علیه بشریت، به ظن نقشش در سرکوب اعتراضات مخالفان در سال ۲۰۱۱ بود.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy