شنبه 19 مهر 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
5 اردیبهشت» مکارم شیرازی: روش دولت توقع اقلیت‌ها را افزایش خواهد داد
پرخواننده ترین ها

مکارم شیرازی: بسياری از اسناد ساواک در باره من بی‌اعتبار است

2C814DDB.jpg
رادیو فردا - ناصر مکارم شيرازی، از مراجع تقليد شيعيان، اسناد ساواک (سازمان اطلاعات و امنيت کشور در دوران حکومت محمدرضا پهلوی) درباره خود را «دروغ» دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، آقای مکارم شيرازی، چهارشنبه ۱۶ مهر و در ديدار با مسئولان مرکز اسناد انقلاب اسلامی، گفت: «در زمان حمله به ساواک شيراز پرونده بنده به دست انقلابيون افتاده بود که بعدها برای من ارسال شد؛ وقتی آن را مطالعه کردم ديدم برخی از مطالبی نوشته شده در آن هر چند به نفع بنده است ولی دروغ بود.»

اين استاد حوزه علميه قم افزود: «نمی‌توان مطالب بيان شده در اسناد ساواک را به عنوان يک سند قطعی حساب کرد؛ چرا که آنها تقوا نداشته‌ و در بسياری از موارد دروغ می‌نوشتند؛ از اين‌رو بايد قرينه‌ای بر صحت اسناد آنها وجود داشته باشد تا بتواند بر آنها تکيه کرد.»

به گفته او «بسياری از اسناد ساواک بی‌اعتبار بوده» است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


آقای مکارم شيرازی همچنين گفت که «در انتشار اسناد بايد خطوط قرمز را رعايت کرد» و افزود: «گاهی انتشار مسائل خصوصی افراد و اشخاص برای حفظ نظام ضرورت دارد، ولی گاهی نشر آنها ضرورت نداشته و مصداق تجسس می‌شود که بايد در اين زمينه مراقب بود.»

ناصر مکارم شيرازی جزئيات بيشتری درباره اسنادی که گفته در ساواک درباره او وجود داشته بيان نکرده است. با وجود اين، او اين سخنان را در ديدار با مديران مرکز اسناد انقلاب اسلامی بيان کرده که يکی از کارهای اصلی‌اش، انتشار کتاب‌هايی درباره افراد مختلف بر مبنای اسناد محرمانه و نيمه محرمانه ساواک است.

روح‌الله حسينيان، قاضی شرع اسبق در وزارت اطلاعات و نماينده فعلی تهران در مجلس شورای اسلامی، رياست مرکز اسناد انقلاب اسلامی را بر عهده دارد.

آقای حسينيان نيز در اين ديدار با بيان اينکه «برنامه‌های ۱۰ ساله‌ای» برای مرکز اسناد انقلاب اسلامی تدوين شده، گفت: «تهيه ‏کتاب‌هايی مستند در مورد انقلاب بر اساس اين برنامه‌ها صورت می‌گيرد و کارشناسان زيادی ‏در اين امر دخيل هستند.»

ریيس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت که اين مرکز «تاکنون ۹۳۰ عنوان کتاب» منتشر کرده و «‏حدود ۲۰۰ عنوان کتاب هم در دست تهيه است.‏»

به گفته روح‌الله حسینیان، مرکز اسناد انقلاب اسلامی «در ‏زمان امام راحل و به فرمان ايشان تاسيس شد تا دو هدف اساسی را دنبال کند؛ جمع‌آوری ‏منابع انقلاب اسلامی و ارائه آنچه از آنها به دست می‌آيد.‏»


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016