Click for Amazing Phone Card








سه شنبه 8 دی 1383

معين نامزدى در انتخابات رياست جمهورى را پذيرفت، رضا خاتمي: بازنگري در شيوه‌هاي اصلاح‌طلبان را ضروري مي‌دانيم، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي
دبيركل، معاونان و اعضاي شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت ايران اسلامي دوشنبه‌شب با دكتر مصطفي معين ديدار و به طور رسمي از وي براي حضور در انتخابات رياست جمهوري دعوت كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر معين نيز طي سخناني دلايل خود را براي حضور در عرصه‌ي انتخابات رياست جمهوري و پذيرش دعوت دانشگاهيان، احزاب، گروه‌ها و شخصيت‌هاي مختلف از جمله جبهه‌ي مشاركت اعلام كرد و با تشكر از «حسن ظن، اعتماد و اظهار محبت» اعضاي جبهه‌ي مشاركت با استناد به آيه‌اي از قرآن كريم، گفت: انسان موجودي مسوول است و انتظار مي‌رود در فضايي درست و با حركتي كاملا پويا و قوي و با انگيزه بالا و به شكلي هدفمند در جهت تحقق آرمان‌هاي الهي و كمال انساني حركت كند.»

معين خود را متعلق به نسلي دانست كه هم «رنج اختناق و فساد رژيم شاهنشاهي» را تحمل كرده و هم «در دوران انقلاب و از آغاز انقلاب» در چرخه ي پر شتاب تحولات و مسووليت‌ها تا اين زمان درگير بوده‌اند و هم به مسائل و نيازهاي جديد جامعه توجه دارند.

كانديداي جبهه‌ي مشاركت در انتخابات رياست جمهوري ادامه داد كه همين سابقه، باعث شكل‌گيري ديدگاه‌هاي متفاوت و يا حتي متعارض در مورد افرادي نظير وي شده است.

وي توضيح داد: عده‌اي مرا سياسي‌ترين وزير كابينه خاتمي ناميدند و عده‌اي مرا مدل پنجاه و هشتي و عده‌اي نيز يك شخصيت دانشگاهي و يا طبيب متخصص معرفي مي‌كنند. در حالي كه مهمترين كار من در كابينه فعاليت پيگير و مطالعه جهت تغيير ساختار نظام علمي كشور بود و در عين حال معتقد به مقابل جمع بودن خواست‌هاي سال 58 با اصلاحات و خواست‌هاي سال 83 هستم.

معين تاكيد كرد: تحول در ساختارهاي اداري و اقتصادي كشور شعار و هدفي بود كه از همان سال‌هاي پاياني جنگ تحميلي مطرح مي‌شد اما چون دولت آقاي خاتمي مي‌خواست اين كار را محقق كند گناهكار بود و مانع شدند.

معين نگاه خود به مقوله‌ي انتخابات رياست‌جمهوري را نيز مشابه ساير مسووليت‌هاي خطير دانست و گفت: البته بحث كانديداتوري من در همان سال 75 و پس از آنكه مهندس موسوي نپذيرفتند نيز، مطرح بود. اما آن زمان خوشبختانه آقاي خاتمي مطرح شدند و اين مسووليت از دوش من برداشته شد. البته دغدغه‌ي اصلي من به خاطر پيامدها و مسووليت‌هاي بعدي رياست‌جمهوري نيست، بلكه با خودم اين دغدغه را داشتم كه آيا در وضعيت كنوني براي حضور در عرصه انتخابات، من مسوول هستم يا نه؟

وي ادامه داد: پس از دعوت‌هايي كه از من صورت گرفت، با خودم خلوت كردم و انگيزه‌ها، ظرفيت‌هاي روحي و توان مديريتي خود و شرايط محيطي يا به عبارتي نقاط ضعف و قوت و فرصت‌ها و تهديدهاي گذشته و حال را مورد بررسي قرار دادم.

معين با بيان اينكه «تلاش در راه خدا، حركت جدي و استفاده از همه‌ي توان جسمي و روحي را وظيفه و اصل اعتقادي خود مي‌دانم»، افزود كه در عين حال اعتقاد دارد نمي‌توان بدون استفاده از توانايي‌ها و تجارب و انديشه ديگران كاري را پيش برد.

