Wednesday, Apr 21, 2021

صفحه نخست » استادان دانشگاه و مشاوران و معاونان وزارت بهداشت از مصاحبه منع شده‌اند!

corona.jpg کیهان لندن - وزارت بهداشت ناتوان و ناکارآمد جمهوری اسلامی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۸بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری بر اساس آمار رسمی به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر رسیده است. آمار مرگ‌ و میر در پایتخت رکورد پنجاه سال گذشته را شکسته و دو سردخانه‌ی جدید در «بهشت‌ زهرا» راه‌اندازی شده است. باید یک نفر از خانواده این کار را انجام دهد!

وزارت بهداشت امروز چهارشنبه اول اردیبهشت‌ماه از درگذشت ۳۸۸ بیمار دیگر کووید۱۹ در شبانه‌روز اخیر خبر داد که کل جانباختگان کرونایی در ایران را مطابق آمار رسمی و نه واقعی به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر افزایش داده است.

بر اساس این آمار نامطمئن دولتی، در شبانه‌روز گذشته نیز ۲۴هزار و ۸۶۶ بیمار جدید شناسایی شده و سه هزار و ۵۸۵ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند. ۴ هزار و ۹۹۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش مراقبت‌های ویژه در وضعیت وخیم بیماری قرار دارند.

اکنون شمار کل بیماران کووید۱۹ به ۲ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۸۱۳ نفر افزایش پیدا کرده است. در حالی‌ که آمار مرگ‌ و میرها و ابتلاها روند تصاعدی به خود گرفته اما تا کنون تنها ۶۴۱ هزار و ۱۰۲ دوز واکسن بطور مجموع در کشور تزریق شده و ۱۴ میلیون و ۷۳۹ هزار آزمایش تشخیص کووید۱۹ صورت گرفته است.

هم‌اکنون ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

مطالب بیشتر در کیهان لندن

در طول یک ماه گذشته آمار مرگ‌ و میر در تهران به حدی افزایش پیدا کرده که کارکنان آرامستان «بهشت زهرا» قادر به خدمات رسانی نیستند چرا که آمار جانباختگان کرونایی در پایتخت از روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر به ۱۳۰ نفر در روز رسیده است.

گزارش‌های میدانی رسانه‌ها از «بهشت‌ زهرا» حاکی از این است که خانواده‌‌های جانباختگان کرونا روزها برای دفن عزیزانشان و خاکسپاری در این آرامستان سرگردانند. مسئولان این آرامستان به خانواده‌ها می‌گویند فردی برای غسل دادن جانباختگان ندارند و باید یک نفر از خانواده این کار را انجام دهد! همچنین تعداد مرگ‌ و‌ میر تا حدی افزایش پیدا کرده که خاکسپاری درگذشتگان چند روز به طول می‌انجامد.

یکی از مسئولان شهرداری تهران گفته است تعدادی از نیروهای این سازمان یا به کرونا مبتلا شده یا از خستگی مفرط توانی برای کار کردن ندارند و به همین دلیل با کاهش نیروی خدماتی مواجه هستند.

رضا کرمی‌ محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران مرگ‌ و میر در تهران را در پنجاه‌ سال اخیر بی‌سابقه خوانده و دلیل تاخیر در خاکسپاری درگذشتگان کرونا را کمبود سردخانه عنوان کرده است.

به گفته‌ی او، «تقریبا یک سوم فوتی‌هایی که روزانه اعلام می‌شود، متعلق به تهران و حومه است و وضعیت خوبی حاکم نیست. در صورت بدتر شدن شرایط کرونایی ظرفیت سردخانه‌ها احتمالا دیگر کفایت متوفی‌ها را نمی‌کند.»

درپی افزایش شمار مبتلایان، تخت‌های بیمارستان و مراقبت‌های ویژه و همچنین گازهای طبی و صنعتی با کاهش چشمگیری مواجه شده است. حتی اورژانس ۱۱۵ تهران با کمبود نیرو روبروست و فراخوان به جذب نیروی داوطلب داده است.

