دوشنبه 5 تیر 1385

سخنگوي دولت: نامه‌ اقتصاددانان بيانيه‌ای سياسی و اغراق‌آميز بود، فضا را برای مذاكرات هسته‌يی مساعد و به نفع كشور می‌بينيم، ايسنا

با دو نرخی كردن بنزين مخالفيم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

سخنگوي دولت با تشريح مصوبات هيات دولت اظهار داشت: هيچ‌يك از دستگاه‌هاي دولتي قيمت كالاها و خدمات خود را افزايش نداده‌اند و اگر افزايشي صورت گرفته، خلاف قانون و بدون مجوز بوده است.


دستگاه‌هاي دولتي كالاهاي خود را مطابق قيمت سال گذشته ارائه دهند

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) غلام‌حسين الهام صبح روز دوشنبه در نشست هفتگي خود با خبرنگاران ادامه داد: همه‌ي دستگاه‌هاي دولتي موظف شده‌اند كه قيمت كالاها و خدمات خود را به قيمت قبلي برگردانده و با قيمت سال گذشته ارائه دهند.


بازار آهن و سيمان را با واردات تنظيم مي‌كنيم

وي در عين حال خاطرنشان كرد: افزايش قيمتي در ارتباط با بحث آهن داشتيم كه با توجه به بررسي‌هاي صورت‌گرفته مشخص شد كه وزارت آموزش و پرورش به علت اين كه به امر نوسازي و ساخت مدارس مشغول است در بين دستگاه‌هاي دولتي بيشترين مصرف آهن را دارد و در اين ارتباط تصميم گرفته شد كه وزارت آموزش و پرورش نياز خود را به آهن از خارج وارد كند، اميدواريم واردات آهن براي تامين نيازهاي وزارت آموزش و پرورش به تنظيم بازار آهن منجر شود.

وي همچنين به مساله‌ي سيمان اشاره كرد و اظهار داشت: طبق بررسي‌هاي صورت گرفته بيشترين مصرف سيمان را وزارت نيرو و نفت دارند و اين دو وزارتخانه موظف شده‌اند كه سيمان مورد نيز خود را وارد كنند، اميدواريم با وارد كردن سيمان مورد نياز اين دو وزارتخانه از خارج گامي در جهت تنظيم بازار برداشته شود.

الهام بار ديگر تاكيد كرد: هيچ دستگاه دولتي قيمت كالاهاي خود را افزايش نداده و برخي از نقدهايي كه در مورد افزايش قيمت كالاها و خدمات برخي از دستگاه‌ها صورت گرفته نادرست است و دستگاه‌هاي دولتي در اين ارتباط بيانيه و اطلاعيه‌اي صادر كردند و ما از رسانه‌ها مي‌خواهيم كه اين بيانيه‌ها را منتشر كنند.


وظايف شوراي راهبردي روابط خارجي در حوزه‌ي مشاورت است نه اجرا

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين مصاحبه مطبوعاتي خبرنگاري در ارتباط با وظايف شوراي راهبردي روابط خارجي كه به دستور مقام معظم رهبري و به رياست دكتر خرازي تشكيل شده است از سخنگوي دولت پرسيد كه آيا تشكيل چنين شورايي به اين معناست كه بايد وزارت امور خارجه و شوراي عالي امنيت ملي تابع تصميمات شوراي راهبردي باشند، الهام گفت: شوراي راهبردي به تصميم مقام معظم رهبري تشكيل شده و وظايف اين شورا نيز تعريف شده است. بيشتر در حوزه‌ي مشاورت و راهبردي است و وظيفه‌ي اجرايي ندارد.

وي خاطرنشان كرد: مجري سياست‌هاي كلان خارجي در كشور ما وزارت امور خارجه است كه البته شوراي عالي امنيت ملي نيز داراي وظايفي است و مصوبات آن به بايد به تاييد مقام معظم رهبري برسد.

سخنگوي دولت افزود: تشكيل شوراي راهبردي روابط خارجي باعث مي‌شود كه ظرفيت سياستگذاري كلان ما در بخش خارجي افزايش پيدا كند و تشكيل چنين شورايي حق رهبري است. معتقديم كه اين تصميم در جهت تامين منافع كلان كشور و مصالح ملي تشكيل شده او اين امر مورد استقبال است.


