دوشنبه 26 بهمن 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

گزارشگران بدون مرز نگران وضعیت سلامت عیسی سحرخیز است

گزارشگران بدون مرز (RSF) رفتار غیر مسوولانه مسئولان عالی رتبه ایران را که در چهارمین روز اعتصاب غذای خشک، از آزادی عیسی سحرخیز ممانعت می‌کنند، محکوم می‌کند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


در تاریخ ۲۳ بهمن ١٣٩٤، روزنامه‌نگار زندانی عیسی سحرخیز خانواده‌اش مطلع کرده است که در اعتراض به وضعیت بازداشت‌اش دست به اعتصاب غذای خشک زده است. وی گفته است ” یا بهشت زهرا بیایید دنبالم، یا بیمارستان بقیه‌الله…” خانواده وی همچنین اعلام کرده است ” وی تحت فشار قرار گرفته تا او را وادار به اعتراف به کارهایی کنند که اصلا انجام نداده است.”

عیسی سحر خیز و سه روزنامه‌نگار دیگر به تاریخ ١١ آبان ١٣٩٤ از سوی اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شدند، که تا امروز در بازداشت موقت بسر می‌برند. تلاش ماموران امنیتی سپاه پاسداران وادار کردن این روزنامه‌نگاران به اعتراف های اجباری است تا تز علی خامنه‌ای را مبنی بر «نفوذ سیاسی و فرهنگی آمریکا در کشور» با « کشف باند نفوذ آمریکایی در مطبوعات کشور» پیوند دهند.

عیسی سحرخیر یکی از چهره‌های شناخته‌ شده مطبوعات ایران است که پیش از این نیز بازداشت و زندانی شده است. مدیر نشریه توقیف شده افتاب، آخرین بار در تاریخ ١١ تیرماه ١٣٨٨ بازداشت و در شهریور ماه همان سال از سوی شعبه ١٥ دادگاه انقلاب تهران به سه سال زندان برای "فعالیت تبلیغی علیه نظام" محکوم شد، وی همچنین در تاریخ ١٤ مرداد ماه ١٣٩٠ برای فعالیت‌های مطبوعاتی پیش از دوران بازداشت اخیرش، به دوسال زندان محکوم شده بود. عیسی سحرخیز که در زندان رجایی شهر زندانی بود، از بیمارهای متعددی رنج می‌برد و از چندین ماه پیش آزاد شدنش در ۱۶ مهرماه ۱۳۹۲ در بیمارستانی در تهران بستری شده بود. این روزنامه‌نگار بنا بر قوانین ایران می‌بایست دو ماه پیش از این تاریخ آزاد می‌شد.

گزارش‌گران بدون مرز از مقامات ایران خواهان تضمین سلامت این روزنامه‌نگار است. به هیچ عنوان جان وی نباید در خطر قرار گیرد.

ایران با ۳۸ روزنامه‌نگار و شهروند خبرنگار زندانی یکی از پنج زندان بزرگ جهان برای فعالان رسانه‌ای است. این کشور در رده بندی جهانی آزادی مطبوعات در سال ٢٠١٥، از میان ۱۸۰ کشور در رده ۱۷۳ قرار دارد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016