جمعه 21 آبان 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

امام جمعه مشهد: تفکر سکولاری بنيان تمام انحراف‌ها و فتنه‌هاست، ايسنا

ـ ايجاد وحدت در جريان اصولگرايی بدون روحانيت ممکن نيست

امام جمعه مشهد گفت: ايجاد وحدت در جريان اصولگرايی بدون روحانيت امکان‌پذير نيست و در درجه اول بايد دور محوری باشد؛ اما تشکل اجتماعی زمانی يکپارچه می‌شود که محور اجتماعی داشته باشد و تنها باور و اعتقاد نمی‌تواند باعث يکپارچگی شود.

به گزارش خبرنگار سياسی خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام و المسلمين سيداحمد علم‌الهدی در اجلاس سراسری دبيران استان‌ها و شهرستان‌های حزب موتلفه اسلامی افزود: موضوع وحدت اصولگرايی حقيقتی است که بايد به طور کامل مورد توجه قرار گيرد و آن‌چه بايد در اين‌گونه هم‌انديشی‌ها مورد توجه قرار گيرد، آفت‌شناسی و آسيب‌شناسی اين جريان است.

وی ادامه داد: صرف نظر از آسيب‌شناسی وحدت، بحث آفت‌شناسی مطرح است؛ چراکه اصل انحراف‌ها در عصر سياسی حاضر و در طول تاريخ سياسی کشور که موجب منزوی‌سازی نيروی متدين شده است، نفاق و بر هم زدن وحدت است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


وی گفت: سکولار شدن جامعه دينی، اصل و ريشه انحراف جريان مشروطيت و حاکم شدن جريان ديکتاتوری پهلوی و تمام مشکلات و حوادث سوء سياسی بوده است.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: سکولاريزم که با رشد فناوری در سرزمين غرب همراه شد، سمی بود که در کشور ما تزريق و باعث عوارض سوء اجتماعی و سياسی شد.

وی با اشاره به سفر هيات ايرانی به روسيه در زمان ناصر‌الدين‌شاه گفت: اين هيات ايرانی وقتی وارد روسيه شد با پيشرفت‌ فناوری در روسيه روبه‌رو شد، در زمان برگشت به کشور تعدادی از آن‌ها ديگر نماز نمی‌خواندند؛ چراکه می‌گفتند " عقب‌افتادگی ما از دين است" و بنابراين برای جبران اين عقب‌ماندگی به براندازی دين اقدام کردند. همين موضوع باعث شد اميرکبير در زمان تاسيس دارالفنون تدريس و آموزش‌های دينی را منع کند و به عنوان يک اصل قرار دهد زيرا بر اين باور بود که آموزش‌های دينی باعث رشد نکردن فناوری می‌شود. بر همين اساس اميرکبير دو نفر ضد خدا و مخالف دين را در راس دارالفنون قرار داد تا از نفوذ دين در آن‌جا جلوگيری کند و به همين دليل سکولارسازی در جامعه سياسی و فرهنگی نفوذ کرد.

وی ادامه داد: اين اقدام در آينده تاثير خود را نشان داد، زمانی که انقلاب ضداستکباری و ضد قاجار توسط روحانيت و جريان دينی آغاز شد و جريان مقدس انقلاب مشروطيت چون هنوز رسوبات اين تفکر غربی بين يک سری غرب‌زده وجود داشت، به جايی نرسيد.

اين عضو مجلس خبرگان تصريح کرد: در طول تاريخ تاکنون ريشه همه انحراف‌های جريا‌ن‌های ملی‌گرا و جريان‌های فرهنگی و سياسی در جامعه سکولاريزم است که منشا همه فلاکت‌هاست. تفکر سکولار شدن دينی در واقع همان جريان شرک و نفاق است و اين بنيان تمامی انحراف‌ها و فتنه‌هاست که نتيجه آن طرح شيطانی اسلام منهای روحانيت و اسلام منهای حکومت است.

وی خاطرنشان کرد: روحانيت باعث اوج‌گيری انقلاب شد؛ در واقع امام خمينی(ره) جريان سکولار را براندازی کردند و با براندازی اين جريان روحانيت جلودار انقلاب شد و به پيروزی رسيد.

وی ادامه داد: تمامی جريان‌های انحرافی که به دنبال اسلام منهای حکومت و روحانيت بودند در واقع به دنبال تفکر سکولاريزم هستند و جريان‌های ضدارزشی که در عرصه‌ سياست خودنمايی می‌کنند، ريشه حرف‌شان در نبود روحانيت و ولايت فقيه است.

علم‌الهدی گفت: جريان‌های ضدارزشی که از دوران مشروطيت تاکنون باعث انحراف جريان‌های سياسی شده‌اند، طرز فکرشان اين بود که روحانيت به چه کار سياست می‌آيد و اين همان سکولاريزم است. سکولاريزم و سکولار شدن جامعه دينی و نخبگان سياسی موجب انحراف جريان‌های سياسی در طول دو قرن گذشته تاکنون بوده است.

وی تاکيد کرد: تشکل اصولگرايی نياز به محور اجتماعی دارد و يکی شدن اين تشکل بدون روحانيت ممکن نيست؛ چراکه ماهيت يک جريان و تشکل در آينده آن تاثير‌گذار است.

وی خاطرنشان کرد: محور جريان‌های سياسی از دو بخش خارج نيست؛ يا قدرت محورند يا تکليف محور هستند. اگر قدرت محور باشند به دنبال جريان‌های اقتصادی و کسب قدرت می‌روند و اگر تکليف محورند بر اساس باورها و اعتقادات دينی استوار هستند.

امام جمعه مشهد گفت: جريان اصولگرايی قدرت محور نيست، بلکه تکليف محور است؛ بنابراين حزب موتلفه اسلامی به عنوان ريشه‌دارترين جريان اصولگرايی در کشور بايد بنا به رسالت خود عهده‌دار اين مسووليت شود.

وی ايجاد وحدت و تکليف‌محور بودن جريان اصولگرايی را بر دو نکته استوار دانست و گفت: يکی شناخت کامل و معرفت‌شناسی و ديگری انتخاب محکی برای سنجش واقعيت اصولگرايی که روحانيت محک آن است.

وی خاطرنشان کرد: جريانی که اکنون اسلام منهای حکومت را زمزمه می‌کند، جريانی منافق است و اين را بايد موتلفه حل کند؛ چراکه مورد اعتماد مردم و متدينين و بيشتر از آن موتلفه مورد اعتماد روحانيت و حوزه است.

علم‌الهدی تاکيد کرد: موتلفه وظيفه ايجاد وحدت بين جامعه اصولگرايان را دارد، بر همين اساس مدلی را که آرين‌منش، نماينده مشهد و مسوول حزب موتلفه اسلامی در خراسان اجرا کردند، مدلی است با محوريت مرجعيت و روحانيت که ضمن نفوذ روحی می‌تواند رسيدن به وحدت را تضمين کند و بنابراين بايد در بقيه استان‌ها هم اجرا شود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016