یکشنبه 22 دی 1387   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

خداحافظی هاشمی شاهرودی از قوه قضاييه با برگزاری يک نمايشگاه، گزينه اصلی رياست قوه کيست؟ انتخاب

خبرگزاری انتخاب : به گزارش «انتخاب»، تمرکز بيشتر اين نمايشگاه که «دستاوردهای ۳۰ ساله ی قوه قضاييه» نام دارد، بر روی اقدامات «نوآورانه» آيت الله هاشمی شاهرودی در قوه قضاييه است.رياست اصلی اين نمايشگاه و انجام برنامه ريزی های متنوع، در اختيار شخص هاشمی شاهرودی است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


در حالی که برخی رسانه ها خبر از تمديد دوره ی رياست آيت الله هاشمی شاهرودی بر قوه قضاييه می دهند، خبرنگار خبرگزاری «انتخاب»، کسب اطلاع کرد که رياست وی بر اين قوه، تمديد نمی شود. .

بنابراين گزارش، آيت الله هاشمی شاهرودی قرار است با برگزاری يک نمايشگاه در ارديبهشت ماه سال آتی، از قوه قضاييه خداحافظی کند.

به گزارش «انتخاب»، تمرکز بيشتر اين نمايشگاه که «دستاوردهای ۳۰ ساله ی قوه قضاييه» نام دارد، بر روی اقدامات «نوآورانه» آيت الله هاشمی شاهرودی در قوه قضاييه است.

خبرنگار ما همچنين کسب اطلاع کرد که رياست اصلی اين نمايشگاه و انجام برنامه ريزی های متنوع، در اختيار شخص هاشمی شاهرودی است.

چه کسی سکان قوه قضاييه را به دست می گيرد؟

از سوی ديگر، خبرنگار «انتخاب» به نقل از يک منبع مطلع گزارش داد: سه گزينه ی اصلی رياست قوه قضاييه صادق لاريجانی، ابراهيم رييسی و ابراهيم رازينی هستند.

اين منبع مطلع افزود: صادق لاريجانی از فقها و علمای به نام و شخناخته شده است که تنها مشکل وی، عدم آشنايی کامل با قوه قضاييه است.





















Copyright: gooya.com 2016