Click for Amazing Phone Card








پنجشنبه 26 خرداد 1384

آقايان لطفا از مردم مايه نگذاريد مردم بازنده انتخابات نهم هستند، سعيد سلطانپور

[email protected]

ابتدا بخشي از سخنان افراد اصلاح طلب را مي خوانيم كه با تحليل هايشان مردم را به شركت در انتخابات تشويق مي كنند
«محسن كديور» با بيان اينكه «نمي‌توان دموكراسي را يك شبه محقق كرد»،: مردم آمادگي پرداخت هزينه‌اي بيش از پاي صندوق رفتن ندارند."
وي افزود: تحريمي‌ها بدانند رأي ندادن نتيجه‌ مثبتي ندارد و در خوشبينانه‌ترين حالت نتيجه‌اي مثل مجلس را به بار مي‌آورد. همچنين اگرچه انتخابات ما كاملا آزاد نيست ولي يادمان باشد كه ايران كشور جهان سومي نيست و در كشورهاي خاورميانه دموكراتيك‌ترين كشور به حساب مي‌آيد به همين دليل بايد به افزايش روند دموكراسي در ايران كمك كنيم.
رضوی فقيه" رای دادن به برنامه های معين به تعبيری رفراندوم و نه گفتن به شرايط موجود است"
نهصت آزادی می گويد "دموكراسى فرآيندى است كه تنها از طريق حضور مستمر خواستاران آن در صحنه سياسى و مشاركت فعالانه در انتخابات مى توان آن را به پيش برد و دستاوردهاى هر گامى را كه برداشته مى شود، نهادينه كرد"
محسن آرمين " بايد بتوانيم با حضور باشوراي نگهبان، سپاه، مجلس هفتم اقدامات خود را انجام دهيم"
احمد شيرزاد" شركت درانتخابات بهترين گزينه براي دمكراسي خواهي مردم‌است"
“علوي تبار" با پرهيز از مطلق گرايي و تنفس در عالم خيال پشت سر دموكراسي و حقوق بشر در انتخابات شركت كنيم " "فراموش نكنيد " سياست هنر انتخاب از ميان گزينه هاي موجود است".

