- اگر رييسجمهوري آينده بتواند بار دولت را سبك كند ، قطعاً بهتر ميتواند كار كند
- NGO ها از ضرورتهاي جامعه هستند
تهران- خبرگزاري كار ايران
مشاور امور بينالملل مقام معظم رهبري ، در خصوص انتخابات رياست جمهوري ، گفت : اگر رييسجمهوري آينده بتواند بار دولت را سبك كند ، قطعاً بهتر ميتواند كار كند .
به گزارش "ايلنا" ، علياكبر ولايتي صبح امروز در جمع مديران مناطق آموزش و پرورش تهران با طرح اين مطلب كه آمريكا براي موفقيت در طرح خاورميانه بزرگ چند موضوع را دنبال ميكند ، اظهار داشت : "تغيير حكومتها با ايجاد دموكراسي هدايت شده" ، " اقتصاد باز با اولويت روابط با آمريكا" ،" تضمين حضور رژيم صهيونيستي" و "جلوگيري از شكلگيري حركتهاي اسلامي و خشكاندن ريشه بيداري اسلامي" ؛ چهار هدف آمريكا در منطقه خاورميانه است .
وي ادامه داد : مقاومت كشورهاي عربي و برخي كشورهاي اروپايي از يك سو و ناتواني حل معضل عراق از سوي ديگر ، دو عاملي بودند كه آمريكا را مجبور كرد تا حدودي از شكل قبلي و طراحي شده اين موضوع عدول نمايد.
ولايتي با بيان اينكه آمريكا اين طرح را با حمله به عراق كه قبل از 11 سپتامبر برنامهريزي شده بود ، وارد فاز جديدي نمود ، تصريح كرد: بعد از فروپاشي شوروي , بوش اول موضوع نظام نوين جهاني را مطرح نمود كه در آن آمريكا به عنوان تنها قدرت جهان , حافظ صلح اين نظم تعيين شده بود . با اين كار آمريكا تنها قدرت دنيا و سازمان ملل متحد كه حافظ صلح بود به سازماني لجستيكي در جهت اهداف آمريكا تنزل يافت .
وي ادامه داد : حمله به عراق در حقيقت تثبيت اين طرح بود كه به دليل مقاومت پيشبيني نشده مردم عراق تاكنون ناكام مانده است.
ولايتي انتخاب عراق را به عنوان پايگاه آمريكا به دليل وجود منابع و موقعيت ژئواستراتژيك و نزديكي به ايران كه قله بيداري اسلامي بود خواند و افزود : آمريكا براي جلوگيري و مخالفت از گسترش موج بيداري اسلامي با همه قوا وارد منطقه شده و در عراق مستقر شد . آنهم در شرايطي كه 80 درصد مردم كشورهاي اسلامي مخالف اين كشور هستند.
در ادامه اين نشست ؛ ولايتي در پاسخ به سئوالي پيرامون NGO ها و نقش آنها در كشور ، گفت : NGO ها از ضرورتهاي جامعه هستند و كشور ما به صورت سنتي از قديم داراي NGO ها بوده است ، اما مدل آمريكايي آنكه در سياستهاي داخلي كشورهاي خاورميانه در طرح خاورميانه بزرگ آمريكا بر آن تأكيد شده , ابزارهايي هستند كه در زمان مناسب به كمك آمريكا براي فشار بر دولتها مورد استفاده قرار ميگيرند و نمونه آنرا در اوكراين و گرجستان ديديم .