چهارشنبه 18 خرداد 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مرخصی منصور اسانلو به مدت يکماه تمديد شد، کمپين بين المللی حقوق بشر

منصور اسانلو، رييس سنديکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه که پنج شنبه شب ۱۲خرداد به مرخصی چهار روزه آمده بود طبق گفته همسرش مجددا مرخصی او به مدت يکماه تمديد شده است و او اکنون در منزل و در کنار خانواده اش است. پروانه اسانلو، همسر فعال تشکل های کارگری و زندانی عقيدتی به کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران گفت: « به طور شفاهی مسولان گفتند که آقای اسانلو يکماه مرخصی گرفته اند. حالا ما در تلاش هستيم که نامه کتبی اين مرخصی را هم بگيريم تا خيالمان راحت شود.»



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


هفته گذشته به خانواده منصور اسانلو که از بيماری قلبی در رنج است گفته شده بود او با قرار وثيقه آزاد خواهد شد. اما پس از تهيه مبلغ وثيقه پنج شنبه شب مسولان زندان به خانواده ش گفتند که او فقط به مرخصی چهار روزه می آيد و دوباره پس از تعطيلات بايد به زندان برگردد.

همسر منصور اسانلو با اظهار خوشحالی از اينکه همسرش اکنون در خانه است،گفت: « آقای اسانلو در اين چند روز تحت رژيم غذايی درست است وخانواده برای بهبود وضعيت روحيه وی تلاش ميکنند. »

پيش از اين خواهر منصور اسانلو به کمپين گفته بود: « صبح چهارشنبه از زندان با ما تماس گرفتند که بيايد برای آزادی منصور وثيقه بگذاريد. از صبح به دنبال وثيقه بوديم و تا يازده و نيم شب منتظر آمدنش بوديم که گفتند نمی شود و فردا بگرديد. دوباره فردا دنبال کفالت برايش بوديم تا اينکه شب تماس گرفتند و گفتند آزاده شده و دنبالش برويم. وقتی به آنجا رسيديم گفتند او فقط به مرخصی می آيد وبايد پس از تعطيلات دوباره به زندان برگردد.

منصور اسانلو رهبر سنديکای کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه شرکت واحد سوم تيرماه ۸۶ در نزديکی منزل خود توسط ماموران امنيتی دستگير شد و پس از محاکمه به اتهام اقدام عليه امنيت ملی و تبليغ عليه نظام حکم ۵ سال زندان قطعی را دريافت کرد. او که کمتر از چند ماه از اتمام دوران حبسش باقی نمانده است بارها از سوی پزشکان به دليل بيماری قلبيش عدم تحمل حبس گرفت. او چندين بار به دليل گرفتگی سه رگ قلبش مجبور به بستری شدن در بيمارستان شده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016