چهارشنبه 10 تیر 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

بهرام رادان به وزارت ارشاد احضار شد + تصویر

طرفداری بهرام رادان از رييس جمهور آمريکا و اقدام غير متعارف وی، حاشيه‌هايی در پی داشت و خبرهايی از احضار بهرام رادان برای پاسخگويی به اين موضوع شنيده شده است.

به گزارش گروه رسانه های ديگر خبرگزاری آنا به نقل از سينماژورنال، موضع گيری بهرام رادان نسبت به اقدام سوء تفاهم برانگيز رييس جمهور آمريکا در قانونی کردن ازدواج های غيرمتعارف در تمام ايالات آمريکا حواشی خاصی را برای اين بازيگر خوش چهره رقم زد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


امتداد اين حواشی هرچند سبب ساز آن شد که رادان با نگارش يادداشتی به صورت تلويحی موضع قبلی خود را پس بگيرد، ولی يک روزنامه خبر داده که اين بازيگر برای ادای توضيحات درباره اين موضع گيری به وزارت ارشاد احضار شده است.

روزنامه کيهان با توصيف رادان به عنوان بازيگری که تابعيت کانادا دارد در مطلبی کوتاه با اشاره به اتفاقاتی که منجر به حذف موضع گيری اوليه رادان از صفحه اجتماعی اش شده، اين مطلب را بيان کرده که يکی از زيرمجموعه‌های وزارت ارشاد ديروز يعنی روز سه شنبه نهم تير ماه بابت برخی توضيحات رادان را احضار کرده است.

26680556118265102a.jpg

اين روزنامه اصولگرا ادامه انتقادات خود نسبت به اين بازيگر را به سمت اين برده که چرا می بايست تصوير چنين بازيگری به عنوان آگهی تبليغاتی در سطح شهر نصب شده باشد.

بهرام رادان اين روزها درام “عصر يخبندان” را روی پرده دارد؛ فيلمی که در آن نقش منفی ماجرا را بازی می کند. نقش جوانی که با ورود به زندگی يک زن متأهل گرفتار عاقبتی عجيب می شود.

بهرام رادان چه گفته بود؟

باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در اقدامی سوء تفاهم برانگیز دستور داد که تمامی ایالت های آمریکا ازدواج های غیرمتعارف خود را نیز به صورت قانونی ثبت کنند.

آبراهام لینکلن شانزدهمین رییس جمهور آمریکا کسی بود که با برده داری مبارزه کرد و در نهایت نیز به تاریخ برده داری در آمریکا خاتمه داد.
اینکه بهرام رادان، لینکلن و اوباما را همسنگ قرار داده است سبب ساز آن شده که بخشی از هواداران رادان در صفحه توئیترش نسبت به این رویکرد او واکنش منفی نشان داده و چنین اظهارنظری را از سوی این بازیگر غیرمنطقی بخوانند.

در پی این اتفاق، وی در نوشته دیگری به توضیح سخنان خود پرداخت و گفت: «با توجه به علاقه مطالعاتى و تجربیات شخصى نگارنده در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی در کشورهاى مختلف و نظر به این که در کشور ایالات متحده، تعداد افراد مذهبى در این کشور به حدى بالاست که اساسا اتخاذ چنین تصمیمى توسط دموکرات‌ها، آن‌هم درست همزمان با دور نهایى مذاکرات با ایران و در یکسال و نیم باقیمانده به انتخابات این کشور باید دلایل سیاسی خاص ویژه‌ای داشته باشد که منجر به تصویب ناگهانى چنین قانون عجیبى شده است.

در مطلب منتسب که تنها چندى پس از انتشار و به منظور جلوگیرى از سوءاستفاده حذف شد، فقط اشاره به «تاریخى بودن» تصویب این قانون شده بود و به هیچ وجه کلامى از تأیید و حمایت در آن نبود، پرواضح است که چنین رفتارهایى در قانون، عرف و شرع ما محکوم است، لذا حرکت غیرمسئولانه برخى سایت‌ها در بد تیتر کردن، به خودانگاشتن و بزرگنمایى این مسئله، تنها آب به آسیاب دشمن ریختن بود و نیت من فقط کنجکاوى از پس پرده ماجرا و دلایل این اقدام بود نه تایید و حمایت از آن».


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016