شنبه 27 تیر 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

برنامه سوریه برای پول های آزاد شده ایران

3F2_w640_r1_s.jpg
نخست وزیر سوریه از ایران خواست به دنبال توافق هسته ای و آزاد شدن پول های بلوکه شده این کشور، تهران سرمایه گذاری ها و وام هایش به سوریه را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری تیک، ایران و گروه 1+5 در سه شنبه گذشته به توافق هسته ای دست یافتند. براساس این توافق، تحریم های ایران برداشته شده و پول های بلوکه شده تهران در بانک های جهانی آزاد می شود.

نخست وزیر سوریه گفت که با توافق هسته ای، ایران می تواند سرمایه گذاری های بیشتری را در سوریه انجام دهد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وائل الحلقی روز پنجشنبه گفت اظهار داشت: امضای توافق هسته ای با ایران گامی است که می تواند با آزادسازی پول های بلوکه شده ایران، سرمایه گذاری های وعده داده شده این کشور در سوریه را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: توافقنامه همکاری اقتصادی میان ایران و سوریه در زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی سوریه وجود دارد.

نخست وزیر سوریه ادامه داد: امضای توافق درباره برنامه هسته ای ایران، جایگاه این کشور را به سطح بازیگر اساسی در منطقه همراه با اعتراف کشورهای بزرگ ارتقا داد . اقتصاد ایران در مرحله بعدی قوی تر خواهد شد.

نخست وزیر سوریه همچنین گفت که توافقنامه همکاری اقتصادی میان ایران و سوریه وجود دارد که براساس آن ایران باید دو خط اعتباری (وام) به سوریه بدهد که وام اولی به مبلغ یک میلیارد دلار برای خرید کالاهای اساسی و غذایی و وام دوم به قیمت 3.6 میلیارد دلار با هدف صادرات نفت خام به سوریه است.
وی تاکید کرد که می توان خطوط اعتباری - وام های دیگری نیز از ایران وجود دارد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016