یکشنبه 11 مرداد 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

صدای انفجار شدید بمب در اهواز، نوروز

دقایقی پیش در اهواز صدای بلند انفجار شنیده شده به نحوی که صدای آن در نقاط مختلف اهواز به گوش رسیده است. ‫موج انفجار صدای آژیر اکثر ماشین ها را به صدا در آورده است‬، ‫صدا ماشین و موتور های نظامی در خیابانها شنیده می شود‬.

یک ساکن دیکر اهواز به خبرنگار نوروز گفت: ظاهرا انفجار نزدیک به محل استانداری در منطقه کیانپارس بوده اما هنوز اطلاع دقیقی از محل انفجار مخابره نشده اما تمامی اطلاعات دال بر انفجاری با شدت بسیار زیاد است به صورتی که صدای انفجار در تمام شهر شنیده شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


گفتنی است نیروهای امنیتی و پلیس حاضر در محل اجازه حضور خبرنگاران و عکاسان را در محل انفجار تا این لحظه نداده اند و منطقه انفجار را بسته اند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016