شنبه 21 فروردین 1395   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

فعالین سیاسی خواستار آزادی بهاره هدایت شدند

org-z1460140878f532e802607cd44ce4861dba6579cfc81f697964.jpg
سی و پنجمین سالگرد تولد بهاره هدایت زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین با حضور جمعی از فعالین، زندانیان سابق سیاسی، خانواده‌های زندانیان و … برگزار شد. این مراسم گرامیداشت در حالی برگزار شد که بهاره هدایت هفتمین سال حبس خود را می‌گذراند و تاریخ آزادی وی تابستان سال ۹۶ اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار کلمه، جمع کثیری از فعالین سیاسی، دانشجویی و مدنی، زندانیان سابق سیاسی، خانواده‌های زندانیان، روزنامه‌نگاران، دانشجویان، دوستان و … با حضور در مراسم گرامیداشت سالروز تولد بهاره هدایت، با تقدیر از ایستادگی وی در زندان طی سال‌های گذشته خواستار آزادی قدیمیترین زندانی سیاسی سبز زن در زندان اوین شدند.

در این مراسم محمدحسین کروبی، کیوان صمیمی، عباس عبدی، مرتضی مردی‌ها، احمد زیدآبادی، فخرالسادات محتشمی‌پور، حمیدرضا جلایی‌پور و تعدادی از همبندی‌های سابق بهاره هدایت در زندان اوین با توصیفی از ویژگی‌های این زندانی سیاسی، خاطراتی از وی نقل کردند.

صداقت، جسارت، پیگیری و پشتکار جدی در مسائل، روحیه‌ی اصلاح‌طلبی، صبوری و وقار در عرصه سیاست از ویژگی‌های عمده‌ای بود که برای بهاره هدایت توسط سخنرانان این مراسم ذکر و تصریح شد که ترجمه‌ها و مطالعات عمیق و هدفمند در دوران حبس طولانی، این زندانی سیاسی جوان را از بسیاری دیگر متمایز می‌سازد.

در این مراسم با تاکید بر اینکه این ایام در زندان، روزگار به زنان به دلیل تعداد کم همفکران و شرایطی که وجود دارد سخت‌تر می‌گذرد تا به مردان، از برخورد غیرمنصفانه در زندان با بهاره هدایت به دلیل کینه‌های شخصی با وی انتقاد شد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


به گزارش کلمه، حاضران در این گرامیداشت بارها تاکید کردند که حضور امین احمدیان، همسر بهاره هدایت که خود از فعالان سابق دانشجویی است به عنوان پشتوانه‌ی جدی برای ایستادگی بهاره هدایت در این مسیر سخت قابل تقدیر است.

بهاره هدایت که حاضران در این برنامه بارها از او با عنوان عروس زندان اوین و عروس جنبش دانشجویی یاد کردند در حالی هفتمین سال حبس خود را می‌گذراند که پیش از بازداشت سال ۸۸، چهار دفعه‌ی دیگر بازداشت شده بود و کمتر از یک سال امکان زندگی مشترک با همسر خود را پیدا کرده است.

بهاره هدایت دی ماه سال ۸۸ بازداشت و پس از ماه ها انفرادی و بازجویی در اردیبهشت ماه ۱۳۸۹، شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، بهاره هدایت را به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام»، «توهین به رهبری» و «توهین به رئیس‌جمهوری و تبلیغ علیه نظام» به ۷ سال و نیم زندان محکوم کرد. هم‌چنین حکم دو سال حبس تعلیقی بهاره هدایت به اتهام «اقدام علیه امنیت از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵» نیز به اجرا درآمده و وی در مجموع به ٩ سال و نیم حبس محکوم شد که شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران در مرداد ۱۳۸۹، این حکم را عینا تایید کرد.

همچنین بهاره هدایت در دادگاهی دیگر به دلیل انتشار مطالبی از داخل زندان، به اتهام “تبلیغ علیه نظام”، به شش ماه زندان دیگر محکوم شد.

شهریور ماه امسال کلمه خبر داده که دو سال حکم تعلیقی بهاره هدایت، قدیمی‌ترین زندانی سیاسی سبز محبوس در بند نسوان زندان اوین، ۴ روز پس از اعمال ماده ۱۳۴، اجرا شد، تا وی پس از ۵ سال و نیم حبس، برای دو سال دیگر در زندان بماند.

بهاره هدایت متولد سال ۱۳۶۰ فعال دانشجویی و جنبش زنان، عضو شورای مرکزی و سخنگوی دفتر تحکیم وحدت است. وی همچنین از فعالان کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین زن‌ستیز است و تاکنون چندین‌بار بازداشت شده است. بهاره در ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۵، ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۶، ۲۳ تیر ماه ۱۳۸۷ و ۱ فروردین ماه ۱۳۸۸ به خاطر فعالیت‌هایش بازداشت و مدتی را در زندان سپری کرد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016