جمعه 19 تیر 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


هشدار که "شام"، غريبان است! نامه ماشاالله عباس‌زاده به رهبری ايران

ماشاالله عباس‌زاده
نگارنده اين سطور، که در عهد موسوم به اصلاحات خود از کارکنان ارشد ستاد انتخابات کشور بودم، خاطرات ريز و درشت بی‌شمار دارم که خواه‌ناخواه در آتيه‌ی تاريخ ايران ضرورت به روشنگری است... کنون که دين‌کاران تبهکار مورد تفقّد مهرورزانه‌ی محضر عظمايند و کوشندگان ميهن‌دوست را گوش شنيدن "ناله‌ها" نيست، نهضتِ نامه را همراهی می‌کنم و در اين مسير نکاتی‌ اندک معروض می‌دارم ... [ادامه مطلب]

جرم مهدی خزعلی ارتداد سياسی است، مجتبی واحدی

مجتبی واحدی
پرسش مشخص من اين است که با توجه به مبانی قرآنی و احاديث منتسب به پيامبر اسلام و ائمه معصومين، کدام انسان در درگاه خداوند ارزشمندتر است: انسانی که مسلمانی را بدون هيچ‌گونه تحقيق از والدين خود به ارث برده، يا کسی که در روند تحقيق، دچار ابهاماتی نسبت به دين ميراثی خود شده و از آن فاصله گرفته است؟  ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

پليس برلين سفارت جمهوری اسلامی را بست، گزارشی از شبکه‏ی جوانان ايرانی در برلين

بيش از پنجاه نفر از ايرانيان مقيم برلين در پاسخ به فراخوان «شبکه‏ی جوانان ايرانی در برلين» ساعت ۹ صبح ۹ جولای برابر با ۱۸ تير ماه به مقابل سفارت حکومت اسلامی ايران رفتند تا در اقدامی نمادين، ضمن گراميداشت سالگرد ۱۸ تير ماه ۱۳۷۸ همبستگی خود را با جنبش آزاديخواهانه‏ی مردم ايران اعلام کنند.
اين در حالی بود که نزديک به دويست نيروی پليس ضد شورش از سفارت حکومت اسلامی محافظت می‏کردند و اضطراب و نگرانی به وضوح در رفتار ماموران سفارت مشهود بود.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


حضور نمادين ايرانيان مقيم برلين موجب شد پليس برلين از هرگونه رفت و آمدی به داخل سفارت جلوگيری کند و کارهای روزمره‏ی سفارت نيز به حالت تعطيل درآمد. تجمع ماموران سفارت در اتاق‏های پشتی ساختمان و به ويژه نبودن پرچم حکومت اسلامی روی تيرک پرچم در عمل از تعطيلی سفارت حکومت اسلامی در برلين خبر می‏داد.
تجمع کننده‏گان با در دست گرفتن پلاکاردهايی با مضمون حمايت از جنبش مردم و عکس‏هايی از حوادث اخير ايران در سکوت تحصن خود را آغاز کردند.
حضور ماموران خبرگزاری دولت کودتا (ايرنا) و فيلمبرداری مامور اين خبرگزاری از تجمع کننده‏گان موجب شد حاضران با سر دادن شعار و خواندن سرود اعتراض خود را به سرکوب مردم ايران اعلام کنند. هرچند کارمندان سفارت تلاش کردند با روشن کردن ماشين چمن‏زنی در کار تجمع اخلال کنند اما بلافاصله با تذکر پليس و نيز به کار افتادن بلندگوهای قوی از سوی تجمع‏کننده‏گان، مراسم بر اساس برنامه‏ی خود ادامه يافت.
ماموران سفارت از تمامی مراسم فيلمبرداری می‏کردند و حاضران با در دست گرفتن عکس‏هايی از زخمی‏ها و کشته‏گان مبارزه‏ی مردم در روزهای اخير، يعنی همان چيزی که در اخبار رسمی نفی می‏شود، امکان سواستفاده از اين فيلم‏ها را از ماموران سفارت گرفتند.
در حاشيه‏ی مراسم به ابتکار يکی از ايرانيان مقيم برلين پارچه‏ی سبزی که بر روی آن نوشته شده بود: «احمدی‏نژاد رييس جمهور ما نيست» از سوی برخی از شرکت‏کننده‏گان امضا شد. قرار است اين پارچه به همراه پارچه‏های ديگری که در سرتاسر جهان امضا می‏شود از برج ايفل آويخته شود.
تجمع در ساعت ۲ بعدازظهر در شرايطی پايان يافت که سفارت حکومت اسلامی به اجبار يک روز تعطيل را به تقويم سالانه‏ی خود اضافه کرد. ۱۸ تير ماه ۱۳۸۸ برای سفارتی‏ها روز تعطيلی بود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #1 in 0.013 seconds