تسليم قانونيم حتي به قيمت تنها شدن

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي نشست خبري سخنگوي دولت با خبرنگاران، خبرنگاري با اشاره به وضعيت پرسنل روزنامه‌ي ايران و دستور اخير دادستاني در مورد اين روزنامه، اظهارات گذشته سخنگوي دولت مبني بر اين‌كه دولت از نظر رسانه‌اي تنهاست را يادآور شد و پرسيد كه آيا دولت قصد ندارد در مورد انتشار مجدد اين روزنامه تصميم بگيرد و خود را از تنهايي درآورد. الهام جواب داد: دولت خود را تابع مقررات و قوانين مي‌داند و معتقد است كه بايد قانون در همه‌ي كشور انجام شود اگر چه اين تصميمات به نفع دولت يا به نفعش نباشد.

وي گفت: دولت تابع تسليم قانون بودن را، از خود حتي به قيمت تنها شدنش آغاز كرده است.

وي در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: شما مي‌توانيد به دولت كمك كنيد كه از تنهايي درآيد و اين خلا رسانه‌اي را با اطلاع‌رساني شفاف و روشن برطرف كند. اگر مايليد كه دولت از تنهايي درآيد به عنوان يك پايگاه صحيح ارتباطي بين دولت و مردم عمل كنيد.

سخنگوي دولت در عين حال گفت: البته انتظار داريم كه قوه‌ي قضاييه با توجه به وضعيت پرسنل روزنامه‌ي ايران هرچه زودتر در اين ارتباط تصميم بگيرد و ضوابط قانوني را هرچه زودتر در مورد اين روزنامه اعمال كند.


توزيع سهام عدالت تورم‌زا نيست

در ادامه سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي در ارتباط با اجراي عدالت اجتماعي از سوي دولت و شاخص‌هاي آن به ارائه‌ي توضيحاتي مفصل در اين ارتباط پرداخت و با تشريح عملكرد اقتصادي دولت در ابعاد گوناگون، نمونه‌هايي از آن‌ها را برشمرد.

وي همچنين توزيع سهام عدالت در چهار استان را از موفقيت‌هاي دولت در اجراي عدالت اجتماعي عنوان كرد و گفت: برخي‌ها تصورشان از خصوصي‌سازي اين است كه تمام امكانات در اختيار گروه خاصي قرار گيرد.

الهام توزيع سهام عدالت را تورم‌زا ندانست و تاكيد كرد كه اين سهام در آينده در ديگر استان‌ها و دهك‌هاي پايين توزيع مي‌شود.

وي گفت: البته هر تصميم دولت ممكن است چندين سود داشته باشد و دو عارضه، ولي دولت در تصميم‌گيري‌هاي خود به منافع عمومي توجه مي‌كند.


افزايش تعرفه كالاهاي غيرضروري مانند تلفن همراه در راستاي حمايت از توليدات داخلي

به گزارش ايسنا، در اين جلسه چند خبرنگار در مورد افزايش تعرفه‌ي گوشي موبايل از سخنگوي دولت سوال كردند از جمله خبرنگاري گفت؛ گفته مي‌شود برخي از شركت‌ها از جمله نماينده‌ي نوكيا در ايران از رانت اطلاعاتي استفاده كرده و در اسفندماه چندين ميليون گوشي وارد كرده است. همچنين خبرنگار ديگري گفت؛ گفته مي‌شود وزير صنايع قصد دارد كه شركت صاشيراز در مورد توزيع تلفن همراه را در شيراز راه‌اندازي كند و به همين دليل از ايجاد تعرفه بر گوشي‌هاي تلفن همراه حمايت مي‌كند. سخنگوي دولت با توضيح مفصلي در مورد اين مساله اظهار داشت: مجلس دولت را موظف كرده بود كه ‌6 درصد تعرفه را افزايش دهد ولي دولت با استفاده از امكانات خود تعرفه را يك و نيم درصد افزايش داد.

سخنگوي دولت ايجاد تعرفه براي كالاهاي غيرضروري مانند تلفن همراه را در راستاي حمايت از توليدات داخلي دانست و گفت: البته شركت‌هاي داخلي نيز نبايد از اين امر سوءاستفاده كنند زيرا در اين صورت دولت تصميمات مقتضي را خواهد گرفت و در اين امر تجديدنظر مي‌كند.

وي همچنين استفاده از رانت اطلاعاتي در مورد واردات گوشي تلفن همراه را رد كرد.