از هفته‌ها پیش مسئولان بیمارستان‌ها اعلام کردند که همه تخت‌ها پر شده و حتی بیمارستان‌ها از پذیرش مصدومان تصادفات و حوادث نیز امتناع می‌کنند. روز گذشته نیز اعلام شد به دلیل هجوم بیماران به بیمارستان «مسیح دانشوری» مسئولان این بیمارستان تصمیم گرفتند بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی در محوطه این بیمارستان در تهران راه‌اندازی کنند.

حسن روحانی رئیس‌ جمهوری اسلامی دیروز بحران کرونا را با جنگ ایران و عراق مقایسه کرده و گفته بود که ستاد کرونا به منزله «شورای عالی امنیت ملی» است و هیچکس حق ندارد به آن حمله کند! چون روحیه مردم خراب می‌شود! او حتا خواستار برخورد دادستانی کل کشور و قوه‌قضائیه در این زمینه شد.

در چنین شرایطی، بجای پاسخگویی مقامات مسئول از وزیر بهداشت گرفته تا اعضای کمیته‌های ستاد مقابله با کرونا، هرکدام به گوشه‌ای خزیده و پنهان شده‌اند و از تریبون‌های مختلف در حال مقصر خواندن دیگری هستند و همگی هم مردم را گناهکار می‌دانند که چرا پروتکل‌های کاغذی و بدون نظارت آنها را رعایت نمی‌کنند! در میانه‌ی این سیاسی‌کاری‌ها حت یک منبع آگاه به روزنامه «آرمان ملی» از ممنوع‌المصاحبه بودن معاونان و مشاوران وزیر بهداشت تا اطلاع بعدی خبر داده است!

این در حالیست که ۲۳۵ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیروز در اقدامی عجیب با امضای بیانیه‌ای از «خدمات» سعید نمکی وزیر بهداشت قدردانی کرده‌اند! آنان ادعا کرده‌اند که «وزیر دلسوز و سختکوش بهداشت»، «دستاوردهای عظیمی را به همراه آورده‌» است! آنهم در حالی که پریروز شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار استیضاح همین وزیر «دلسوز و سختکوش» شده بودند!

در این میان، علی کرمی متخصص بیوتکنولوژی پزشکی گفته است: «متاسفانه آنقدر تناقض‌گویی‌ها زیاد شده است که حتی به اساتید دانشگاهی نیز اعلام شده که گفتگو‌یی با رسانه‌ها انجام ندهند.»

او پرسیده است: «چرا مسئولان رسما اعلام نمی‌کنند که شرایط از کنترل خارج شده و کشور را قرنطینه کامل کنند، ما به تعداد هزار نفر در روز فوتی خواهیم رسید. بیمارستان‌ها دیگر توان پذیرش یک بیمار را ندارند و قطعه بحران آرامستان‌ها پر شده است و این یعنی فاجعه بزرگ. از صبح امروز دائم مردم به من زنگ می‌زنند که چکار کنیم؟»

کرمی با اشاره به سخنان ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت که تجویز دارو برای بیماران کرونایی را تنها برای «رفع عذاب وجدان» توصیف کرده بود، گفته است: «اگر داروها اثر ندارد چرا با جان مردم بازی می‌کنید. شما دبیر علمی کمیته کرونا را تغییر می‌دهد و چرا تقصیر را به گردن دیگران می‌اندازید؟ وقتی کسی به حرف‌های ایشان گوش نمی‌داد و وقتی مسئولان تصمیمات شخصی می‌گیرند و مانع از اجرای دستورات کمیته علمی می‌شود، هر فردی بر سر کار بیاید بازهم بی‌تاثیر است. تنها راه تعطیلی کامل است و در غیر این صورت ابعاد فاجعه گسترده‌تر می‌شود. باید هرچه سریع‌تر ستاد کرونا جلسه اورژانسی و اضطراری برگزار کند و با شرط اینکه معیشت نسبی مردم تامین شود، کشور را هرچه سریع‌تر تعطیل نمایند. به جرأت می‌گویم که ویروس و شیوع کرونا از کنترل مسئولان خارج شده و مردم باید به فکر حفظ جان خود باشند.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ‌ «ما قصد ترساندن مردم را نداریم ولی باید کاری که سال گذشته چین انجام داد هم‌اکنون در کشور انجام شود و به اندازه یک ماه منع تردد در شهر را گذاشت، اما خوراکی و ارزاق مردم را به در خانه‌ها ‌برد و تقریبا این تنها راه‌حل موجود است.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy