جمعه 29 اسفند 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

اعتراض ۶۰۰ استاد دانشگاه به محدودیت رسانه‌ای خاتمی

۶۰۰0,,17322951_303,00.jpg
تن از استادان و اعضای هیئت‌های علمی دانشگاه‌های ایران در نامه‌ای خطاب به رئیس قوه‌قضائیه منوعیت رسانه‌ای محمد خاتمی را مورد اعتراض قرار دادند. این نامه در سایت‌های اصلاح‌طلبان انتشار یافته است.

در نامه‌ای به امضای ۶۰۰ استاد و عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌های ایران از ممنوعیت محمد خاتمی رئیس‌جمهور پیشین ایران به عنوان "بدعتی نگران‌کننده و تهدیدی کم‌سابقه برای حقوق شهروندی در جمهوری اسلامی" یاد شده است.

این نامه سرگشاده خطاب به صادق آملی لاریجانی رئیس‌ قوه قضائیه منتشر شده که از علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی فرمان می‌برد. امضاکنندگان نوشته‌اند: «چنین برخوردی زیبنده نظامی که براساس جمهوریت و اسلام بنا شده نیست.»
رضا فرجی دانا، مصطفی معین، محمدرضا واعظ مهدوی، محمدصادق احمدآخوندی، فخرالدین دانش‌آشتیانی، محمدرضا ظفرقندی، غلامرضا ظریفیان، الهه کولائی، سعید سمنانیان، غلامرضا انصاری، علی شکوری‌راد، احمد شیرزاد، عبدالله رمضان‌زاده، محمدرضا سعیدی، فرشته بقائی و محمدجواد عابدینی از جمله سرشناس‌ترین امضاکنندگان نامه اعتراضی هستند.

در این نامه دستور ممنوعیت رسانه‌ای دکتر محمد خاتمی "غیرقانونی" خوانده شده است. امضاکنندگان نامه از رئیس‌ قوه قضائیه خواسته‌اند که "این دستور غیرقانونی" را لغو کند و به‌جای محدودیت و ممنوعیت "بزرگانی" همچو او را در خور شأن آن‌ها مورد تکریم و احترام قرار دهد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


ماجرای حصر رسانه‌ای خاتمی

در آخرین روزهای بهمن‌ماه سال ۱۳۹۳ غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائيه اعلام کرد که محمد خاتمی مشمول محدودیت رسانه‌ای شده است. وی همزمان گفت که قوه‌ قضائیه می‌تواند در مورد کسانی که آن‌ها را از "سران فتنه" می‌داند، بدون تشکیل دادگاه یا ابلاغ حکم دستوراتی صادر کند.

چند روز پیش از بیان اظهارات اژه‌ای سایت "جماران" در پی انتشار چند عکس و خبر درباره خاتمی فیلتر شد. این سایت یک روز بعد، پس از حذف خبرها و عکس‌های مربوط به رئیس‌جمهور اسبق ایران، دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت. خبرگزاری دولتی ایرنا نوشت که این تصمیم پس از حضور مدیر سایت در دادسرا و سپردن تعهد التزام به "دستورات قضائی" اتخاذ شد.

دو هفته پس از اعلام خبر ممنوعیت رسانه‌ای خاتمی، روز یازدهم اسفند غلامحسین محسنی اژه‌ای بار دیگر در یک کنفرانس خبری گفت که ممنوعیت انتشار تصویر و خبرهای مربوط به خاتمی به قوت خود باقی است و با رسانه‌هائی که به آن توجه نکنند برخورد می‌شود.

با توجه به پیشینه قوه قضائیه جمهوری اسلامی، بعید به‌نظر می‌رسد که اعتراض ۶۰۰ استاد سرشناس تاثیری بر تصمیم این نهاد بگذارد. با این همه همصدائی صدها استاد دانشگاه در اعتراض به ممنوعیت رسانه‌ای خاتمی این نهاد را به شدت زیر فشار برده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016