سخنگوي دولت همچنين گفت: دولت نمي‌تواند بر روي كالاهاي ضروري مانند گوشت، نان و مرغ تعرفه ببندد چراكه اين امر را خلاف عدالت مي‌داند و اين اقلام كالاهاي ضروري تمام اقشار جامعه است در صورتي كه در مورد گوشي تلفن همراه چنين چيزي صدق نمي‌كند.

الهام همچنين در مورد راه‌اندازي كارخانه‌ي صاشيراز توسط وزير صنايع، اظهار داشت: دولت خواهان پيشرفت تمام استان‌ها در كشور است و سفرهاي استاني با چنين رويكردي انجام مي‌شود. هرجا استعدادي هست بايد مورد توجه قرار گيرد اين سياست كلان دولت است.شيراز شهر خوبي است و حافظ بخارا و سمرقند را به خاطر شيراز ترك كرد؛ اگر آن ترك شيرازي بدست آرد دل ما را / به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را.

وي همچنين گفت: البته اگر چنين تصميمي گرفته شده است شما آن را غيرعادلانه ندانيد و دولت به دنبال توزيع عادلانه‌ي تمام امكانات است، از رسانه‌ها خواهش مي‌كنم در مورد چيزي كه اطلاع دقيقي ندارند،اظهارنظر نكنند و باعث ايجاد مشكل نشوند.


نامه‌ي اخير 50 اقتصاددان به دولت بيانيه‌اي سياسي و اغراق‌آميز

به گزارش خبرنگار ايسنا، سخنگوي دولت هم‌چنين در مورد نامه‌ي اخير 50 اقتصاددان در ارتباط با سياست‌هاي اقتصادي دولت گفت: اين بيانيه،‌ بيانيه‌اي سياسي و اغراق در آن مشهود بود.

وي گفت:‌ دولت هشت ماه است كه بر سر كار آمده و بعضا اگر مشكلاتي نيز وجود دارد، ناشي از اين هشت ماه نيست، منشاء برخي از اين مشكلات از گذشته است.

الهام گفت: آنها با انتشار چنين بيانيه‌هايي به جلو فرار مي‌كنند.

وي افزود: گويي انتظار دارند سياست‌هاي اقتصادي گذشته دنبال شود، در صورتي كه مردم با انتخاب خود نشان دادند نمي‌خواهند آن سياست‌ها ادامه پيدا كند.

الهام هم‌چنين تاكيد كرد كه دولت در تصميم‌گيري‌هاي اقتصادي خود با تمامي كارشناسان گفت‌وگو و از نظرات آن‌ها استفاده مي‌كند، پس تصميماتش يك‌جانبه نيست.


اموال عمومي ملك خصوصي كسي نيست

وي در ادامه در پاسخ خبرنگار ديگري كه به انتشار خبري مبني بر وجود هزينه 350 ميليارد توماني فاقد سند در شهرداري در دوره احمدي‌نژاد اشاره داشت، گفت: اموال عمومي ملك خصوصي كسي نيست و هيچ‌كس حق ندارد نسبت به جابه‌جايي ديناري از بيت‌المال مصالحه به خرج دهد. اگر تخلفي صورت گرفته بايد رسيدگي شود و دستگاه هاي نظارتي حق ندارند نسبت به اين امر كوتاهي به خرج دهند، كوتاهي آن‌ها نيز قابل پذيرش نيست. الگوي حكومتي اميرالمومنين(ع) الگوي ماست. ايشان مي‌گويد اگر اموال بيت‌المال متعلق به خودم بود بازهم آن را به صورت مساوي بين مردم تقسيم مي‌كردم.

وي گفت: بين اموال عمومي و دولتي هيچ فرقي وجود ندارد و تمام دستگاههاي نظارتي به اين امر توجه داشته باشند.


گويي در حوزه‌ي رسانه، امر مختومه، تعريف نشده

خبرنگار ديگري از الهام در مورد جوابيه‌ي روابط عمومي ديوان محاسبات در ارتباط با اظهارات اخير دكتر الهام سوال كرد كه وي پاسخ داد: ما در امر علم حقوق بحثي به نام امر مختومه داريم، ولي گويي در حوزه‌ي رسانه، امر مختومه، تعريف نشده است.