هنری کيسينجر در خاطراتش می نويسد بعد از سفر تاريخی انور سادات به اسرائيل وی از ما ( آمريکا ) خواست که بوی کمک هائی بکنيم . من به وی گفتم ما حاضر بوديم بخاطر اين سفر کارهای بسياری را انجام بدهيم ولی در سيا ست برای کار انجام شده ديگه چيزی پرداخت نمی شود.
حالا سوالی که من ازين اقايان دارم اين است فكر نمي كنيد داريد ازپاپ کاتو ليک تر مي شويد و مردم را به شرکت در انتخابات دعوت می کنيد . و همه هم از مردم مايه می گذاريد. ايا پشت پرده معا مله ای شده است . که بار ديگر احساسات مردم را تحريک کنند تا پای در انتخاباتی بگذارند که نفعی برای انان نخواهدداشت .
بر عکس اقای کديور معتقدم وقتی رهبران محافظه کار دولتی منجمله اقای خاتمی حاضر نبودند از مردم در صحنه استفاده کنندپس چرا از مردم کم می گذاريد . مردم ديگه چه بكنند .
در جريان دوم تير1378 انحصار گران با بحران جدی روبر و شده بودند بطوري كه خامنه ا ی مجبور شد به عيادت دانشجويان برود و برای آنان گريه کند. هر چند بعدا هم دانشجويان و هم وكليلشا ن ناصر زرافشان. كه در حال حاضر درزندان در اعتصاب غذا بسر مي برد هم محكوم شدند. خاتمی اگر واقعا مرد ميدان سياست بود می توانست با حمايت از دانشجويان ،‌خامنه ای را به قم بفرستد.
مردم در جريان انقلاب 57 و سپس جنگ 8 ساله و بعد هم در سالهای ترور و وحشت دهه 60 که جا معه بدو قسمت تقسيم شد بويژه نسل جوان هزينه ها ی زيادی پرداخت كردند.
مردم هزينه سنگينی را در طول جنگ دادند ولی هيچ شخصيت اصلی از رده رهبری روحانيت حاکم در جنگ کشته نشد. در صورت حمله خارجي به ايران اين مردم هستند كه دفاع خواهند كرد و بسياري از مقامات عاليه كشور ترجيح ميدهند از كانادا مقاومت عليه نير وهاي اشغالگر را ادامه بدهند. .
وقتی رهبران اصلاح طلب دولتی که خودشان بنوعی در روابط و مناسبات سياسی و اقتصادی کشور دست داشتند و دارند و حاضر نيستند هزينه بپردازند چرا از مردم كم مي گذاريد.
در ضمن يك مشكلي كه اقاي كديور دارند چون ايران در خاورميا نه هست و همه ديكتاتور هستند پس اشكا ل چنداني ندارد. فكر نمي كنيد در اين صورت فرنگي ها حق داشته باشند براي ما تعيين تكليف بكنند . چون ما د رمنطقه اي هستيم كه سرنوشت بهتر ازيني نخواهيم داشت.
يک سوال از اقا ی رضوی فقيه شما که بايد بدانيد که وزارت اطلاعات از زمان رياست جمهوری خامنه ای روزانه نشريه مخصوص 5 تن از سران اصلی نظام شامل هر گونه حرکت سياسی در کشور و خارج به جزئيات برای آنان ارسال ميشد. سران اصلی بخوبی از اينکه در کشور چه خبر است با خبرند و نيازي به رفراندوم نمي بينند . مردم به زبانهاي مختلف فارسي . آدزي . كردي ، بلوچي . تركمني ، گيلكي و عربي مدتهاي زيادي است كه نه خودشان را همه روزه مي گن ولي 2 نکته را شما نمی گيريد
1. رژيم برای مسائل ا طلاعاتی از هزينه کردن هيچ کوتاهی ندارد
2. از خر ج کردن برای بهره گرفتن از جامعه شناسان و تحليل گران سياسی ايراني و خارجي برای شناخت رفتار جامعه ايرانی خودداری نمی کنند. نمونه اش رد صلاحيت معين و تايئد آن و کيش کردن وی برای مدتی .و بعد گرم شدن تنور انتخابات .
دوره دوم خاتمی را بياد بياوريد که تا هفنه اخر مسئله اين بود که بيايد يا نه . ديگه فرصتی کسی پيدا نکرد که بپرسه که برای برنامه دوره بعدی رياست جمهوری چه برنانه ای دارد ؟ وقنی که در مورد 2 لايحه اختيارات رياست جمهوری از وي سوال شد وی گفت "چو فردا شود فکر فردا کنيم ". يعنی سياست شاه سلطان حسين صفوی که محمود افغان دم دروازه اصفهان بود و وي هنوز داشت استخاره می کرد . پس فردا هم امد خبري نشد.
مسلما خاتمی يکی از سا لم ترين مقامات جمهوری اسلامی از نظر فساد مالی هست که البته مهم هست شايد وي براي كنترل درامد نفت ايران انسان مطمئني باشد ولی درسيستمي که رشوه خواری متاسفانه به آموزش و پروزش آن هم رخنه كرده است . مسئله اي را حل نمي كند. خاتمي براي جناح انحصار گرا در خارج كشور آبرو و زمان خريد.
جناح انحصار گرا که کنترل منا بع اقتصادی ( بنياد مستضعفين - الزهرا و..) و امنيتی ( حفاظت سپاه . قوه قضائيه ب‌بيت رهبري) و نظامی ( سپاه -ارتش و بسيج) و تبليغاتی ( راديو و تلويزيون ) را دارد بخوبی از پايگاه مردمی خودش اطلاع دارد و معادلات سياسی جهان را هم می داند.
اگر قرار باشد به اين چيزها احترام بگذارند که کار کشور به اينجا نمی رسيد. چون ديگر مسئله اسلام نيست مسئله در امدهای ميليارد دلاری است که درمورد ان فعلا نبايد به کسی حساب پس بدهند .
.
و اما جواب محسن آرمين به عنوان اصلاح طلب دولتی از سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي که از ابتدا در ضديت با سا زمان مجاهدينب وجود امدند و بعد هم بدليل اينکه امکان جذب نيرو و حزب شدن را نداشتند لذا به فکر کنترل سپاه افتادند و انرا از دست دکتر بزدی د ر اوايل سال 58 خارج کردند و بعد هم وزارت اطلاعات را تئوريزه و تشكيل دادند .... آنها سالهاست که برای بقای قدرت خود در حاکميت تلاش می کنند. سازمان آقاي ارمين هنوز مواضع خودشان را نسبت به جبهه حقوق بشر و دموکراسی معين بطور سازمانی اعلام نکرده اند.آايا انها واقعا برای منافع كل مردم ايران كار می کنند. گذشته انان كه چنين چيزي را نمي گويد .
