تهران- خبرگزاري كار ايران
سخنگوي دكتر معين ،گفت: مردم با خروج از خانهنشيني مانع بازگرداندن وضعيت پيش از اصلاحات شوند.
به گزارش "ايلنا", الهه كولايي كه در جمع اعضاي كميته دانشآموزي ستاد وي سخن ميگفت، اظهار داشت: ما در سالهاي اخير در يك مواجهه سازي قرار داريم، هم ايراني هستيم، هم مسلمان و هم در تعامل با جهان قرار داريم، تا از دستاوردهاي تمدن بشري استفاده كنيم. در چنين شرايطي ما بايد بتوانيم اينها را در يك ارتباط هماهنگ قرار داده و افراط و تفريطهاي گذشته را تصحيح كنيم و اين امر با اولويت بخشيدن به آموزش و انسانها شكل ميگيرد.
كولايي همچنين تصريح كرد: تن دادن به نقد در جامعهاي كه استبداد قرنها بر آن حاكم بوده است، صرفاً با يك عزم سياسي رخ نميدهد و براي اصلاح بايد صبر داشت. در چنين موقعيتي است كه ارزش كار آموزشي براي دگرگوني جامعه مشخص ميشود.
وي با اشاره به اين نكته كه بر اساس آمارها بين 65 تا 70 درصد جمعيت كشور را افراد زير 30 سال تشكيل ميدهند، اظهار داشت: اين گروه داراي سرمايههاي عظيم انساني براي خروج از شرايط نامطلوب و تحقق توسعه هستند، بنابراين بايد منابع اصلي سرمايهگذاري به آموزش و پرورش و نيروي انساني منتقل شود.
در اين نشست كه در دفتر مركزي حزب مشاركت برگزار شد، نمايندگان دانشآموزان دغدغههاي خود را با سخنگوي دكتر معين مطرح كردند كه يكي از آنها مساله كنكور و چگونگي تغييرات آن را در دولت معين مورد پرسش قرار داد.
كولايي در پاسخ به اين دانشآموز، گفت: به طور قطع بايد سيستم موجود در اين خصوص تغيير كند، اما اين اقدام نياز به نقد و ارزيابي دارد كه سخن گفتن از آن در شرايط فعلي غيرعلمي خواهد بود.
وي همچنين در پاسخ به يكي از دانشآموزان كه منتقد نظام آموزشي فعلي بود، اعتقاد داشت در حال حاضر در مدارس تيزهوشان، دانشآموزان مورد گزينش عقيدتي قرار ميگيرند، كتابهاي تاريخ روايت صحيحي ندارند، در كتابهاي فلسفه، فلسفه غرب، انعكاسي ندارد و اظهار داشت: اينها تلاشي است كه براي بازگرداندن وضعيت به پيش از اصلاحات انجام ميشود و مردم بايد با خروج از انزوا و خانهنشيني تلاش كنند اين اتفاق نيفتد.
سخنگوي دكتر معين در توضيحي نسبت به سخنان يكي از دانشآموزان كه آريايي بودن ايرانيان را مورد توجه قرار داده و معتقد بود ايرانيها اگر هم هويتي در جهان خارج دارند به واسطه آريايي بودنشان است، خاطر نشان كرد: رضاخان با اعمال مدرنيته، عنصر اسلامي ايران را انكار كرد. در دوران پس از آن ما شاهد نفي هويت ملي بوديم و امروز بر اسلامي بودن تأكيد ميشود و هويت ملي انكار شده است و ما بايد براي اين هويت ملي در مرزبنديهاي خارجي تلاش كنيم.
در اين نشست كه نمايندگان NGO هاي دانشآموزان و نمايندگان ستاد مركزي دانشآموزي دكتر معين حضور داشتند، محكوميت وبلاگنويسان و توجه ويژه به آزادي بيان، فرهنگ ايراني، جوانان و نظام آموزشي كشور از جمله نگرانيهاي طرح شده از سوي نمايندگان دانشآموزان با سخنگوي دكتر معين بود.