برخي با شيطنت منافع ويژه‌ي سياسي را دنبال مي‌كنند

سخنگوي دولت در بخش ديگر سخنانش با بيان اين‌كه فضا براي مذاكرات واقعي و احياي حقوق مردم در مساله‌ي هسته‌يي مساعد است، در مورد اظهارات اخير هاشمي رفسنجاني در خطبه‌هاي نماز جمعه مبني بر اين‌كه در حال حاضر فضا براي مذاكرات واقعي فراهم است، ولي گويي برخي مي‌خواهند اين فضا را به هم بزنند، گفت: ما همان‌طور كه گفتيم از فضاي باز گفت‌وگو استقبال مي‌كنيم و اگر كساني به دنبال شيطنت هستند، اين شيطنت‌ها خارجي است و يا افرادي هستند كه از اين شيطنت‌ها منافع ويژه‌ي سياسي را دنبال مي‌كنند.

وي با بيان اين‌كه دولت بارها اعلام كرده كه از حق خود كوتاه نخواهد آمد، گفت: ولي فضا را براي مذاكره خوب، مساعد و به نفع كشور مي‌بينيم.


مانع بيان اظهارنظرها نمي‌شويم

سخنگوي دولت در مورد اظهارات اخير عبدالعزيز حكيم درباره مذاكره ايران با آمريكا در ارتباط با مسأله‌ي عراق نيز گفت: هر دولتي حق دارد از تمام منابع موجود در سطح جهان براي تامين منافعش استفاده كند، ما نمي‌توانيم مانع بيان اين گونه اظهارنظرها شويم.

وي با بيان اين‌كه مساله‌ي آزادي عراق و خروج اشغال‌گران براي ما خيلي مهم است، گفت: در مورد مذاكره با امريكا گام عملي و اتفاق خارجي صورت نگرفته، ما در هر اقدام خود منافع كشور را در نظر مي‌گيريم.


خارج كردن شركت‌هاي غيرضروري از تهران ادامه دارد

به گزارش ايسنا، سخنگوي دولت در ادامه جلسه هفتگي خود با خبرنگاران در پاسخ به پرسشي درباره خروج شركت‌هاي دولتي از تهران و اين‌كه آيا دولت از ساختمان‌هاي اين شركت‌ها براي مصارف دولتي استفاده مي‌كند، گفت: اين اموال متعلق به دولت است. دولت مطمئنا به نحو شايسته و طي روند قانوني از اين ساختمان‌ها استفاده مي‌كند، ولي بنا ندارد از آن‌ها براي گسترش نظام بوروكراسي استفاده كند.

الهام هم‌چنين با بيان اين‌كه بسياري از شركتهاي غيرضروري از تهران خارج شده‌اند و اين كار همچنان در حال انجام است، گفت: در اين زمينه كوتاهي نشده، البته برخي از جابه‌جايي‌ها طول مي‌كشد و نيازمند طي فرآيند است، ولي ان‌شاءالله اين جابه‌جايي‌ها نيز به صورت سريع انجام مي‌شود.

وي تصريح كرد كه در آينده‌اي نزديك گزارشي از روند خروج اين شركت‌ها ارائه خواهد كرد.


در بازنگري پروژه‌ي ال – 90 منافع ملي در نظر است

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


خبرنگار ديگري از الهام در مورد بازنگري در پروژه‌ي ال – 90 پرسيد و گفت اگر نگاهي گذرا به اين قرارداد داشته باشيم متوجه مي‌شويم كه از اين بازنگري چيز چنداني عايد كشور ما نمي‌شود، چه ضرورتي داشته وزارت صنايع در اين ارتباط بازنگري كند. الهام در پاسخ گفت: مطمئنا در اين امر منافع ملي در نظر است و بحث كارشناسي صورت گرفته، ولي چون اين امر داراي جزئيات است، جزئيات بيشتر آن را از وزارت صنايع بپرسيد.


توضيحات آصفي كافي است

در ادامه‌ خبرنگار خبرگزاري ميراث فرهنگي از سخنگوي دولت در ارتباط با ايجاد جزاير مصنوعي در خليج فارس از سوي امارات پرسيد و خواهان توضيح پي‌گيري‌هاي صورت‌گرفته در ارتباط با اين امر شد كه الهام پاسخ داد: توضيحاتي كه آقاي آصفي در اين ارتباط دادند، كافي است.


