جمعه 17 خرداد 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

کمدی مناظره "انتخاباتی" در سیمای جمهوری اسلامی، بهروز ستوده

بهروز ستوده
وقتی رئيس شورای نگهبان و دست راست رهبر، آيت‌الله جنتی معروف به "آيت‌الله نمير" که در سن ۸۷ سالگی همچنان درعرصه‌های مذهبی و سياسی و اقتصادی و نظامی و امنيتی و فرهنگی و غيره فعال است، صلاحيت يار ديرينه خمينی و خامنه‌ای و ناخدای کشتی شکسته جمهوری اسلامی، هاشمی رفسنجانی ۷۹ ساله را به علت "پيری" برای رياست جمهوری مردود تشخيص می‌دهد! بدون شک اين داستان حکايت از اين می‌کند که اين بار مردم ايران با يک "کمدی انتخاباتی" روبه‌رو هستند

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


برای به سخره گرفتن مراسم تعیین بهترین نوکر برای رهبر ، اگر تمام مخالفان جمهوری اسلامی جمع میشدند ، نمیتوانستند برنامه ای را ارائه دهند که سیمای جمهوری اسلامی ارائه میدهد ، گوئی که همه چیز به گونه ای تنظیم شده است تا بی صلاحیتی و بی لیاقتی کسانی که شورای نگهبان ، صلاحیت آنان را برای نشستن بر کرسی بی اعتبار ریاست جمهوری اسلامی تأیید کرده است ، در معرض دید همگان قرار دهد . گماردن افراد ناکارآمد و نالایق بر مصدر کارهای بزرگ ، راه و رسم اغلب دیکتاتورها و خودکامگان تاریخ درمرحله پایانی عمرشان بوده است ، و حالا نوبت خامنه ای خودکامه است که هرچه به نقطه پایانی عمر خویش نزدیک تر میشود حقیرترین و نادان ترین افراد را برجایگاه بلند مینشاند تا شاید در سایه حقارت این ذوب شدگان در ولایت مطلقه او ، عظمت و کاردانی خود را رخ مردم آگاه ایران بکشد و در اذهان مردم نا آگاه چنین القاء کند که گویا "مدیر ومدّبر" اوست و سایرین وظیفه ای ندارند بجز اینکه فرمانبر و مطیع رهبر باشند ! تأکید مجدد خامنه ای به کاندیدهای ریاست جمهوری ، مبنی براینکه : " به مردم وعده هائی ندهند که اجرای آن در توان و صلاحیت شان نیست" هشدار خامنه ای به این واقعیت است که : رئیس جمهور در ولایت مطلقه فقیه ، یک مقام تشریفاتی است که وظیفه اش ابلاغ و اجرای سیاست هائی است که از طرف بیت رهبری صادر میشود! با وجود این تمام کاندیدها در مناظره های تلوزیونی خود ، برای عوامفریبی و جلب آرای مردم ، چنین وانمود میسازند که اگر رئیس جمهور شوند قادر خواهند بود که کشور و مردم ولایت زده ایران را به رفاه و خوشبختی برسانند !

خامنه ای خودکامه که این روزها ، خود را دراوج قدرت و یکه تازی میبیند و حتی یار غار و دوست دیرینه خود که برای نجات او و حکومت جمهوری اسلامی ، میخواست وارد معرکه شود ، به گوشه ای رانده است ، و همانند تمام خودکامان و یکه تازان تاریخ در انتهای عمربه بیماری خود بزرگ بینی افراطی و بدبینی نسبت به دوستان سابق خود گرفتار شده ، تصمیم گرفته است کلید خزانه قدرت و ثروت فقط و فقط دست خودش باشد ! خامنه ای در آخرین فاز ازدیکتاتوری و خودکامگی ، در این اندیشه باطل غوطه وراست که چون تسمه های قدرت خویش را بکمک سرداران سپاه و بسیج و نیروهای امنیتی محکم تر بسته ، بنابراین دوام و بقای قدرت خود را تضمین کرده است ، غافل از اینکه همان چیزی که او فکر میکند نقطه قدرت اوست باعث تسریع فروپاشی رهبری و قدرت مطلقه او خواهد شد .

