دوشنبه 7 بهمن 1387   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

فيلترينگ برخي از سايت‌هاي خبري از امروز، ایلنا + رادیو زمانه

خبرگزاری کار: عليرضا علمي، دبير و نايب رييس انجمن كارفرمايان شركت‌‏هاي اينترنتي ايران ،ضمن اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: فيلتر كردن سايت‌‏هايي كه در ليست اعلام شده از سوي شركت مخابرات اسمي از آنها برده نشده باشد ، مجاز نبوده و انجمن ISPها اين موضوع را پي‌‏گيري خواهد كرد.

علمي افزود: اگر كاربران با سايت ايراني كه بي‌‏دليل فيلتر شده مواجه شدند مي‌‏توانند با انجمن تماس گرفته و نام سايت و كارت اينترنت مورد استفاده خود را ذكر كنند تا موضوع از سوي انجمن پي‌‏گيري شود.

وي خاطرنشان كرد: تشخيص جرم يك ISP برعهده كميته مصاديق بوده و نمي‌‏توان بدون دليل يك ISP را مجرم شناخت.

دبير انجمن كارفرمايان شركت‌‏هاي اينترنتي در پايان تصريح كرد: در حال حاضر وزارت ICT و شركت فناوري اطلاعات درصدد تهيه و تدوين يك سيستم فيلترينگ يكپارچه كشوري هستند كه در صورت اجرايي شدن آن هيچ ISP نمي‌‏تواند مواردي به فيلترينگ اضافه يا از آن كم كند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


رادیو زمانه - سه سایت‌ خبری یاری‌نیوز، فردا، پارسینه و وب‌سایت هفتان از یکشنبه در ایران فیلتر شد.

یاری‌نیوز وب‌سایتی است که برای دعوت از محمد خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم ایران از سوی گروهی از طرفداران وی راه‌اندازی شده است.

سایت‌های خبری فردا و پارسینه نیز که گفته می‌شود از نامزدی محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می‌کنند، از امروز فیلتر شده‌اند.

خبرگزاری فارس در خبری کوتاه، فیلتر شدن این سه سایت را تائید کرده است.

مدیر وب‌سایت هفتان هم خود، از فیلتر شدن این وب‌سایت خبر داده است.

خبرگزاری ایسنا نیز در گزارشی بدون اشاره به نام سایت‌های فیلتر شده، گزارش کرده که «برخی از سایت‌های خبری در روز جاری برای کاربران اکثر ISPهای سراسر کشور، غیر قابل دسترس شدند.»

بر اساس این گزارش، فیلتر شدن تعدادی از سایت‌های خبری اخیر بر اساس ابلاغیه‌ای از سوی کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ به وزارت ارتباطات و فناوری صورت گرفته است.

فیلترینگ این سایت‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که عبدالصمد خرم‌آبادی، مشاور قضایی دادستان کل ایران آبان‌ ماه امسال اعلام کرد که کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ، تاکنون پنج میلیون سایت را برای کاربران ایرانی فیلتر کرده است.

فیلترینگ سایت‌های اینترنتی در ایران از سال ۱۳۸۰ آغاز شده است. مسئولیت تعیین مصادیق فیلترینگ سایت‌ها بر عهده مجموعه‌ای به نام «کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ» است.

اعضای کمیته تعیین مصادیق را نمایندگانی از وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما تشکیل می‌دهند.

فیلتر سایت‌هایی که از طریق این کمیته اعلام می‌شود، از طریق شرکت فناوری اطلاعات صورت می‌گیرد.

فهرست سایت‌هایی که باید فیلتر شوند، از طریق این شرکت، به سایر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت اعلام می‌شود تا آن‌ها نیز سایت‌های مورد نظر را فیلتر کنند.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران به شدت استفاده از اینترنت را تحت کنترل دارند و هزاران پایگاه اینترنتی حاوی تصاویر و مطالب غیر‌اخلاقی و نیز سایت‌هایی که مطالب سیاسی یا توهین‌آمیز به ارزش‌های مذهبی در آنها نوشته می‌شود، از طرف دولت مسدود شده است.

ایران یکی از کشورهایی است که جوانان آن در سطحی بسیار وسیع به وبلاگ‌نویسی می‌پردازند و در وبلاگ‌های خود شرح زندگی‌شان را به نگارش در می‌آورند و یا به انتقاد از سیاست‌های دولت می‌پردازند.





















Copyright: gooya.com 2016