معين گفت كه سابقه وي نشانگر توجه به كار جمعي است؛ چنانكه از همان سال‌هاي 61-60 زماني كه رياست دانشگاه شيراز را بر عهده داشت، با تيم مديريتي و معاون خود يك ميثاق كار جمعي را منعقد كرده بود.
كانديداي جبهه‌ي مشاركت در انتخابات رياست‌جمهوري در بخش ديگري از سخنانش از اينكه وابستگي تام و تمام كشور بر منابع و صادرات نفت خام، گاز و ذخاير زيرزميني انتقاد كرد و گفت: ما بايد بسيار بيش از گذشته به منابع انساني‌مان يعني جوانان تكيه كنيم و اين ميسر نيست مگر با داشتن بينش و مديريت علمي.

وي با ابراز تاسف از سرخوردگي و نااميدي موجود در ميان جوانان كشور اظهار داشت كه اين زمينه‌ي اجتماعي، موج مهاجرت جوانان و نخبگان علمي، اقتصادي و مديريتي كشور را موجب شده است.

معين وجود چنين مسائلي را عامل آن ذكر كرد كه در برابر دعوت‌هايي كه براي حضور در انتخابات رياست‌جمهوري از وي صورت گرفته، «با خود تعارف نكند، عافيت‌جويي نكند و به ظرفيت‌هاي فراوان بالقوه كشور فكر نكند.

معين تصريح كرد: مجموعه اين مسائل و مسووليت‌ها باعث شد كه نتوانم جواب منفي دهم و در نهايت كانديداتوري را پذيرفتم.‌

كانديداي جبهه‌ي مشاركت در انتخابات رياست‌جمهوري هرگونه نااميدي را نسبت به آينده‌ي حركتي كه آغاز كرده، رد كرد و گفت: به رغم همه‌ي مشكلات موجود در مسير توسعه و پيشرفت ايران، اعتقاد دارم كه با استفاده از پتانسيل عظيم ملي و انساني و تدبير و استقامت و نوآوري، مي‌توان پيش رفت.

وي يادآور شد كه اين حركت با «اقدامات قهرمانانه» ممكن نمي‌شود؛ بلكه با «كار جمعي» با «دولت منسجم و كارآمد»، «جلب و جذب نيروهاي مستعد» و در يك جمله خرد و تلاش جمعي و مديريت علمي به فرجامي خوب خواهد رسيد.

وي ارتباط دولت با توده‌هاي مردم و نخبگان را ضروري دانست كه به اتكاي آن مي‌توان تنگناي موجود در رابطه ميان دولت و مجلس هفتم را نيز در چارچوب اختيارات و وظائف قانوني و بر پايه تحمل و منطق پشت سر گذاشت و پس از آن نيز تابعي از راي برآمده از حضور فعال همه‌ي مردم در انتخابات مجلس بود.

كانديداي جبهه‌ي مشاركت در انتخابات رياست جمهوري تصريح كرد: وضع جامعه و زمانه هميشه يكسان نيست و من باور دارم در شرايط متحول جامعه و جهان، گذشت زمان به نفع اصلاح‌طلبان و مردم باوران خواهد بود.

معين همچنين اهميت توجه به قوميت‌ها، اقليت‌ها و خرده فرهنگ‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: روند حركت من، تمركززدايي، اهميت به مسوولان بومي و خودداري از تنگ‌نظري‌ها و تعصبات خواهد بود، نگاه به اين مقولات مي‌تواند نگاهي مثبت و به عنوان فرصت‌هايي براي تقويت وحدت و امنيت ملي باشد.

اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري با اشاره به تفاوت نتايج نظرسنجي‌هاي انجام شده در مورد انتخابات در ماههاي مهر و آذر گفت:اين نتايج اصلاح طلبان را اميدوارتر و خوش بين‌تر مي‌سازد و نشان مي‌دهد كه نخبگان، روشنفكران و دانشگاهيان اثر مهمي در تصميم گيري مردم دارند.

معين در پايان اظهار داشت: حتي اگر در ميان اصلاح‌طلبان اجماعي بر سر كانديداي نهايي شكل نگيرد، نبايد نگران بود. چرا كه اتمام حجت نهايي با همه كانديداها و شخصيت‌ها توسط مردم و در روز انتخابات انجام خواهد شد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيدمحمد رضاخاتمي دبيركل جبهه‌ي مشاركت نيز پيش از اين طي سخناني در ارائه‌ي تحليلي از وضعيت كنوني كشور و اهميت انتخابات رياست جمهوري دلايل دعوت اين حزب از معين براي كانديداتوري رياست جمهوري را تشريح كرد.