وقتی رئیس شورای نگهبان و دست راست رهبر، آیت الله جنتی معروف به "آیت الله نمیر" که در سن 87 سالگی ، همچنان درعرصه های مذهبی و سیاسی و اقتصادی و نظامی و امنیتی و فرهنگی و غیره فعال است ، صلاحیت یاردیرینه خمینی و خامنه ای و ناخدای کشتی شکسته جمهوری اسلامی ، هاشمی رفسنجانی 79 ساله را به علت "پیری" برای ریاست جمهوری مردود تشخیص میدهد ! بدون شک این داستان حکایت ازاین میکند که این بار مردم ایران با یک "کمدی انتخاباتی " روبرو هستند ، بقول آن جوان ایرانی که وقتی خبرنگار سیمای جمهوری اسلامی در یکی از خیابانهای تهران از او پرسید : نظر شما در مورد مناظره های تلوزیونی کاندیدهای انتخابات ریاست جمهوری چیست ؟ و آن جوان در جواب گفت : " دیدن این مناظره ها برای سرگرمی و تفریح بد نیست ، من که خیلی خندیدم ، مخصوصاً حرف ها و شکلک های آقای غرضی خیلی با حال بود " و کمدی انتخاباتی ، تنها نام برازنده ای است که مردم ایران برای مناظره های تلوزیونی انتخاب کرده اند ، و چه خوب شد که این کمدی بر روی صحنه آمد تا مردم ایران بروشنی ببنیند که سرنوشت کشورشان در یکی از مخاطره آمیز ترین مقاطع تاریخ این سرزمین ، بازیچه دست چه عناصر چاپلوس و بی صلاحیتی شده است ؟! و چه رجاله های شعبده بازی بر خود نام "رجال سیاسی" مندرج در قانون اساسی جمهوری اسلامی نهاده اند و مدعی اند که آمده اند راه خروج از بحران و پیشرفت و ترقی ایران را نشان دهند ! غافل از اینکه وضعیت موجود و بحرانی که امروزه ایران را در لبه پرتگاه نابودی قرارداده است درست بخاطر وجود کسانی ازقماش همین کاندیدهای دروغ باف بر مصادرمدیریت کشور طی 34 سال گذشته بوده است . و حالا کسانی که در ویران سازی ایران و بدبخت کردن مردم مسئولیت مستقم داشته اند ، این روزها با وقاحت تمام ، چشم در چشم مردم ایران میدوزند و با دروغ بافی در صفحه تلویزیونی که در حقیقت سیمای ولایت مطلقه فقیه است ، برای درمان دردهای کشور و مردم نسخه های شفا بخش می پیچند ! و کیست که نداند در فردائی که حکومتی ملی و مردمی در ایران ، زمام امور را بدست گیرد ، بدون شک دولت برآمده از یک انتخابات آزاد ، کسانی را که کشور و مردم ایران را به این روزسیاه نشانده اند و از جمله همین کاندیدهای ریاست جمهوری اسلامی را ، بپای میز محاکمه خواهد کشاند ، و آن روز دور نیست .

بموجب اصل یکصد وپانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ، رئیس جمهور از میان رجال سیاسی ومذهبی و با رأی مردم انتخاب میشود ، و از آنجائی که درسیستم اسارت بار جمهوری اسلامی ، نهادی بنام شورای نگهبان با حق نظارت استصوابی وجود دارد که میبایستی صلاحیت این "رجال سیاسی و مذهبی " را تأیید نماید ، پس بموجب همین قانون اساسی ، شهروندان ایرانی ، بطور کامل ازحق آزاد انتخاب شدن محروم میشوند و این حق عملاً شامل شخص یا اشخاصی میگردد که رجال سیاسی و مذهبی بودن آنان تصویب شورای نگهبان برسد ، برای مثال در همین خیمه شب بازی پیش رو ، بیش از600 نفر و ازجمله رفسنجانی و بسیاری دیگرکه همگی از پایه گذاران و حافظان حکومت اسلامی و در زمره رجال سیاسی جمهوری اسلامی بحساب میایند ، برای شرکت در "انتخابات" ثبت نام کردند ولی شورای نگهبان از میان آنان ، فقط هشت نفر را واجد صلاحیت دانست ، بدین معنی که اطلاق "رجال سیاسی و مذهبی " به رفسنجانی و بیش از 600 نفر دیگر از خادمان خمینی و خامنه ای ، مورد تأیید شورای نگهبان نیست ! بنابراین و بفرموده شورای نگهبانی که توسط رهبر ساخته و پرداخته شده است ، حق انتخاب شدن که از حقوق ابتدائی شهروندی است در کشوری با جمعیت 75 ملیون نفر ، محدود میشود به هشت نفر و تازه از میان این هشت نفر ، کسی که قرار است از صندوق های تقلب بیرون بیاید از پیش و توسط خامنه ای مشخص گردیده است ، و همانطوریکه سخنگویان بیت رهبری از مدتها قبل اعلام کرده اند : "مهندسی انتخابات وظیفه ای که بر عهده نیروهای سپاه و بسیج نهاده شده است " !

