تهران- خبرگزاري كار ايران
شهردار تهران و نامزد نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در جمع مردم كرمانشاه, گفت: حكومت حق مردم است و شوخي بردار نيست, در صورت كسب آراء مردم, روش من است كه با هر كسي كه بر كار مردم مانع ايجاد كند, در هر جايگاهي كه باشد، بلافاصله با او برخورد ميكنم.
به گزارش "ايلنا"، محمود احمدينژاد طي سخناني در مسجد آيتالله بروجردي با بيان اين مطلب كه اگر دفاع از حق مردم تندروي است، من يك تندرو هستم, افزود: مسووليت دولت در اين سرزمين, امانتي بزرگ است كه هر كس آن را بر عهده بگيرد, بايد در حراست از حقوق مردم نهايت حساسيت را داشته باشد، زيرا بعضيها آنقدر فرصتطلب هستند كه اگر يك لحظه غفلت كنيم, آش را با جايش ميبرند.
شهردار تهران در سلسله بحثهاي خود پيرامون عدالت اجتماعي به تبيين ريشههاي تشكيل قلههاي ثروت در كنار درههاي فقر پرداخت و گفت: يكي ديگر از علتهاي شكاف عميق ميان درآمدها, موضوع امتيازات ويژه يا به اصلاح "رانتخواري" است.
وي افزود: آيا چنين كساني براي حفظ ثروت خود با خريد رسانه, روزنامه, استخدام نويسنده و حتي تحليلگر و چاپ آگهيهاي تبليغاتي و بيلبوردهاي آنچناني و چاپ پوسترهاي رنگي در تيراژ چندين ميليون نسخه و به طور خلاصه هزينههاي ميلياردي در سياست و زندگي مردم دستاندازي نخواهند كرد؟ آيا يك محقق و مدير توانمند و پاك كه دستش آلوده به چنين ثروتهاي نامشروعي نيست, ميتواند با صاحبان چنين سرمايههايي رقابت كند؟ آيا اين گونه تبعيضها آزادي و استقلال و پيشرفت و مردم سالاري ديني را تهديد نميكند؟
احمدينژاد, پس از پايان سخنان خود به سئوالات مردم پاسخ گفت.
از اين كانديداي نهمين دوره انتخابات سئوال شد كه آيا قصد ندارد در مقابل رفتارهاي تخريب كننده صدا و سيما اقدامي بكند؟، وي پاسخ داد: بنا ندارم آنجايي كه به خودم هجمه ميشود، برخورد كنم. به دفاع از حق و حقوق مردم اعتقاد دارم و انسان بهتر است وقت خود را صرف حفظ و حراست از حقوق مردم كند.
يكي از دانشجويان نظر احمدينژاد را در خصوص شايعه همكاري او با سعيد امامي و وزارت اطلاعات جويا شد، وي گفت: همان رئيسجمهور مخلوعي كه با لباس زنانه كشور را ترك كرد و به يك كشور اروپايي پناهنده شد, اخيراً به جمع تخريب كنندگان من پيوسته و با حضور در تلويزيونهاي ماهوارهاي, ادعاهاي مضحكي را مطرح كرده است. اين جور آدمها و اينگونه كارها مصداق "جهدالعاجز" است، يعني تلاش از سر عجز والا مردم ميدانند زندگي و سابقه من كاملاً روشن است. حتي يك روز هم با وزارت اطلاعات همكاري نكردهام.
احمدينژاد, در پاسخ به سئوالي مبني بر تبعيض در دريافتي مديران و كاركنان, گفت: بله, من هم با نظر شما موافقم, اگر دريافتي مدير بيش از ده برابر كارمند يك اداره باشد, معلوم است كه ديگران كارمند با مدير مربوطه همكاري لازم را ندارد و آسيب آن نيز متوجه مردم ميشود.
وي به عيدي يك ميليون توماني نمايندگان مجلس اشاره كرد و افزود: در خصوص نمايندگان گفتند كه براي پرداختن به افراد نيازمند و كاركنان دفترشان چنين مبلغي را دادهاند، ولي آيا بهتر نيست هر كمكي كه به نيازمندان ميخواهند بدهند، توسط ساز و كار خودش مثلاً كميته امداد انجام شود؟ همچنين بهتر است پرداختي به كاركنان دفتر نمايندگان را شفاف بكنند؟ سئوال اين است كه اگر اينها اين عيديها ميليوني را براي تأمين هزينه شب عيد و خريد لباس براي خانوادهشان لازم دارند، آيا بچههاي مردم عادي و بقيه كاركنان دولت، شب عيد و زن و بچه ندارند؟ آيا آنها هزينه عيد ندارند؟ اگر هست بايد براي همه باشد, اگر نيست، هيچكس نبايد بگيرد.