وي دعوت رسمي جبهه ي مشاركت از معين را نشانگر جدي شدن روند انتخابات رياست جمهوري و ورود به مرحله‌اي جديد دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين اقدام براي مردم ايران، مبارك باشد.

دبيركل جبهه‌ي مشاركت با اشاره به اينكه حمايت از نامزدي مهندس موسوي و دكتر معين در كنگره‌ي هفتم اين حزب به تصويب رسيده است، خطاب به معين گفت: مبناي تصميم‌گيري ما شناخت كامل از شخصيت و ديدگاه‌ها و عملكرد شماست كه قبل و از ابتداي انقلاب تا كنون براي ما شناخته شده است. البته ما هم به عنوان يك حزب باسابقه فعاليت 6 ساله، براي شما شناخته شده هستيم و از پايگاه، مواضع و همچنين انتقادهايي كه نسبت به ما وجود دارد، آگاهي داريد.

خاتمي بر اين اساس تاكيد كرد كه دعوت جبهه‌ي مشاركت از معين براي كانديداتوري انتخابات و پذيرش وي به معني «همفكري در مسائل كنوني جامعه» است.

وي با اشاره به ويژگي‌هاي جبهه‌ي مشاركت ادامه داد: ما در حزب، هر چند هر كدام داراي شخصيت و ديدگاه‌هاي خاص خودمان هستيم، اما در رفتارهايمان به كار جمعي بر اساس اصول دموكراتيك اعتقاد داريم. اين رفتار به اين معني است كه وقتي به طور جمعي تصميم مي‌گيريم، همه‌ي حزب پشت سر آن هستيم، گر چه به لحاظ فردي استقلال نظر داريم.

دبيركل جبهه ي مشاركت سپس تصريح كرد كه دعوت از دكتر معين براي حضور در انتخابات رياست جمهوري نيز «تصميمي جمعي و داراي پشتوانه مصوبه كنگره» محسوب مي‌شود، اراده‌ي حزب از اين نظر قطعيت دارد و با تمام توان و به هر نحو ممكن بايد براي اجراي آن حركت كنيم.

وي مبناي حضور جبهه مشاركت در انتخابات رياست جمهوري را چنين تشريح كرد: ما اعتقاد داريم كه براي پيشرفت كشور، چاره‌اي جز سياست‌ورزي نداريم. اين مساله گر چه راهي طولاني باشد، محور كار ماست و به همين خاطر، حضور در عرصه‌اي چون انتخابات را با وجود پيش‌بيني‌هاي موانع و دشواري‌هايي كه در مسير آن وجود دارد، ضروري ‌مي‌بينيم.

خاتمي افزود: ما بلند پرواز نيستيم. گر چه خواستها و ايده‌آل‌هاي زيادي داريم، اما در عين حال، باور داريم كه موانع آن قدر زياد است كه نمي‌توان در يك يا دو دوره حضور در برخي اركان حكومتي به همه اهداف دست يافت. به همين خاطر، ضرورت ادامه حركت اصلاحي را باور داريم. با وجود آنكه انتقاد جدي نيز به بسياري از رفتارهاي كنوني داريم و معتقديم كه اين رفتارها، متاسفانه دفاع از عملكرد دين و توان قانون اساسي را حتي براي معتقدين به دين و قانون اساسي دشوار كرده است.

وي افزود: ما براي تغيير اين رفتارها، بايد حزبي تاثيرگذار باشيم و با هدف اثر گذاشتن بر وضعيت كنوني هم به صحنه انتخابات آمده‌ايم.

دبيركل جبهه‌ي مشاركت با بيان اينكه در جامعه اين سوال جدي وجود دارد كه « آيا با وجود مشكلات و موانع، ر‌ييس‌جمهور بعدي مي‌تواند بيش از آنچه انجام شده است، كاري انجام دهد؟» در پاسخ اظهار داشت: ما معتقديم كه چنين امكاني وجود دارد.

خاتمي توضيح داد :ما معتقديم كه يكي از دلايل اصلي آنكه اصلاحات در برابر برخي موانع نتوانست جلوتر برود، آن است كه اصلاح‌طلبان و از جمله جبهه‌ي مشاركت از ظرفيت‌هاي موجود، استفاده‌ي جدي نكردند و به اين خاطر، از مجموعه‌ي اصلاح‌طلبان و همچنين در ميان خودمان انتقادات جدي داريم.