حال در اینجا ممکن است برای هر شهروند ایرانی این سئوال پیش بیاید که معیار شورای نگهبان برای تشخیص "رجال سیاسی و مذهبی" چیست و این هشت نفر بر چه اساس و معیاری برای احراز مقام ریاست جمهوری اسلامی ، برگزیده شده اند ! اگر نخواهیم این خیمه شب بازی بیت رهبری را که میخواهند بنام "انتخابات آزاد" به مردم ایران حقنه کنند جدی بگیریم ، با نگاهی کوتاه به ظاهر و باطن هشت نفری که شورای نگهبان ، سیاسی و مذهبی بودن آنان را تأیید کرده است ، میتوانیم در قالب جد و طنز حدس بزنیم که معیار ارزش گذاری شورای نگهبان برای تشخیص کاندیدهای اصلح و رجال سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی چه بوده است ، در قالب جّد و ظنز ، کاندید اصلح و رجل سیاسی و مذهبی در جمهوری اسلامی باید دارای خصوصیات زیر باشند :

کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی باید دارای عضو جنسی نرینه باشد تا در زمره رجال سیاسی ومذهبی محسوب گردد و واجد شرایط برای انتخاب شدن بعنوان رئیس جمهور اسلامی جمهور شود . بنابراین تلاش آن دسته از اصلاح طلبان و روشنفکران دینی ، برای استخراج واژه شهروند از"رجال سیاسی ومذهبی" مندرج در قانون اساسی تبعیض آمیز جمهوری اسلامی ، تلاشی است بیهوده و نمیتوان بر روی ماهیت ارتجاعی و تبعیض آمیز این قانون اساسی ، پرده استتار کشید و تفسیری اصلاح طلبانه از قانونی بغایت قرون وسطائی که تبعیض های جنسیتی و مذهبی و عقیدتی و طبقاتی و قومی و فرقه ای و غیره و غیره در لابلای مواد آن موج میزند ارائه داد و در زیر سایه حاکمیت جمهوری اسلامی و ولایت مطلقه فقیه ، این قانون اساسی را قابل اصلاح تصور نمود !
کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی و "رجل سیاسی و مذهبی" باید ریش داشته باشد . البته قانون اساسی جمهوری اسلامی بصورت مکتوب ، داشتن ریش را شرط احراز این مقام ندانسته است ، ولی آیا شما کسی را در ایران سراغ دارید که به مقام و موقعیتی رسیده باشد و ریش نداشته باشد ؟ رئیس جمهور که سهل است ،حتی رئیس و یا معاون اداره ای در یکی از شهرهای دور افتاده ایران را میشناسید که ریش را پشتوانه گرفتن شغل و مقام نکرده باشد ؟ پس میتوان نتیجه گرفت که در جمهوری اسلامی و بر طبق یک قانون نانوشته ، شکل و شمایل ظاهری افراد برای کسب هر مقامی اهمیت دارد و رجال سیاسی و مذهبی بدون ریش از پیمودن مدارج ترقی و تعالی در جمهوری اسلامی باز خواهند ماند ! در فرهنگ ارزش گذاری جمهوری اسلامی ، همانگونه که حجاب بانوان بخودی خود ، یک "ارزش" محسوب میشود ، ریش مردان نیز بخودی خود یک "ارزش" است !
کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی باید داغ بر پیشانی داشته باشد ، داشتن داغ بر پیشانی برای "رجال سیاسی و مذهبی " ، همانقدر اهمیت دارد که داشتن ریش بر صورت آنان . ریش بدون داغ و یا داغ بدون ریش ، رجل کامل سیاسی مذهبی بحساب نمیاید ، هر دو که با هم جمع شوند شخصیت مطلوب شورای نگهبان برای احراز مقام ریاست جمهوری اسلامی آفریده میگردد و موجبات نزدیکی به بیوت آیات عظام خامنه ای ، جنتی و مصباح یزدی و سایر فسیل های عهد عتیق فراهم میشود ! نمونه داغ های پُر و پیمانی که دو کاندیدای "انتخابات"( ولایتی و جلیلی) بر پیشانی دارند معیار سنجش شورای نگهبان در این مورد است و این مُدل از داغ ها میتواند مورد تقلید سایر ذوب شدگان در ولایت که در فکر کسب جاه و مقامی هستند گردد !
