Sunday, Sep 20, 2026

صفحه نخست » هفت روز سرنوشت‌ساز؛ ترامپ در آستانه تصمیم نهایی درباره ایران

shahramHomayoun.jpgشهرام همایون در تازه‌ترین برنامه «کانال یک» گفت مجموعه تحولات ۲۴ ساعت گذشته نشان می‌دهد دونالد ترامپ در آستانه تصمیمی مهم درباره جنگ با جمهوری اسلامی قرار دارد. او به اظهارات محسن رضایی اشاره کرد که گفته است تهران شرایط خود را برای آمریکا فرستاده و منتظر پاسخ ترامپ است؛ سخنانی که با ادعای پیشین رئیس‌جمهوری آمریکا درباره دریافت مستقیم پیام از جمهوری اسلامی و تمایل تهران به پایان جنگ همخوانی دارد.

همایون چهار تحول را نشانه نزدیک شدن این تصمیم دانست: امضای قانون تازه تحریم‌های روسیه و ایران، نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و هفت کشور عربی در آلمان، دیدار پیش‌روی ترامپ با رهبران شش کشور عربی حاشیه خلیج فارس و افزایش فشار داخلی ناشی از هزینه جنگ و گرانی سوخت در آمریکا. به گفته او، حفظ نیروهای آمریکایی در منطقه و هماهنگی‌های دفاعی با کشورهای عربی نشان می‌دهد واشینگتن هم‌زمان برای ادامه مذاکره و بازگشت احتمالی به عملیات نظامی آماده است.

او در جمع‌بندی گفت هفت روز پیش رو، هم‌زمان با نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل، دوره‌ای تعیین‌کننده خواهد بود و پس از آن احتمالاً تصمیم نهایی واشینگتن اعلام می‌شود: بازگشت به تفاهم با تهران یا اقدامی نظامی «بزرگ و دور از انتظار». به باور همایون، فشار بر روسیه و چین و آماده‌سازی افکار عمومی آمریکا می‌تواند نشانه آن باشد که ترامپ خود را برای تعیین تکلیف جنگ آماده می‌کند.

*محتوای تبلیغاتی با حمایت تلویزیون کانال یک
***



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy