سه شنبه 30 تیر 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

لوران فابیوس هفته آینده به ایران سفر می‌کند

1436943899_.jpg
لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، قصد سفر به ایران را دارد. به گفته یکی از دستیارانش این سفر احتمالا چهارشنبه (۲۹ ژوئیه/ ۷ مرداد) انجام می‌شود. فابیوس از سرگیری مناسبات تجاری بین فرانسه و ایران را "کاملا عادی" خوانده است.

لوران فابیوس‌، وزیر خارجه فرانسه، در گفتگویی با یکی از شبکه‌های رادیویی این کشور در روز سه‌شنبه (۲۱ ژوئیه/ ۳۰ تیر) اعلام کرد که "هفته آینده" به ایران سفر می‌کند. او اضافه کرد که در تهران به دیدار حسن روحانی، رئیس‌جمهور، خواهد رفت.

آقای فابیوس در مورد تصمیم خود برای سفر به ایران گفت: «همکارم (محمدجواد ظریف) از من دعوت کرد. البته قبلا هم از من دعوت شده بود که نپذیرفتم، اما حالا فکر می‌کنم همه چیز برای اینکه من این سفر را انجام دهم، سر جای خود قرار دارد.»

وزیر خارجه فرانسه در ادامه تصریح کرد که از نظر وی بعد از امضای توافق تاریخی با ایران، او این مسئله را "کاملا عادی" می‌داند که دو کشور روابط عادی خود را از نو آغاز کنند.

یکی از دستیاران لوران فابیوس به خبرگزاری فرانسه گفته است که سفر وزیر خارجه این کشور به ایران احتمالا چهارشنبه (۱۹ ژوئیه/ ۷ مرداد) انجام خواهد گرفت.

آقای فابیوس دومین مقام سیاسی بلندپایه یک کشور اروپایی است که پس از توافق اتمی میان ایران و کشورهای پنج به علاوه یک عازم تهران خواهد شد. پیش از او زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد آلمان همراه با هیئتی از نمایندگان صنعت این کشور راهی سفری سه روزه به ایران شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


ایران، بازاری جذاب برای شرکت‌های اروپایی

پس از امضای توافق اتمی در وین، کشورهای غربی بدون معطلی خواهان از سرگیری مناسبات تجاری خود با ایران و ورود به بازارهای اقتصادی این کشور شدند.
پیش از تشدید تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران که منجر به خروج شرکت‌های اروپایی از این کشور شد، فرانسه حضور بسیار پررنگی را در صنایع ایران به ویژه در بخش خودروسازی داشت. دو شرکت خودروسازی پژو و رنو از جمله شرکت‌های فرانسوی بودند که پروژه‌های گسترده‌ای را با شرکت‌‌های خودروسازی ایران اجرا می‌کردند. شرکت نفتی فرانسوی "توتال" نیز سرمایه‌گذاری‌های کلانی را در بخش صنعت نفت ایران انجام داده بود.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی نهادهای فرانسوی، حجم مبادلات تجاری میان ایران و فرانسه در سال ۲۰۰۴ بالغ بر ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو می‌شود. این مبلغ در سال ۲۰۱۳ به ۵۰۰ میلیون یورو کاهش یافت.

اخیرا نیز وزیر خارجه اتریش اعلام کرد در ماه سپتامبر به همراه رئیس‌جمهور فدرال این کشور راهی ایران خواهد شد. سباستین کورتز در مصاحبه‌ای با یکی از شبکه‌های رادیویی اتریش اضافه کرده بود که تاریخ دقیق این سفر هنوز مشخص نشده است.

برخی از خبرگزاری‌های ایران نظیر فارس و مهر در این میان به نقل از منابع خبری نه چندان مشهور گزارش داده‌اند که فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از تمایل خود برای سفر به ایران در آینده‌ای نزدیک خبر داده است.

این خبرگزاری‌ها نوشته‌اند که خانم موگرینی در نظر دارد برای حمایت از "اولین اقدامات لازم در جهت به ثمر رسیدن توافق هسته‌ای وین" به تهران سفر کند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016