گفتوگو نباشد، یا خشونت جای آن میآید یا فریبکاری، مصطفی ملکیانما فقط با گفتوگو میتوانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مسالهای از سه راه رفع میشود، یکی گفتوگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفتوگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را میگیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]
خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
23 مرداد» گزارش پانزدهمین جلسه "زندانی سیاسی، رنج ، سکوت و تبعیض" با حضور مسیح علی نژادو لیلی پورزند و محمد مصطفایی26 تیر» ما کیهان نشده ایم، مسیح علی نژاد
بخوانید!
9 بهمن » جزییات بیشتری از جلسه شورایعالی امنیت ملی برای بررسی دلایل درگذشت آیتالله هاشمی
9 بهمن » چه کسی دستور پلمپ دفاتر مشاوران آیتالله هاشمی رفسنجانی را صادر کرد؟
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! گفتگوی نماینده اهر با مسیح علی نژاد: گزارش زلزله بی بی سی بهتر بودبرای شنیدن صدای گفتگو اینجا را کلیک کنید. یکی از نمایندگان اهر و هریس در مجلس هشتم، به نحوه خبررسانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی در مورد زلزله آذربایجان شرقی انتقاد کرد و گفت که شخص رییس جمهور یا رییس مجلس با شنیدن چنین اتفاق بزرگی باید خودشان راهی مناطق زلزله زده می شدند تا هم انعکاس خبری بیشتری پیدا می کرد و هم درجه اهمیت مردم این استان را نشان می دادند.
غلامحسین مسعودی ریحان در گفتگوی تلفنی با مسیح علی نژاد روزنامه نگار وضعیت مردم زلزله زده استان آذربایجان شرقی را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: متاسفانه آماری که پزشکی قانونی می گوید بیش از سیصد نفر کشته شده، اما تعدادی از کشته ها را در خود روستاها دفن کرده اند. بالای دو هزار نفر زخمی شدند و آمارها هم نشان می دهد میزان کشته شده ها به هزار نفر هم برسد. وی با بیان اینکه دیروز جاده ارتباطی بین اهر و تبریز مسدود شده بود و ماشین ها کند حرکت می کردند ، تصریح کرد: مردم انتظار داشتند در چنین شرایطی امداد رسانی با هواپیما صورت بگیرد و با کمک های هوایی زخمی ها و مجروجان به بیمارستان های تبریز منتقل می شدند اما متاسفانه این اتفاق نیافتاد. آقای مسعودی در مورد میزان تخریب شهرستان ها و روستاهای استان می گوید: اول اینکه چون مردم اهالی این شهرستان ها از نظر اقتصادی وضعیت خیلی خرابی دارند. و پس از زلزله هم خانه هاشان خراب شده، سقف خانه هاشان شکسته شده حتی خود شهرها، روستاه ها هم که در حدود پنجاه و برخی روستاها ۶۰ درصد تخریب شده است. وی ادامه داد:از دیروز که حوالی ساعت پنح زلزله شش و نیم ریشتری رخ داد تا صبح امروز اصلا امداد رسانی خصوصا در روستاها خیلی خوب نبود و حتی خبررسانی هم خوب نبود. مثلا بی بی سی بهتر از رسانه ملی خودمان گزارش های مربوط به زلزله را پخش کرد.
این نماینده هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه دیروز هیچ مسولی حتی استاندار هم به منطقه زلزله زده نرفت اما خب امروز وزیر کشور و برخی دیگر از مسولان آمدند. مردم انتظار داشتند خود رییس جمهور بیاید به منطقه زلزله زده. الان انتظار داشتند رییس جمهوری که برای هر چیزی به شهرستان می رود برای اتفاق به این بزرگی نیز خود آقای احمدی نژاد می آمد و مسولان را مکلف می کرد که رسیدگی کنند.
وی در مورد اینکه خبررسانی چه تاثیری در وضیعت زلزله زدگان می تواند داشته باشد گفت: هر چقدر انعکاس خبررسانی زیاد شود، مردم شهرستان ها و استان ها و کشورهای دیگر کمک رسانی بهتری انجام می دهند. واقعا این مردم خیلی نیاز دارند . از دیروز تا حالا اهالی هیچ کدام اهلی شهرستان های اهر، هریس و ورزقان به خانه های شان نرفتند همه بیرون خانه های شان هستند بالاخره نیاز دارند غذا و چادر و نیازهای اولیه شان توزیع شود. مردم انتظار دارند همین نیازهای شان در این وضیعت سخت بر آورده شود. وی در مورد نقش مجلس و مسولان استانی در امداد رسانی به مردم زلزله زده می گوید : باید کارگروه های جدی تشکیل شود که به این مردم کمک رسانی شود، از مجلس هم خیلی بیشتر انتظار می رود. حداقل خود رییس مجلس یا معاونین ایشان باید می آمد در میان مردم منطقه. حضور آنها باعث انعکاس خبری بیشتر در سطح جهانی و بین المللی می شد. این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وقتی رییس مجلس و رییس جمهور خودشان به منطقه زلزله زده می آمدند هم مردم احساس می کردند که اهمیت شان برای دولت بیشتر است و هم در عرصه های جهانی این وضعیت مردم اطلاع رسانی می شد و مردم کمک های بیشتری می کردند.
آقای مسعودی تصریح کرد:مردم در این مناطق زلزله زده می گفتند که اگر در اصفهان چنین اتفاقی رخ می داد واقعا رییس جمهور نمی رفت؟ یا اینکه مسولان تا این اندازه اهمیت بیشتری نمی دادند؟ متاسفانه مردم خیلی حرف های دیگر هم می گویند ولی چه می شود گفت.... دیروز زمینلرزهای به بزرگی ۶٫۲ در مقیاس ریشتر ، تبریز و مناطقی دیگر از استان آذربایجانشرقی را لرزاند که بیشترین آمار خرابیها و تلفات مربوط به شهرهای ورزقان، اهر، کلیبر و هریس در آذربایجان شرقی است.
به جهت بافت سنتی روستایی اکثر خسارات وارده در روستاها هستند آمارهای رسمی می گوید که روستاها کمتر از چهل درصد تخریب شده است . Copyright: gooya.com 2016
|