سازمان تامين اجتماعي مشكلي را در دولت مطرح نكرده است

در حالي كه به پايان مصاحبه‌ي سخنگوي دولت با خبرنگاران نزديك مي‌شديم، خبرنگار فارس و خبرنگار روزنامه‌ي قدس براي پرسش دست خود را بالا گرفتند كه الهام گفت: چپ و راست پرسيده‌اند، اجازه بدهيد خبرنگار فارس و قدس نيز سوال خود را بپرسند. خبرنگار فارس در مورد مشكل سازمان تامين اجتماعي در ارائه پرداخت حقوق بازنشستگان پرسيد كه الهام به اين خبرنگار توصيه كرد اين مساله را از سازمان تامين اجتماعي پي‌گيري كند و گفت سازمان تامين اجتماعي تاكنون در مورد اين مشكل خود، چيزي در دولت مطرح نكرده است.


در راستاي تنظيم بازار قدم برمي‌داريم

همين خبرنگار به الهام گفت: گفته مي‌شود علت افزايش قيمت مصالح ساختماني افزايش شديد بودجه‌هاي عمراني دولت است كه الهام گفت: متناسب با تحليل شما دولت نبايد بودجه‌ي عمراني و جاري داشته باشد و كاري نكند، اگر كاري نكند، گويي كسي به دولت كاري ندارد، ولي اگر بخواهد فعاليتي انجام دهد به آن ايراد وارد مي‌شود.

الهام همچنين تصريح كرد كه دولت به تنظيم بازار توجهي ويژه دارد و بازار مصرف را تنظيم كرده و در جهت رفع مشكلات توليدكنندگان نيز قدم‌هاي خوبي برداشته است.

خبرنگار قدس نيز از الهام در مورد اظهارات اخير بوش بعد از ديدار با رييس اتحاديه‌ي اروپا مبني بر اين‌كه ايران بايد بحث تعليق غني‌سازي را بپذيرد، پرسيد كه الهام گفت: در اين ارتباط توضيحات كافي داده شده است.


سخنگوي دولتم نه سخنگوي صدا و سيما

خبرنگار ديگري به الهام گفت كه اخيرا صدا و سيما جشنواره‌اي به نام جشنواره توليدات اين سازمان در اصفهان برگزار كرده كه در آن بودجه‌ي هنگفتي خرج شده، آيا دولت نمي‌خواهد جلو خرج چنين بودجه‌هايي را بگيرد كه الهام گفت: من سخنگوي دولتم نه سخنگوي صدا و سيما.

اين خبرنگار به الهام گفت؛ ولي دولت است كه بودجه‌ي صدا و سيما را مي‌دهد و اگر شما از من حمايت كنيد، من عليه صدا و سيما اعلام جرم مي‌كنم كه اين مخارج بيهوده به بيت‌المال بازگردانده شود. وي با بيان اين ادعا كه ضرغامي مي‌خواهد رييس‌جمهور شود كه خرج‌هاي اينچنيني مي‌كند، گفت؛اين يك حقيقت است. من معتقدم در دولت احمدي‌نژاد بايد حقايق گفته شود.

سخنگوي دولت در پاسخ گفت: اينجا فضاي صميمي و راحتي حكمفرماست. من از شما خواهش مي‌كنم در مورد اشخاص اين‌گونه اظهارنظر نكنيد. من با توجه به رشته‌اي كه در آن تحصيل كرده‌ام نمي‌توانم بر اساس استماع يك‌جانبه اظهارنظر كنم.

وي گفت: صدا و سيما در الگوسازي در ارتباط با مصرف و صرفه‌جويي نقش مهمي دارد. شما خود اين مسائل را از صدا و سيما پيگيري كنيد، ولي از شما درخواست مي‌كنم تا وقتي در مورد يك موضوع به نتايج قطعي نرسيده‌ايد، اظهارنظر نكنيد و مسائل عمومي را در نظر بگيريد، هم‌چنين سعي كنيد كه خوشبين باشيد.

الهام همچنين تاكيد كرد كه دولت در مخالف ريخت و پاش‌ها درصدد است هزينه‌هاي غيرضروري را كاهش دهد.