وي تاكيد كرد: تجربه‌ي هشت سال گذشته سرمايه‌اي بزرگ و ارزشمند براي اصلاح‌طلبان است كه طي آن، به ظرفيت‌هاي واقعا موجود كشور و نظام براي اصلاحات پي‌برده‌اند و بر اساس آن مي توانند برنامه‌ريزي كنند.

دبيركل جبهه‌ي مشاركت در مورد شعارها و برنامه‌هاي اين حزب در انتخابات رياست جمهوري گفت: شعارهاي ما تفاوت چنداني با شعارهايي كه در هشت سال گذشته مطرح كرده‌ايم ندارد. برنامه ما هم همان برنامه كلاني است كه در مجلس ششم از سوي حزب و نيز از سوي آقاي خاتمي در دو انتخابات رياست جمهوري اعلام شد. اما آنچه در اين دوره بر آن تاكيد داريم، عزم جدي براي اجراي اين برنامه‌ها و رفع موانع پيش روي اصلاحات است كه در اين زمينه بازنگري در شيوه‌ها و رفتارهاي اصلاح‌طلبان را ضروري مي‌دانيم.

خاتمي ويژگي مهم انتخابات آينده‌ي رياست جمهوري را « وجود كار جمعي و گروهي » از سوي جناح‌هاي مختلف دانست و يادآور شد كه حتي مخالفان اصلاحات نيز حداقل در ظاهر، نشان مي‌دهند كه با اين شيوه وارد عرصه‌ انتخابات شده‌اند.

دبيركل جبهه‌ي مشاركت افزود: يك انتقاد جدي كه مي‌توان به عملكرد هشت ساله‌ي اصلاح‌طلبان وارد كرد، آن است كه در هشت سال گذشته نقش احزاب و تشكل‌هاي مدني را در اداره‌ي كشور چندان جدي نگرفتند. به همين خاطر ما تاكيد داريم كه در صورت پيروزي بايد در عمل نشان دهيم كه كار جمعي ما پس از انتخابات هم ادامه مي‌يابد. البته اگر به احتمال ضعيف هم برنده انتخابات نشديم، اين حركت گامي مهم و تاريخي و تمريني بسيار خوب براي حركت به سوي دموكراسي در كشور ما خواهد بود.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

خاتمي در پايان سخنانش بار ديگر ابراز اميدواري كرد كه بركات حركت آغاز شده از سوي جبهه‌ي مشاركت شامل حال همه‌ي كشور شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ناصر خالقي عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت و وزير كنوني كار و امور اجتماعي نيز طي سخناني در اين جلسه با اشاره به استقبال مردم از شعارهاي خاتمي طي هشت سال گذشته اظهار داشت: سوال كنوني كه در جامعه مطرح مي‌شود، آن است كه آيا مي‌توان اصلاحات را ادامه داد و با وضعيت فعلي چه بايد كرد؟

خالقي با بيان اينكه مشكلات و نارسايي‌هاي زيادي در مسير اصلاحات وجود داشته است، تاكيد كرد كه اين مسائل نمي تواند مانع ادامه‌ي اصلاحات شود و اصلاح‌طلبان نيز با وجود چوب‌هايي كه مي‌خورند و هزينه‌هايي كه مي‌پرداند، بايد اين راه را ادامه دهند.

عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت تاكيد كرد كه در ادامه‌ي اين راه بايد بر حضور مردم تكيه داشت و اين مساله با حضور در انتخابات ممكن مي‌شود.

وي افزود: در اين ميان بايد كساني پيشقراول شوند و در نوك پيكان قرار گيرند و دكتر معين به خاطر اداي دين به مردم و وظيفه‌اي كه احساس مي‌كند، ان شاءالله اين مساله را خواهد پذيرفت و ما هم وظيفه داريم ايشان را حمايت كنيم و مردم را به ادامه‌ي راه اصلاحات تشويق كنيم.

خالقي در ادامه به تشريح ويژگي‌هاي معين پرداخت و اظهار داشت: حال كه شعار اصول‌گرايي از سوي برخي افرد و جريان‌ها مطرح مي‌شود، بايد گفت كه دكتر معين از هر لحاظ، انساني اصولگراست. او در دوران اصلاحات نيز اصول‌گرايي خود را نشان داد، چنانكه استعفاي ايشان از وزارت علوم به خاطر اعتقاد و تعهدي بود كه نسبت به اصول خويش احساس مي‌كرد.

عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت در ادامه از نگاه توام با ياس و نگراني در ميان برخي از اصلاح‌طلبان انتقاد كرد و گفت: حضور ما در عرصه‌ي انتخابات و حمايت قاطع ما از كانديداتوري دكتر معين بايد با اميد به توفيق همراه باشد و اصلا نبايد احتمال ناكامي به ذهن ما بيايد و مثلا بگوييم كه اين حضور باعث مي‌شود وزن اصلاح‌طلبان مشخص شود. چراكه هويت و جايگاه اصلاحات در نزد مردم كاملا احراز شده و همگي بايد با اعتقاد به موفقيت جبهه‌ي اصلاحات وارد ميدان شويم.

وي تاكيد كرد: هر قدمي كه اصلاح‌طلبان به عقب بنشينند و از خود سستي نشان‌دهند، باعث چند قدم پيشروي مخالفان اصلاحات خواهد شد.

خالقي در پايان با تشكر از پذيرش حضور در انتخابات از سوي معين، گفت: معين با كانديداتوري در انتخابات، اصول‌گرايي و هويت اصلاح‌گري خود را ثابت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، الهه كولايي معاون دبيركل جبهه‌ي مشاركت نيز اظهار داشت: در مقطع حساسي از تاريخ كشورمان قرار گرفته‌ايم. دوراني كه با وجود همه‌ي مشكلات و تهديدها، تجربيات گرانقدري از دهه‌هاي گذشته را نيز در اختيار داريم كه همين تجارب، مشاركت فعال و تلاش جمعي در عرصه انتخابات رياست جمهوري را ضروري ساخته است.

كولايي موقعيت دموكراسي در جهان كنوني را مهم دانست و گفت: در حال حاضر، موج دموكراسي خواهي جهان ما را در برگرفته ‌است. ضمن آنكه ما ميراث گرانقدري از تجربيات بومي خود را در اختيار داريم كه بر اساس همين تجارب، معتقديم راهي جز اصلاحات و تداوم تلاش‌هاي اصلاحي براي رسيدن به آرزو‌هاي تاريخي‌مان پيش‌روي ماست.

معاون دبيركل جبهه‌ي مشاركت با تاكيد بر ضرورت توجه اين حزب به مطالبات زنان و جوانان در انتخابات رياست جمهوري ابراز اميدواري كرد كه اين جنبش دموكراسي‌خواهي با استفاده از رويكردي بومي و با احترام به اعتقادات مردم به نتيجه برسد و فرآيند چند دهه‌ي گذشته را به هدف نزديك سازد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، هم‌چنين جلال جلالي‌زاده عضو شوراي مركزي و رييس منطقه‌ي كردستان جبهه‌ي مشاركت با تشكر از حضور دكتر معين در عرصه انتخابات رياست جمهوري از وجود فضاي ياس و نااميدي در شرايط كنوني جامعه ابراز تاسف كرد.

وي با اشاره به سوابق دكتر معين در سه جايگاه دولت، مجلس و دانشگاه طي سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي اين مساله را زمينه‌ساز داشتن جايگاهي مناسب در ميان اهل فرهنگ و انديشه نخبگان دانست.

نماينده‌ي مردم سنندج در مجلس ششم همچنين با اشاره به اهميت مسايل قوميت‌ها و اقليت‌هاي ديني و مذهبي به ويژه اهل سنت در شرايط كنوني كشور، از معين خواست تا در شعارها و برنامه‌هاي انتخاباتي خود نگاهي شفاف را به حقوق اين اقشار مبذول دارد.

جلالي‌زاده تاكيد كرد: تقسيم شهروندان جامعه به درجه‌ي يك و دو استقلال كشور و آزادگي انسان‌ها را زير سوال برده‌است و ضروري است كه دكتر معين با توجه به اين مساله حركتي خوب و حساب شده را براي ادامه اصلاحات آغاز كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حميدرضا جلايي‌پور عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت و استاد دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران نيز در ادامه ي اين جلسه تحت عنوان چهار نكته، اهميت كانديداتوري دكتر معين را برشمرد.

