شنبه 24 مهر 1395   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

حمله سایبری آمریکا به روسیه با هدف، رسوایی کرملین و پوتین

16844085_303.jpg

دویچه وله - پس از حملات سایبری اخیر روسیه به نهادهای سیاسی ایالات متحده آمریکا، گفته می‌شود دولت این کشور در نظر دارد به عنوان مقابله به مثل، حمله سایبری گسترده‌ای را به شبکه‌های کامپیوتری روسیه انجام دهد.

در آستانه از سرگیری مجدد گفت‌وگو میان آمریکا و روسیه در باره بحران سوریه، یک گزارش رسانه‌ای موجب به‌وجود آمدن تنش میان دو کشور شده است. دولت آمریکا در حال تدارک یک حمله سایبری به شبکه‌های کامپیوتری روسیه است. هدف اعلام‌شده بی‌اعتبار کردن پوتین، رئيس جمهور این کشور است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


شبکه خبری ان‌بی‌سی آمریکا با استناد به چند منبع اطلاعاتی گزارش داده که از سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) خواسته شده چندین گزینه برای انجام حملات سایبری مخفیانه به روسیه در اختیار کاخ سفید قرار دهد. گفته شده این حملات باید به دقت کاخ کرملین را هدف قرار داده و آن را رسوا سازد.

در این گزارش که جمعه‌شب (۱۵ اکتبر/ ۲۴ مهر) از شبکه ان‌بی‌سی پخش شد به استراتژی مشخصی اشاره نشده اما گفته شده که سازمان سیا تدارک‌های اولیه را انجام داده و اهداف احتمالی این حملات را تعیین کرده است.

یک همکار سابق سازمان سیا به شبکه ان‌بی‌سی گفت که این سازمان اسناد بی‌شماری را جمع‌آوری کرده که تاکتیک‌های مشکوک ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را آشکار می‌سازند.

جو بایدن، معاون رئیس جمهور آمریکا در باره طرح حمله سایبری به روسیه به شبکه ان‌بی‌سی گفت: «ما یک پیام به روسیه خواهیم فرستاد، پیامی که زمان آن را ما تعیین می‌کنیم و آن را به‌گونه‌ای و در شرایطی می‌فرستیم که بیشترین تاثیر را بر جای بگذارد.»

براساس گزارش ان‌بی‌سی، تصمیم نهایی درباره حمله سایبری به شبکه‌های کامپیوتری روسیه بر عهده باراک اوباما رئیس جمهور آمریکاست. اما در داخل دولت اوباما در این باره اختلاف نظر وجود دارد که آیا طرح حمله سایبری واقعا به اجرا گذاشته شود یا به جای آن از ابرازهای سنتی اعمال فشار بر روسیه، مانند تحریم، استفاده شود.

آمریکا هفته گذشته رسما روسیه را به سرقت و افشای ایمیل‌های کمیته ملی حزب دموکرات و برخی از دیگر نهادها و افراد آمریکایی متهم کرد.

در بیانیه مشترک "وزارت امنیت داخلی" و "آژانس اطلاعات ملی آمریکا" که روز جمعه (۷ اکتبر/ ۱۶ مهر) منتشر شد گفته می‌شود هکرهای روسی با مجوز مقام‌های ارشد به سیستم‌های کامپیوتری آمریکا نفوذ کرده‌اند. در این بیانیه آمده است هدف این نفوذ تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.

موضوع حمله سایبری روس‌ها به شبکه‌های کامپیوتری در آمریکا برای نخستین‌بار در ماه ژوئن ۲۰۱۶ از سوی مسئولین حزب دموکرات آمریکا مطرح شد. مقام‌های روسیه اما این اتهام‌ها را تکذیب می‌‌کنند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016