فضا را براي حل ديپلماتيك مسائل مناسب مي‌بينيم

سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه گفته مي‌شود ايران قرار است از نفت به عنوان سلاح در عرصه‌ي ديپلماتيك و حل مشكل هسته‌يي استفاده كند، اظهار داشت: ما از تمام ابزارهاي مشروع خود براي دفاع از حقمان استفاده مي‌كنيم و هيچ‌گونه محدوديتي در استفاده از امكانات‌مان در اين ارتباط نداريم، مگر ابزارهاي نامشروع كه بخواهد به بخش بيگناهي از جامعه فشار بياورد. ما مي‌خواهيم در عرصه‌ي ديپلماتيك از تمام ابزارهاي مشروع در راستاي گسترش صلح و امنيت و احقاق حقوق خود استفاده كنيم، امروز هم با توجه به شرايط به وجود آمده، نيازي به طرح اين‌گونه مسائل نمي‌بينيم و فضا را براي حل ديپلماتيك مسائل مناسب مي‌بينيم.


دولت با دو نرخي كردن بنزين مخالف است

الهام در پايان در پاسخ به پرسشي درباره وضعيت قيمت بنزين و آخرين تصميمات گرفته شده در اين ارتباط با بيان اينكه دولت با دو نرخي كردن بنزين مخالف است و از نظر دولت افزايش قيمت بنزين نخواهيم داشت، گفت: اين امر محقق نخواهد شد، البته مصرف بنزين در كشور ما بالاست كه پديد‌اه‌ي نامطلوب است. بايد با برنامه‌ريزي‌ها به سمتي برويم كه اين مصرف كنترل و هزينه‌ي خريد بنزين صرف بودجه‌هاي عمراني شود.

وي گفت: در مورد سهميه‌بندي شدن بنزين در نيمه‌ي دوم كارهايي در حال انجام است، ان‌شاءالله هر چه زودتر اين امر اجرايي مي‌شود؛ اما مهم‌تر از آن اجرايي كردن تبصره‌ي 13 قانون بودجه است كه شخص رييس‌جمهور نيز بر اجرايي كردن آن تاكيد كرده كه همان توسعه‌ي حمل و نقل عمومي و گازسوز كردن نقليه‌هاي عمومي و شخصي است. ما اميدواريم اين امر در سال جاري و يا حداكثر سال آينده اجرايي شود.


مصوبات اخير هيات دولت

غلام حسين الهام در نشست هفتگي خود با خبرنگاران ضمن تسليت فرا رسيدن ايام فاطميه، شهادت بانو حضرت فاطمه زهرا(س) و هم‌چنين فرا رسيدن سالگرد شهادت دكتر بهشتي از وي به عنوان بنيانگذار قوه‌ي قضاييه در جمهوري اسلامي ايران ياد كرد و به تشريح مصوبات اخير هيات دولت پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مصوبات اخير هيات دولت كه از سوي سخنگوي دولت تشريح شد به اين شرح است:

- دولت ماده واحده‌اي را تنظيم كرده و به مجلس ارايه خواهد داد كه بر اساس آن، لايحه‌ي پيشنهادي در اجراي بند «هـ» ماده‌ي 10 قانون برنامه‌ي چهارم توسعه بانك مركزي اجازه دارد كه بيست هزار ميليارد ريال اوراق مشاركت منتشر كند كه اين امر براي پروژه‌هاي عمراني و سازندگي كشور در سال 85 مصرف خواهد شد.

- دولت لايحه‌ي ديگري را به مجلس تقديم كرده كه بر اساس اين مصوبه درصدد است اساسنامه‌ي شركت‌هاي دولتي را به آن نحو كه مجلس به دولت اجازه داده، يكنواخت كند.

- دولت هم‌چنين به دنبال ساماندهي مسائل حاشيه‌نشيني شهرهاست. در اين ارتباط وزارت كشور، وزارت نيرو و مسكن و شهرسازي به عنوان نمايندگان دولت موظف هستند كه مشكلات حاشيه‌نشيني را بررسي كرده و براي سازماندهي مشكلات آن‌ها اقدام كنند.

- 30 ميليارد تومان از محل منابع ماده‌ي 10 قانون مقررات مالي دولت براي تامين آب شرب روستايي و شهري مناطقي كه دچار خشكسالي شده‌اند تخصيص يافت.

- دولت از همين منبع نيز هفتاد ميليارد دلار براي بازسازي مدارس خسارت ديده ناشي از برف گيلان ارايه داده است.

- دولت همه‌ي دستگاه‌هاي اجرايي را موظف كرده كه با شركت مخابرات براي رفع مشكلات تلفن همراه همكاري كرده و دستگاه‌هاي اجرايي مكلف هستند كه آنتن VTS را با همكاري شركت مخابرات نصب كنند.

Copyright: gooya.com 2016