از رهبران اصلي انها بهزاد نبوي است كه قرارداد ننكين الجزاير را امضا كرد و بر طبق ان تقريبا ايران تمامي سپزدههاي ارزي خود را به طرفهاي امريكائي باخت (‌زقمي بالغ بر 11 ميليارد دلار ). وي كه در سال 60 كه سخنگوي دولت رجائي بود
د رتلويزيون در ارتباط با اعدامهاي دسته جمعي نو جوانان و جوانان اعلام كرد اگر ما اينها ( مجاهدين )‌را سريع اعدام نمي كرديم انهاكه چند صد خزار نفر را به خيابان اورده بودند ما را سرنگون مي كردند.
و اما از نهضت آزادی بايد پرسيد
آيا ديگر مردم كشورهای مسلمان منطقه مانند مصر تک کانديدائي رياست جمهوری و سوريه به عنوان جمهوری پادشاهی و عراق در زمان صدام حسين كه مردم در رانتخابات شركت كرده و مي كنند به فرايند دموکراسی کمک نمی کنند اگر قبول داشته باشيم که ايران در منطقه در عبور از ديکتاتوری و جنبش دمکراسی پيشقراول بوده است.
مگر اينكه معتقد باشيم كه ديكتاتوري مذهبي ثواب بيشتري برا ي مردم دارد
من مانده ام كه چه اصراری دارند يه شرکت د رانتخابات وقتی که هنوز دفتر شان پلمب شده است و طرف مقابل جاضر نيست اين ابتدائي ترين حق يك شهروند را تضمين كند.
به اقای علوی تبار بايد گفت
. مردم سراسر دنيا سياستمدار نيستند که هنر انتخاب داشته باشند اين رهبران احزاب هستند که بر اساس منافعشان مردم را به پيروی ازانتخاب های خودشان تشويق می کنند. مردم سراسر دنيا امنيت و کار و صلح می خواهند که با خانواده خود زندگی کنند. كه هيچ كدام ازين 3 اصل در ايران كمتر يافت ميشود.
در کشور های دمکرات مردم که از سياستمدران سر خورده می شوند خشم شان را با رای هایشان به حزب رقيب نشان می دهند . مردم د ر صندو قها با راي هايشان حرف می زنند و سياستمداران مجبورند که به ان گوش بدهند . ولي در كشور هاي ديكتاتوري مخصوصا در جايئ كه راي دادن ،‌ نه يك حق كه يك واجب شرعي است كه ديگه انتخاب نمي تواند يك انتخاب باشد .
من از آقای پيمان و سحابی می پرسم ايا حمایت شما از معين هزينه کردن 3 گروگانرنداني صابر و عليجانی و تقی رحمانی نيست که شجاعانه بر سر مواضع بر حقشان ايستاده اند و ماه هاست که در بازداشت غير قانونی هستند يكي از دلايل مطرح شدن نام ملي مذهبي ها وجود اين 3 زنداني هست كه اعتباري براي ملي مذهبي ها بعد از انتخابات شورا ها كه مردم ار انان استقبال نكردند بوجو د اورد ه است .
اميدوارم که حرفهای تاج زاده درست نباشد
تاج زاده " از نيروهاي ملي – مذهبي چطور؟ در سطح وزير استفاده مي‌كنيد؟
علي‌القاعده استفاده مي‌شود. آقاي معين از آنها براي شوراها و كميته‌هاي مختلف كاري و تخصصي‌اش دعوت كرده است، از جمله از آقاي سحابي در كميته اقتصاد دعوت شد، آقايان ميثمي و رجايي و دكتر
توسلي هم پنج ماه پيش دعوت به همكاري شدند.
پس ممكن است آقاي معين به عنوان وزير از اين افراد استفاده كند؟
بله"
حقا آقای سحابی شخصيت سياسی متخصصی هستند که در يک سیستم سالم بدرد مردم و کشور می خورندجمع بندی –
. 1مشکل ايران در نداشتن آدم خوب نيست. ادم خوب متخصص كم نداريم مشکل سيستم سياسی ايران هست .
2. مشکل اصلی عدم حق تعيين سرنوشت مردم توسط خودشان هست.
3. راه حل ايران .مشارکت همه مردم صرف نظر از مذهب و قو.ميت و نژاد د ر اداره امور کشور هست واين يعنی اتمام سلطه استبداد و انحصار گري .
من برای ان جوانانی که اوايل انقلاب را بياد نمی اورند واحتمال دارد كه با توجه به خلا تاريخي كه از سالهاي اوايل انقلاب تا 67 را دارند و مي خواهند به معين راي بدهند اين موضوع را ياد اوری کنم تا بعدا اگر به سرنوشت خاتمي دچار شدند جندان دچار ياس و نوميدي نشوند و بدانند كه اين راه ها همه قبلا توسط نسل قبلي امتحان شده و بدليل انحصار طلبي و دگم انديشي ها به هد ررفته است.
اگر شرايط آزادباشد نيروهای مذهبی سنتی احتمالا در قم هم نمی توانند از طريق صندوق های رای به مراکز تصميم گيری انتخابي راه يابند. در بسياری از شور اهای کارمندی ، کارگری و ارتش و دانشگاه حزب اللهی های ان دوران ( اصولگرايان فعلي ) در اقليت کامل بودند و يكي از دلايل اصلي بسته شدن دانشگاهها براي مدت 3 سال هم همين موضوع بود .
تازه در ان موقع روحانيت مورد احترام واقعی بود. و اقا زاده ها هنوز مافيا ي اقتصادي نشده بودند.
واگذاری قدرت به مردم يعنی روحانيت تا ساليان دراز با توجه به نار ضايتی مردم از انان قادر نخواهند بود در عرصه اجتماعی و سياسی تاثير جدی داشته باشند. و اين چيزی است که انان نخواهند پذيرفت . اگر می خواستند بپذيرند که کار کشور به اين جا نمی رسيد. 8 سال جنگ به اصرار رفسنحاني و همكاري رضائي و قاليبف و تبليغات لاريجاني و پولهاي بنياد شهيد كروبي ادامه پيدا نمی کرد. 5000 شهر نابود نمي شد و صدها هزار ايراني الان زنده بودند . از سوي ديگر هزاران نفر اعدام نمی شدند و بز رگترين مهاجرت تاريخ ايران شكل پيدا نمي كرد كه هنوز هم ادامه دارد . و اتفاقا بدين دليل گذار در ايران مسالمت اميز نخواهد بود