کاندیدای ریاست جمهوری و "رجال سیاسی و مذهبی" باید که در ولی فقیه و شخص رهبر کاملاً ذوب شده باشند ، آنقدر که چیزی از وجودشان باقی نمانده باشد و از هر سلول بدن این ذوب شدگان در ولایت ، هر لحظه فریاد " انأ العبد یا خامنه ای " به گوش رهبر و بیت فخیمه رهبری برسد !
"رجال سیاسی و مذهبی" باید گوش به زنگ باشند که با یک اشاره رهبر ، مانند جانوری هار از جا برجهند و پاچه ی مغضوبین بیت رهبری را بگیرند ، و هرچه لیست مغضوبین بیت رهبری بلندتر میشود ، فعالیت این جانورهای هار هم بیشتر میگردد ، حمله به "سران فتنه" و فحاشی علیه هرکسی که در مقابل خودکامگی رهبر بایستد ، اکنون مُد روز است و یکی از رموز عبور از صافی شورای نگهبان . ا
کاندیدای ریاست جمهوری و رجال سیاسی در حکومت اسلامی ، نیازی به تخصص در امور مربوط به کشور داری و مدیریت و اقتصاد و سیاست و صنعت و فرهنگ و غیره و غیره ندارند ، چونکه راهکارهای مملکت داری و چگونگی تعامل با بلاد اسلامی و بلاد کفار ! ازخزانه غیب میرسد ! به ولی فقیه الهام میشود و از ایشان به بیت رهبری و از بیت رهبری به فرماندهان نظامی و انتظامی و امنیتی و امام های نماز جمعه و نوحه خوان ها و مدیحه سرایان در سرتاسر ایران ابلاغ میگردد ! با در نظر گرفتن امدادهای غیبی است که سعید جلیلی میگوید: در صورت پیروزی و رسیدن به مقام ریاست جمهوری اسلامی ، قصد دارد با استعانت از رهنمودهای رهبر ، اسلام را در سراسر دنیا گسترش داده و اقدام تأسیس "امپراطوری بزرگ اسلامی " نماید ! و در این میان یادمان نرود که "امام راحل" و بنیاگذار جمهوری اسلامی که تمام قبایل جمهوری اسلامی و از جمله اصلاح طلبان برای تبرّک ، خود را به افکار بلند او می چسبانند گفته است : "اقتصاد مال خر است" و " ما به متخصص احتیاج نداریم ، ما متعهد به اسلام میخواهیم"
رجال سیاسی جمهوری اسلامی و کاندیدها ، باید از این هنر و توانائی برحوردار باشد که بتوانند در یک فرصت دو دقیقه ای که به آنها داده میشود تا به تشریح برنامه های اقتصادی خود بپردازند ! در آن دو دقیقه ، اول یک بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین و یک آیه از قران بخوانند ، بعد به تشریح برنامه اقتصادی خود بپردازند و دست آخر وقت اضافی هم بیاورند !
کاندیدای اصلح و رجل سیاسی مذهبی درجمهوری اسلامی اگر از یاران پای منقل"آقا" باشند ، و یا از طریق نسبی و یا سببی نیز خود را با "آقازاده ها" وصل کنند(حداد عادل – ولایتی) شورای نگهبان البته بدون معطلی و دو قبضه صلاحیت آنان را برای ریاست جمهوری اسلامی تصویب مینماید .

نشانه های رجل سیاسی و مذهبی و کاندیدای ریاست جمهوری خیلی بیشتر از اینها است که نگارنده این سطور در این مختصر به آن اشاره کرد . این فقط مشتی است از خروار و شما میتوانید با کنکاش در شخصیت هشت نفری که صافی شورای نگهبان گذشته اند ، موفق به کشف نشانه های دیگری برای "رجال سیاسی و مذهبی" جمهوری اسلامی بشوید !

16 خرداد ماه 1392

6 ژوئن 2013


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016