خبرگزاری انتخاب: هنوز مدت زمان زيادی از ديدار ويژه مسئولين نظام با مقام معظم رهبری جهت ايجاد وحدت و همدلی در ميان دولتمردان ، گروه ها ، احزاب و سران نظام اسلامی که در ورای اختلافات بوجود آمده در مورد بسته پيشنهادی کشورهای ۱+۵ رخ داده بود نگذشته است ، جلسه فوق العاده ای که بدون مناسبتی ويژه و بصورت ضرب الاجل و به ابتکار دفتر معظم له برگزار گرديده بود.
خبرگزاری انتخاب : هنوز مدت زمان زيادی از ديدار ويژه مسئولين نظام با مقام معظم رهبری جهت ايجاد وحدت و همدلی در ميان دولتمردان ، گروه ها ، احزاب و سران نظام اسلامی که در ورای اختلافات بوجود آمده در مورد بسته پيشنهادی کشورهای ۱+۵ رخ داده بود نگذشته است ، جلسه فوق العاده ای که بدون مناسبتی ويژه و بصورت ضرب الاجل و به ابتکار دفتر معظم له برگزار گرديده بود.
بی شک رعايت اصل وحدت و همدلی مورد نظر مقام معظم رهبری وظيفه ای است همگانی که گردن نهادن به آن از سوی گروه هايی که مدعی اطاعت محض و بی چون و چرا از رهبری بوده و خود را حامی اصلی ولايت و ارزشها در قالب اصولگرايی می دانند بيش از ديگران مورد انتظار می باشد .
گروهی که لايحه های تندرو آن حتی حاضر است به خاطر مصالح گروهی ، رهبری نظام را نيز وجه المصالحه خويش قرار داده و هر نقد و انتقادی دلسوزانه از دولت دکتر احمدی نژاد را به سان حرکتی مخرب و براندازانه برای نظام و رهبری تعبير نموده و آن را مغاير موازين دينی قلمداد نمايد.
و اما اينک خود در مسيری مغاير با فرامين مقام معظم رهبری و در جهت وحدت شکنی بين خانواده انقلاب گام بر می دارد و با چاپ نقد های نيش دار ، حملات ناجوانمردانه ، زشت ، هتاکانه و وهم آلود از دولتهای قبل، توسط همسران برخی از دولتمردان در خبرگزاری دولت و سايت های مختلف، باب جديدی از وحدت شکنی را باز نموده است و متأسفانه دولت نيز در برخورد با موارد فوق حالت متناقض و تبعيض آميز داشته و نقد آنها را در راستای وحدت شکنی ، براندازی دولت ، نظام و رهبری تلقی نمی کند.
و بالاخره نيش آلود تر از همه نقد های فوق - از لحاظ ادب و حرمت - يادداشت هايی است که با نام فاطمه رجبی همسر سخنگويی دولت منتشر شده و در اين يادداشت ها سعی می شود به عملکرد دو رئيس جمهور پيشين در ۱۶ سال قبل و فعاليت های فرهنگی و سياسی و رايزنيهای ايشان در ماه های اخير حمله ور شود.
با نقد هرچند تند ۱۶ سال حکومت دو رييس جمهور سابق مخالفتی نداريم و بيش از سايرين، دولت های گذشته را دارای اشکالات عمده و نيازمند نقدهای جدی می دانيم، ، اما نقدی که سالم باشد و حرمت ها حفظ شود. هر چه باشد دو رييس جمهور قبلی با رايی به مراتب بيشتر از رييس جمهور فعلی به قدرت رسيده اند و شايد حفظ احترام آنان نيز اندکی واجب تر ! شايد اگر همسر جناب الهام، دو سه سال گذشته بدتر از اين ها هم می نوشتند، کسی حواسش پرت نمی شد، اما اين روزها قدرت به لحاظ فاميلی در اختيار ايشان است و بالطبع حسايست ها بسيار بيشتر شده است.
سوگ وارانه تر آن که اين يادداشت ها، به صورت ضمنی توسط غلامحسين الهام مورد حمايت قرار گرفته و متأسفانه اين نوشته ها، روز به روز حالت وقيحانه تری پيدا می کنند.اين انتقادات در حالی بوده است که برادر همسر سخنگوی دولت اخيراً به نمايندگی از طرف پدر محترم خويش حضرت حجت الاسلام علی دوانی ( از محققان برجسته کشور ) و خانواده اش از آقايان هاشمی ، خاتمی و کروبی به جهت نوشته های « زشت و هتاکانه » خواهرش رسماً عذر خواهی نموده بود.
و اينک وظيفه قوه قضائيه کشور ايجاب می کند که با هرکس در هر پست و مقامی که در راستای وحدت شکنی بين خانواده انقلاب تلاش تازه ای را شروع کرده است، برخورد جدی نموده و اجازه ندهند تا افرادی همچون ايشان با سوء استفاده و قرار گرفتن پشت نام همسر جناب آقای دکتر الهام که به گفته دکتر احمدی نژاد همان رئيس جمهور است وحدت و همدلی بين گروههای وفادار به نظام که آرزو و خواست مقام معظم رهبری است به خطر افتد و بر دولت محترم نيز فرض است که عدالت را در مورد همه منتقدين رعايت نموده و در مورد آن سياستهای يک بام و دو هوای خويش را کنار گذارد و بداند که می توان با کمک گرفتن از وجهه و شخصيت افرادی همچون سيد محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی که در ميان کشور های جهان اسلام ، اعراب و کشورهای غربی دارند در فرونشاندن غائله های هسته ای و مسائل خاور ميانه موفق تر عمل نمايد.
• وحيد کاظم زاده قاضی جهانی