ایران وایر - یک فایل تصویری از «فائزه هاشمی»، فعال سیاسی و دختر «اکبر هاشمی رفسنجانی» به «ایران وایر» رسیده است که ضمن اشاره به سیاستهای اخیر حکومتی که منجر به نارضایتی شهروندان شده است، از اصلاحطلبان میخواهد دربرابر این اتفاقات سکوت نکنند.
او میگوید: «از آخرین انتخابات تا الان مشکلات، بحرانها، اعتراضات و تحصنهای زیادی داشتیم. اختلافاتی که بین خود اصولگرایان بروز کرده، نفوذ بیشتر اسراییل، شکست نسبی سیاستهای منطقهای در داخل و خارج به ضعف مجموعه حکومتی انجامیده است.»
او توضیح میدهد که به دلیل عدم وجود مدیران کارآمد در مجموعه حکومت و عدم حضور کسانی که بتوانند برای اصلاح چارهای بیاندیشند، حکومت برای نشان دادن اقتدار خود به یک سری اعمال دست زده است: «اول با دستگیری، آقایان رسولاف، پناهی، تاج زاده، آل احمد، مادران داغدار و بسیاری دیگر در اعتراضات بازداشت شدند. با زنان در زمینه حجاب برخوردهای شدیدی صورت گرفت و اتفاقات بدی افتاد که هرکدام از اینها باعث ضعف بیشتر حکومت بود. مثلا خانم رشنو و افراد دیگری دستگیر شدند. در این جریانها که الان اصلا معلوم نیست خانم رشنو کجاست؟» اشاره فائزه هاشمی به انتشار فیلم درگیری در اتوبوس بی آرتی برسر حجاب است که منجر به دستگیری سپیده رشنو فرد تذکر گیرنده، برای رعایت حجاب اجباری شد. خانم رشنو وادار به اعتراف اجباری شد. با این حال هنوز آزاد نشده و اخبار جدیدی درباره او منتشر نشده است. کاربران شبکههای اجتماعی با هشتگ سپیده رشنو کجاست؟ درباره او سوال میکنند.
فائزه هاشمی از مقابله با حیوانات و کسانی که حیوان خانگی دارند، برخورد با بهاییان و احکام زندان برای برای خوانندگان زن به عنوان دیگر کارهای یک ماه اخیر حکومت برای نشان دادن اقتدار نام میبرد.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
او به ترور سلمان رشدی و خبرهایی که درباره نقشه برای ترور جان بولتن از سوی جمهوری اسلامی منتشر شد نیز اشاره میکند و میگوید: «ترور سلمان رشدی و داستانهای ترور جان بولتن که ممکن است مستقیم یا غیرمستقیم به ما مربوط باشد، از نگاه دینی، اخلاقی، اجتماعی و انسانی کارهای خلافی است.» فائزه هاشمی از سکوت اصلاحطلبان، خواص، احزاب و افرادی که در ظاهر دنبال اصلاح کشور هستند در این موارد گلایه میکند و میگوید: «متاسفانه اصلاحطلبها، چه شخصیتهای حقیقی و چه شخصیتهای حقوقی عمدتا ساکت بودند.
به نظر میآید حکومت سراغ مسائلی رفته که این افراد هم نتوانند از روی محافظهکاری یا اعتقاد نداشتن و یا نگاه خودی و غیرخودی که در بین برخی اصلاحطلبان ما وجود دارد، یا تفکرات مردانه در حوزه زنان که برخی اصلاحطلبان متاسفانه از آن بری نیستند، ساکت باشند و عمدتا حرف نزنند.»
او بار دیگر با اشاره به این که حکومت میخواهد از این طریق اقتدار خود را بالا ببرد میگوید: «خطابم به اصلاحطلبان است، برای هرکدام از این مسائل مبنای حقوقی، سیاسی، اخلاقی، اجتماعی برای صحبت کردن و ابراز مخالفت وجود دارد. اگر دنبال این هستیم کاری انجام دهیم که در انتخابات آینده مردم دنبال ما بیایند، اگر دنبال این هستیم تاثیر گذار باشیم، صرف یدک کشیدن نام اصلاحطلب کاری پیش نمیرود، باید مخالفت کنیم، حرف بزنیم، اعلام موضع کنیم، نقد کنیم و هرجایی لازم است تایید کنیم. این سیاستهای اشتباه، انتخابات آینده برای اصلاحطلبان را دچار مشکل میکند، مثل انتخابات اخیر ریاست جمهوری.»
قیمت دلار در مسیر صعود؛ با برجام و بیبرجام
رحمتالله حکیمان که بود و چگونه در زندان درگذشت؟