* ابراهيم يزدي اگرهم تائيد صلاحيت ميشد رأي نميآورد
تهران- خبرگزاري كار ايران
سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، گفت: حتي اگر انتخابات تحريم هم شود، بيش از 50 درصد مردم در آن شركت خواهند كرد، همانطوري كه در انتخابات مجلس هفتم با تمام فضاحتي كه وجود داشت، حدود 50 درصد مردم در انتخابات شركت كردند.
به گزارش خبرنگار "ايلنا" محسن آرمين در ميزگرد چالش سكوت و حضور كه از سوي انجمن اسلامي دانشجويان دانشكده پزشكي دانشگاه تهران برگزار شده بود، در خصوص اظهارات زيدآبادي كه مشكلات موجود بر سر راه معين در صورت پيروزي در انتخابات را بر شمرده بود، گفت: من انتظار داشتم كه زيدآبادي علاوه بر مطرح كردن موانع موجود بر سر راه دولت آقاي معين، راهكار پيشنهادي خود را مطرح ميكردند و توضيحاتي هم در مورد مفيد و ممكن بودن راهكار پيشنهادي خود ارايه ميكردند.
وي در واكنش به بخش ديگري از اظهارات زيدآبادي مبني بر اين كه شركت معين در انتخابات بر فضاي مشروعيت بخشيدن به انتخاباتي است كه شوراي نگهبان برخي از كانديداهاي شركت كننده نظير اصغر زاده و ابراهيم يزدي را در آن رد صلاحيت كرده است، گفت: اگر ابراهيم يزدي تأييد صلاحيت ميشد، در انتخابات شركت نميكرد و از سوي ديگر چرا همه ما در انتخابات دوم خرداد 76 كه بسياري از كانديداها ردصلاحيت شده بود، شركت كرديم. ما در دوم خرداد منطق ديگري داشتيم كه من هنوز به به آن معتقد هستم، به اين معنا كه ما قصد داشتيم از هر فرصتي در عرصه سياسي استفاده كنيم و اگر چه آن انتخابات را آزاد و در سطح استانداردهاي معمول جهاني هم نميدانستيم، اما سعي كرديم از فرصتي كه براي حضور يك چهره متفاوت ايجاد شده بود، استفاده كنيم.
آرمين با تأكيد بر اين كه ردصلاحيت كساني مثل دكتر يزدي؛ غير قانوني است و خاطر نشان كرد: ما معتقديم اين دور از عقلانيت سياسي است كه ما خود را از شركت در يك انتخابات با رقابت حداقلي محروم كنيم و نميتوانيم بگوييم تا زماني كه دموكراسي به معناي واقعي آن ايجاد نشود، در انتخابات شركت نميكنيم.
وي با اشاره به اين كه انتخابات آتي رياست جمهوري با شرايط فعلي انتخاباتي است كه از حداقل هاي آزادي انتخابات برخوردار است، گفت: در اين شرايط بهترين كار استفاده از فرصت موجود است، اما آنچه آقاي زيدآبادي ميگويند، مبتني بر اين است كه يك روز صبح آقاي جنتي بگويد من خوابنما شدهام و مردمسالاري و انتخابات آزاد را ميپذيرم و امثال اين كه البته فعلاً امكانپذير نيست.
وي تصريح كرد: اگر در انتخابات رأي نياورديم و پيروز نشديم هم، هيچ اشكالي ندارد. اگر بدانيم كه مردم ما را نميخواهند اصراري براي ماندن درعرصه نداريم.
آرمين در واكنش به اظهارات زيدآبادي، گفت: اگر جناح راست در ضعيفترين حالت خود قرار دارد، چرا ما با رها كردن امور، همه چيز را به دست آنها بسپاريم و تمام دستاوردهاي هشت سال اخير را از دست بدهيم؟
سخنگوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، افزود: آقاي زيدآبادي در حالي بحث تأييد صلاحيت كساني مثل دكتر يزدي را مطرح مي كنند كه خودشان از ميزان پايگاه مردمي دكتر يزدي آگاه هستند و ميدانند آقاي يزدي؛ علي رغم تمام احترامي كه برايشان قائل هستيم؛ امكان ندارد، رأي بياورد، ضمن اين كه زيدآبادي ميگويد اگر يزدي تأييد صلاحيت ميشد به معناي تغيير و تحول در نظام بود، چون به او اتهاماتي نظير آمريكايي بودن زدهاند. مگر به ما اين اتهامات را وارد نكردند، مگر خود مرا به اتهام عدم التزام به اسلام در انتخابات مجلس هفتم ردصلاحيت نكردند.
آرمين در واكنش به انتقادات زيدآبادي از اصلاح طلبان، خاتمي و حضور معين در عرصه انتخابات رياست جمهوري، با بيان اين مطلب كه ما از هشت سال گذشته خود پشيمان نيستيم، افزود: ما بيشترين دفاع را از نطقهاي شجاعانه مجلس ششم ميكنيم. ما در اعتراض به دستگيري دكتر آغاجري و بازداشت دوستان آقاي زيدآبادي صحبت هاي بسياري در مجلس ششم كرديم كه اگر آقاي زيدآبادي به آنها مراجعه كنند، قطعاً تجديد نظري در نقدهاي غيرمنصفانه خود خواهند داشت.
وي در انتقاد به اظهارات زيدآبادي تصريح كرد: در كشوري كه وقتي شش ماه يك طرح رفراندوم براي تغيير قانون اساسي شضش ماه روي سايت ميماند و بيش از دو سه هزار نفر حتي زحمت كليك كردن را هم به خود ندادهاند، به نظر من راهي كه ما براي حركت خود انتخاب كردهايم، بهترين راه است و نميتوانيم با پذيرش گفتههاي زيدآبادي، سرنوشت 60 ميليون ملت ايران را به خطر بيندازيم.
آرمين در پاسخ به سوالي درخصوص تأئيد صلاحيت معين براساس درخواست مقام رهبري، گفت: از نظر ما حكم حكومتي به ويژه در جامعه مدرن هيچ معنايي ندارد، ضمن اينكه قطعاً دل آقاي حداد عادل براي انتخابات آزاد نسوخته است، بلكه اين كارها برنامه بوده است.
وي تأكيد كرد: از نظر ما تأييد صلاحيت دكتر معين، همين عمل به قانون است و اگر قرار باشد تاييد يا ردصلاحيت معين غيرقانوني باشد، اين رد صلاحيت اوست كه مصداق حكم حكومتي و غير قانوني است.
آرمين با بيان اين مطلب كه ما در عالم سياست با افكار عمومي مواجه هستيم، گفت: بايد سعي كنيم به گونهاي عمل كنيم كه افكار عمومي را قانع كنيم، بدون قانع كردن افكار عمومي حتي اگر نظريه درستي هم داشته باشيم، قابل اجرا كردن نيست.