دوشنبه 5 تیر 1385

"بيانيه صلح"، نمايندگان تشکل های زنان و ديگر تشکل های جامعه مدنی ايران و آمريکا

به دعوت برندگان جايزه صلح نوبل دکتر شيرين عبادی و پروفسور جودی ويليامز از سوی "سازمان بين المللی زنان برنده صلح نوبل"، تعدادی از نمايندگان تشکل های زنان و ديگر تشکل های جامعه مدنی ايران و آمريکا در تاريخ ۶ الی ۸ ژوئن ۲۰۰۶ در شهر وين در نشستی تاريخی گرد هم آمده و به توافق های زير دست يافتند:

۱- ما به عنوان افرادی به نمايندگی از تشکل های غير دولتی جامعه مدنی ايران و آمريکا با احترام متقابل به يکديگر، خواهان جلوگيری از هر گونه تنش و درگيری نظامی بين دو حکومت ايران و آمريکا هستيم. هر گونه درگيری نظامی به زيان مردم هر دو کشور به ويژه زنان و کودکان می باشد. هيچ گونه عمليات نظامی نبايد مطرح شود .تهديد آمريکا به خصوص دراستفاده از تسليحات اتمی غير اخلاقی و غير قانونی است.

۲- ازحکومتهای ايران و آمريکا می خواهيم که بودجه نظامی خود را کاهش داده واين منابع را برای بهداشت ،آموزش ورفاه کلی ملتهايمان استفاده نموده و از بلند پروازيهای نظامی و سياسی که منجر به جنگ می شوند، دست بردارند.

۳- ازحکومتهايمان می خواهيم که با احترام به حقوق بشر، مبارزه با تروريسم وحفظ امنيت ملی را دستاويزی برا ی نقض حقوق بشر قرار ندهند و از اعتقادات مذهبی يا نام دموکراسی سو استفاده نکرده و آن را مجوز تخطی به حقوق ملت خود و تجاوز به ساير کشورها قلمداد نکنند .

۴- خشونت يک انتخاب است ، از حکومتهای ايران و آمريکا خواهان انتخاب ديگری هستيم ، خواهان مذاکرات مستقيم و علنی حکومتهايمان می باشيم تا اختلافات خود را به طور مسالمت آميز خاتمه دهند. نتيجه اين مذاکرات بايد در راستای حفظ حقوق بشر و ايجاد امنيت برای ملت دو کشورباشد.

۵- مذاکرات بايد فراتر از سران حکومتها انجام پذيرد. پارلمانهای دو کشور وجامعه مدنی ، سازمانهای غير دولتی و جامعه دانشگاهی بايد نقش سازنده ای نه فقط در مذاکرات صلح بلکه در مراودات متقابل بين دو جامعه ،جهت دستيابی به هدف نهائی ايجاد روابط عادی بين دو کشور ايفا کنند.

۶- صلح و امنيت با تساوی حقوق زنان مرتبط است. طبق مفاد قطعنامه ۱۳۲۵ شورای امنيت سازمان ملل متحد ، تصميم گيری موفقيت آميزدر تمامی مسائل مربوط به صلح و امنيت ،از جمله مذاکراتی برای جلوگيری از تنشهای مابين دو حکومت ،نيازمند مشارکت کامل زنان است.

۷- بحران جاری بايد برای جامعه بين المللی هشداری باشد جهت ادامه مذاکرات منع استفاده از سلاح اتمی و ارتقا فرهنگ صلح در جهان.

۸- ازدولت ايالات متحده می خواهيم که از مداخله در امور داخلی ايران پرهيز نمايد وازحکومت ايران می خواهيم که با رعايت حقوق بشر و به ويژه حقوق زنان وبا پاسخ گوئی به نيازهای گروه های متنوع فرهنگی،قومی و مذهبی مردم خود ، اجازه ندهد که نارضايتی مردم دستاويزی برای مداخله در امور ايران گردد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


۹- از شورای امنيت سازمان ملل متحد خواهان طرح برنامه منطبق با ماده ۲۶منشور سازمان ملل متحد هستيم که از منابع جهان به نفع جهانيان استفاده شودو نه برای تسليح بيشتر جهان.


دکتر شيرين عبادی ، برنده جايزه صلح نوبل، ايران-۲۰۰۳
پروفسور جودی ويليامز، برنده جايزه صلح نوبل ،آمريکا-۱۹۹۷
بهنوش عامری ،انجمن حمايت از حقوق کودکان
ليز برنشتين ، سازمان بين المللی زنان برنده صلح نوبل
فليسيتی هيل ، صلح سبزجهانی وسازمان بين المللی صلح وآزادی زنان
ماری الن مک نيش ،کميته خدمات دوستی
کانون مشارکت پاکسازی مين
خديجه مقدم ،فعال مستقل محيط زيست
مری اولسن ،مرکز تحقيقات و مطالعات هسته ای
سروش روشن ، شبکه جهانی اطلاعات بهداشتی
عاطفه اکبری شهميرزادی ،مسئول دفتر دکتر شيرين عبادی
منصوره شجاعی ،مرکز فرهنگی زنان
اميرا وودز ، موسسه مطالاعات سياسی / سياست خارجی
دکتر زينا زاتاری ،صندوق جهانی زنان

دنبالک:

فهرست زير سايت هايي هستند که به '"بيانيه صلح"، نمايندگان تشکل های زنان و ديگر تشکل های جامعه مدنی ايران و آمريکا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016