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

آقايان شما مي توانيد به هر كسي مي خواهيد راي بدهيد . ولي از اخلاقيات بدور است كه مردم را با بازي كلمات تشويق كنيد كه به كاري كه خودتان هم به ان معتقد نيستيد راه بگذارند . رهبراني مانند مرحوم طالقاني لازم است كه وقتي شوراها ناديده گرفته ميشود و در اعتراض به دستگيري غير قانوني پسرش مجتبي توسط مهندس غرضي (‌كميته منطقه 9 ) بهعنوان اعتراض از تهران خارج ميشود و حضور ميليوني خود جوش مردم ،‌ آقاي خميني را مجبور ميكند كه با امر شوراها موافقت كند. ايا شما كسي را در قد و قامت وي د رميان اطلاح طلبان دولتي مي بييند. اگر نه . وعده هاي دروغ به مردم ندهيد كه نا ا ميدي را بدنبال خواهد داشت.

دنبالک: http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/24552

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'آقايان لطفا از مردم مايه نگذاريد مردم بازنده انتخابات نهم هستند، سعيد سلطانپور' لينک داده اند.
خبرنامه گويا از هيچ نامزد انتخاباتي حمايت نمي کند. همه نامزدان مي توانند در اين صفحه تبليغ کنند. براي درج آگهي با اي ميل advertisement @ gooya.com تماس بگيريد.

Copyright: gooya.com 2005