دویچه وله - مواضع شبهنظامیان تحت حمایت ایران در سوریه بار دیگر هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته است. این حملات تلفات جانی نداشته است. بالگردهای اسرائیل از بلندیهای جولان به سوی تلاحمر، واقع در استان قنیطره موشک پرتاب کردهاند.
جنوب سوریه سحرگاه جمعه ۱۲ اردیبهشت (اول مه) بار دیگر هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفت. ارتش اسرائیل تا لحظه انتشار این گزارش، خبر این حملات را تایید نکرده است. اخبار مربوط به حمله به درعا و همچنین منطقه غربی تلاحمر از سوی خبرگزاریهای بینالمللی به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه و همچنین دفتر دیدهبان حقوق بشر سوریه در لندن منتشر شده است.
خبرگزاری فرانسه (AFP) با انتشار گزارشی از دمشق، خبر از حمله بالگردهای اسرائیل به مواضع ایران و نیروهای تحت حمایت این کشور در سوریه داده است.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی این خبرگزاری، بالگردهای اسرائیلی در ساعات بامدادی روز جمعه، اول ماه مه، از بلندیهای جولان اقدام به پرتاب موشک به جنوب سوریه نمودهاند.
👈مطالب بیشتر در سایت دویچه وله
این خبرگزاری اعلام کرده که این حملات تلفات جانی در پی نداشته است. خبرگزاری رسمی سوریه توضیح بیشتری درباره مناطق تحت حمله موشکی بالگردهای اسرائیلی نداده است.
اسرائیل از زمان آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال ۲۰۱۱ به این سو، صدها بار به مواضع نیروهای دولتی سوریه و همچنین شبهنظامیان وابسته به ایران و حزبالله لبنان در سوریه حمله کرده است. ارتش اسرائیل معمولا درباره این حملات اعلام موضع نمیکند.
حمله به مواضع ایران
خبرگزاری رویترز نیز با انتشار گزارشی حمله بالگردهای اسرائیلی به مواضع ایران در سوریه را تایید کرده است. در گزارش این خبرگزاری نیز آمده که این حملات باعث مرگ کسی نشده و صرفا خسارات مالی در پی داشته است.
خبرگزاری رویترز در ادامه گزارش خود نوشته است که اسرائیل با بهرهگرفتن از بحران برخاسته از شیوع بیماری کرونا، به حملات خود در خاک سوریه ادامه داده است.
این خبرگزاری به نقل از نفتالی بنت، وزیر دفاع اسرائیل نوشته است که اسرائیل رویکرد خود را در قبال فعالیتهای نظامی ایران در سوریه تغییر داده است.
وزیر دفاع اسرائیل گفته است که این کشور دیگر بر آن نیست تا با اقدامات ایران در سوریه مقابله کند، بلکه خواستار بیرون راندن کامل ایران از سوریه است. بنت گفته است که اسرائیل تا خروج کامل نیروهای ایران از سوریه به مبارزه خود ادامه خواهد داد.
اسرائیل حضور نظامی ایران در سوریه را تهدیدی مستقیم علیه امنیت کشور خود میداند. افزون بر آن، مقامات اسرائیلی و از جمله بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این کشور بارها تاکید کردهاند که استراتژی ایران در سوریه بر حضور دائمی آن کشور استوار است و اسرائیل حاضر به پذیرش چنین امری نیست.