شنبه 29 خرداد 1395   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
29 خرداد» طرح یک فوریتی مجلس برای مقابله با حقوق‌ کلان
پرخواننده ترین ها

شبی ۱/۵ میلیون تومان، هزینه اسکان نمایندگان در هتل استقلال


یکی از سوئیت‌های هتل استقلال تهران

تابناک ـ این روزها موضوع پرداختی های دولت در قالب فیش های حقوقی، یکی از جنجالی ترین بحث های روز میان مردم تبدیل شده است؛ موضوعی که مردم را نگران کرده شاید پرداخت حقوق بالا به مدیران نباشد و شاید دلیل دغدغه ایجاد شده در جامعه، موضوع بی عدالتی هایی است که از سوی مدیران بر مردم تحمیل می شود.

به گزارش «تابناک»، تبعیض در میزان پرداختی ها موضوعی نیست که مربوط به روزهای اخیر بوده باشد. در سال های گذشته نیز هر از گاهی زمزمه هایی از میزان دریافتی های برخی مدیران یا ریخت و پاش های اضافی در بعضی از ارگان های دولتی در گوشه و کنار به گوش می رسد، ولی در چند روز گذشته، با علنی شدن فیش های حقوقی، این موضوع بیش از هر زمان دیگری بر سر زبان ها افتاد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


هر چند نهادهای مختلف از جمله ریاست جمهوری و شخص خود روحانی، دستور توقف این میزان پرداختی ها را صادر کرده است، گویا اراده قوی برای انجام این کار نیست و از سوی دیگر، راه های گریز از این مسأله آنقدر زیاد است که هر مدیری به راحتی می تواند از زیر آن خارج شود.

شاید یکی از دلایلی که باعث شد، مردم در انتخابات مجلس دهم این گونه وارد صحنه شوند و رأی به تغییر ۷۵ درصدی نمایندگان مجلس دهند، پاسخی به این تبعیضات بود، به طوری که تکانه‌های رأی مردم در انتخابات مجلس زلزله‌وار باعث شد، ۲۱۷ کرسی سبز پارلمان با نمایندگان سابق خداحافظی کنند، تا مجلس دهم نمایندگانی جدید را به خود ببینید.

البته باید گفت که این مجلس یکی از اولین نهادهایی بود که به این موضوع ورود کرد و موضوع فیش های حقوقی و برخی ریخت و پاش های دولتی را پیگیری می کند، ولی در این میان باید گفت، خود نمایندگان مجلس نیز سابقه خوبی در محافظت از بیت المال ندارند.

مردمی که در انتخابات شرکت کردند، انتظار داشتند تا نمایندهای آنها متمایز از نمایندگان مجلس نهم بوده و بیشتر به فکر حل مشکلات معیشتی موکلان خود باشند؛ اما اکنون با شروع مجلس به نظر می رسد که بسیاری از این آرزوها به سراب تبدیل شده است و با اینکه نماینده ها در زبان، قول رفع تبعیض می دهند، خود به خیل جمعیت پولدارها و پردرآمد ها پیوسته اند.

در حالی که برخی، نمایندگان در مجلس به فکر ارائه طرح یک فوریتی برای تعیین سقف دریافتی هستند، شنیده ها نشان می دهد که مجلس شوای اسلامی برخی از نمایندگان تازه وارد را به همراه خانواده آنها در بعضی از هتل های مجلل تهران با هزینه ای حدود شبی یک و نیم میلیون تومان اقامت داده است.

یکی از نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: هنوز تکلیف اسکان نمایندگان تازه وارد به مجلس را مشخص نکرده است. به همین منظور، نمایندگان در برخی از هتل های پنج ستاره از جمله هتل استقلال اسکان داده شده اند. به گفته این نماینده، هزینه هر شب اقامت برای این افراد به همراه خانواده، بیش از یک و نیم میلون تومان هزینه روی دست مجلس می گذارد.

در شرايطى كه مردم در شرايط سخت اقتصادى زندگی می کنند و كمتر از ده روز از فرمايش رهبرى در باب خود نظارتى و رعايت نمايندگان مجلس نگذشته است، هزينه هاى اقامت نمايندگان در هتل استقلال تهران و ساير هتل هاى مجلل، شبى بيش از يك و نیم ميليون تومان به بيت المال تحميل كردن پاسخ مناسبى به فرمايش های رهبری و شرايط اقتصادى كشور و مردم نبود.

به نظر می رسد، نماينده اى كه از هم اکنون از صرفه جويى و منش مردمى فاصله مي گيرد، برگشت وى از این حالت، كار راحتى نخواهد بود. از سوی دیگر، این اقدام مجلس بر اساس برنامه های اقتصاد مقاومتی مغایر با شرایط موجود کشور است و هزینه ای که برای این کار در نظر گرفته شده است، به هیچ عنوان امکان بازگشت به بیت المال را ندارد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016