سه شنبه 21 مرداد 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
17 مرداد» نامه توکلی و نادران به روحانی
17 مرداد» فردا روز تصمیم‌گیری برای استیضاح فرجی‌دانا
پرخواننده ترین ها

فرجی دانا در آستانه استیضاح

طرح استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت حسن روحانی، تحویل هیات رئیسه مجلس شده است.

ایسنا، خبرگزاری دانشجویان ایران می گوید که این طرح به امضای ۵۱ نماینده مجلس رسیده و متن آن توسط حسین سبحانی نیا از اعضای هیات رئیسه مجلس قرائت شده است.

طراحان استیضاح نوشته اند که شیوه مدیریت آقای فرجی دانا "خلاف مصالح کشور و انتخاب رویه‌ای است که مانع رشد تولید علم شده است."

از متن استیضاح

"بازگرداندن برخی اساتید اخراج شده، تغییر شیوه انتخاب روسای دانشگاه ها، منصوب کردن عناصر دارای سابقه مشخص در فتنه ۸۸ (معترضان به نتایج انتخابات سال ۱۳۸۸)، عدم مواجهه درست با تحرکات سیاسی، ضد انقلاب و ضد نظام و برخی عناصر فعال در دانشگاه ها و میدان دادن به برخی نشریات دارای رویکرد ضد دینی و گرایشات شدیدا قومی و تجزیه طلبانه و یا الحادی در محیط‌های دانشگاهی و احیای برخی تشکل‌های افراطی و آشوب طلب" از جمله دلایل نمایندگان طراح استیضاح رضا فرجی دانا است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


۵۱ نماینده مجلس ایران در این طرح گفته اند که "به علت عدم پایبندی ایشان به رویه‌های قانونی، مصالح کشور و مشی اعتدال و وعده‌های داده شده در زمان رای اعتماد به مجلس و به تبع آن ایجاد و فراهم‌سازی بستر و ترویج افراطی‌ گری در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی" خواهان استیضاح آقای فرجی دانا هستند.

یکی از علت های اصلی مخالفان ادامه وزارت آقای فرجی دانا، افشای بورسیه‌های غیر مجاز در دولت محمود احمدی نژاد و برخورد با آن است.

علی لاریجانی، رئیس مجلس از دولت خواسته تا حداکثر در مدت ۱۰ روز، زمان حضور آقای فرجی‌دانا در جلسه استیضاح را به هیات رئیسه مجلس اعلام کند.

گروهی از نمایندگان محافظه‌کار مجلس زمستان سال گذشته در مورد تغییر روسای چند دانشگاه و ارتباط جعفر توفیقی (سرپرست وزارت علوم در اوایل دولت حسن روحانی) و جعفر میلی‌منفرد (اولین نامزد پیشنهادی آقای روحانی برای وزارت علوم که مجلس به او رای اعتماد نداد) با اعتراضات سال ٨٨ از آقای فرجی دانا سئوال کرده بودند که از این پاسخ قانع نشدند.

جعفر توفیقی و جعفر میلی‌منفرد، اکنون از معاونان وزیر علوم هستند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016