جمعه 7 بهمن 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

وزير خارجه لبنان: امام موسي صدر ليبي را ترك نكرده است، ایسنا

وزير خارجه يمن تاكيد كرد، مقامات ليبيايي به وي اطمينان داده‌اند كه امام موسي صدر ليبي را ترك نكرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري كويت، عدنان منصور وزير خارجه لبنان اظهار داشت، اين اولين بار است كه مقامات ليبيايي به شكلي جدي و تاثيرگذار پرونده ربوده شدن امام موسي صدر و همراهانشان را پيگيري مي‌كنند.

عدنان منصور افزود، مسئولان ليبي به وي اطمينان داده‌اند كه امام موسي صدر ليبي را ترك نكرده است و آنها اين پرونده را با اهتمام هر چه تمام‌تر دنبال مي‌كنند.

وزير خارجه لبنان خاطرنشان كرد، مسئولان ليبيايي رسيدگي به پرونده امام موسي صدر را مسئوليتي واجب بر گردن خود مي‌دانند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


وي افزود: افرادي مرتبط با اين پرونده هستند كه تحت بازجويي قرار خواهند گرفت و علاوه بر آن هنوز مكان‌هايي مخفي و پنهاني در ليبي وجود دارد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016