وي گفت: نكته ي اول كه مايه‌ي خوشحالي نسبت پذيرش كانديداتوري از سوي دكتر معين مي‌شود اين است كه ايشان نشان دادند يك شهروند مسوول و فعال هستند. چراكه يكي از نقاط امتحان مسووليت‌پذيري و فعاليت شهروندان عرصه‌ي انتخابات است كه ايشان با پذيرش كانديداتوري نشان داد آماده‌ي پذيرش مسووليت است.

به عقيده جلايي‌پور، نكته ي دوم نظرسنجي‌هايي است كه نشان مي‌دهد موقعيت دكتر معين درميان اقشار تاثيرگذار جامعه نظير متفكران، استادان دانشگاه، فعالان سياسي دانشجويي فرهنگيان، طرفداران حقوق زنان و فعالان حوزه اقوام و اقليت‌هاي ديني بسيار خوب است.

عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت در تبيين سومين نكته‌ي پيرامون كانديداتوري دكتر معين گفت كه موقعيت اين كانديدا در ميان « متدينين روشن انديش، پخته و صاحب تجربه» مناسب است و اين فرصت را فراهم مي‌كند كه اصلاح‌طلبان حتي بيش از گذشته به اقشار مذهبي و متدين جامعه تكيه كنند.

جلايي‌پور به عنوان چهارمين و آخرين نكته نيز گفت كه معين از نظر تقويت فرهنگ مردمسالاري موقعيت مناسبي دارد و از جمله نخبگان سياسي معتقد به مردمسالاري محسوب مي‌شود و مي‌تواند به پيشبرد دموكراسي از طريق ساختار سياسي كمك كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمد حسين شريف زادگان عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت و وزير كنوني رفاه و تامين اجتماعي نيز پس از سخنان دكتر معين در سخنان كوتاهي از «نگاه مثبت و اميدوارانه دكتر معين به عرصه‌ي انتخابات» تشكر كرد و آن را نشانه‌اي از « ديدگاه روشنفكري مسلمان و توكل او به خداوند» دانست.

وي همچنين از «نگاه توسعه‌اي» معين به عرصه‌هاي مختلف جامعه استقبال كرد و گفت: « روند آينده‌ي كشور را نه نخبگان و حكومت كه جامعه تعيين مي‌كند و نخبگان بايد خود را با آن وفق دهند و هر كس بخواهد سكان اداره‌ي دولت را در دست گيرد، ناگزير از نگاه توسعه‌اي است.

خاتمي دبيركل جبهه‌ي مشاركت نيز در پايان اين نشست با تشكر از اظهارات معين و پذيرش كانديداتوري انتخابات از سوي وي يادآورشد: ساختار جبهه‌ي مشاركت به گونه‌اي طراحي شده كه در زمان انتخابات، همه‌ي اركان تشكيلات تبديل به بخشي از ستاد انتخاباتي مي‌شوند و در انتخابات رياست جمهوري نيز همه‌ي اركان حزب در خدمت اين حركت مهم و در كنار ستادهاي انتخاباتي دكتر معين خواهند بود».

وي با بيان اينكه در اين دوره جبهه‌ي مشاركت كار سخت‌تري را پيش رو دارد، تصريح كرد: عزم و اراده‌ي موجود در همه اركان حزب، اين اميدواري را بوجود مي‌آورد كه آثار اين جلسه در روزهاي آينده و حركت آتي حزب خود را نشان دهد.

دبيركل جبهه‌ي مشاركت با بيان اينكه حزب متبوعش در حمايت از دكتر معين تنها نيست و بسياري از گروههاي اسم و رسم دار و نيز تشكل‌هاي كمتر شناخته شده با آن همراه هستند، ابراز اميدواري كرد كه «آثار حركت آغاز شده، 6 ماه بعد و با بردي شيرين در انتخابات رياست جمهوري ديده شود».

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/20556

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'معين نامزدى در انتخابات رياست جمهورى را پذيرفت، رضا خاتمي: بازنگري در شيوه‌هاي اصلاح‌طلبان را ضروري مي‌دانيم، ايسنا' لينک داده اند.
خبرنامه گويا از هيچ نامزد انتخاباتي حمايت نمي کند. همه نامزدان مي توانند در اين صفحه تبليغ کنند. براي درج آگهي با اي ميل advertisement @ gooya.com تماس بگيريد.

Copyright: gooya.com 2005