ایران اینترنشنال - وبسایت خبری-تحلیلی امواج مدیا در بریتانیا، به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد دخالتهای جمیله علمالهدی، همسر ابراهیم رئیسی در امور دولتی، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی را «عصبانی» کرده است.
امواج مدیا در گزارشی که روز چهارشنبه چهارم مرداد درباره فعالیتهای جمیله علمالهدی منتشر کرد، نوشت که فعالیتها و نفوذ او در دولت همسرش، در جمهوری اسلامی مورد استقبال قرار نگرفته است.
یک منبع آگاه محافظهکار که نامش فاش نشده، به این وبسایت گفت: «دخالت علمالهدی در امور دولتی مشهود شد و خامنهای را عصبانی کرد.»
این منبع آگاه اضافه کرد که خامنهای با ارسال پیامی به رئیسی، از او خواسته تا به همسرش اجازه ندهد در کار دولت دخالت کند.
او گفت که با این حال جمیله علمالهدی، دختر احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، «همچنان نقش مهمی در دولت، بهویژه در انتصاب و عزل مقامات دارد».
مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال
به نوشته امواج مدیا، عملکرد جمیله علمالهدی از زمان آغاز دوران ریاست جمهوری همسرش به طور فزاینده در کانون توجه قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، او علاوه بر دفاع از کارنامه جمهوری اسلامی در مورد حقوق زنان، در پشت صحنه دولت نیز نفوذ قابل توجهی داشته است.
جمیله علمالهدی ماه گذشته رئیسی را در سفر پنج روزهاش به کشورهای آمریکای لاتین همراهی کرد و نظرات او در مصاحبه با تلویزیون ونزوئلا در طول این سفر بازتاب گستردهای پیدا کرد.
او در مصاحبه با تلویزیون دولتی ونزوئلا اینکه زنان مثل مردها درس بخوانند و کار کنند را «مصداق خشونت» خواند و گفت: «میخواهیم زنان همچنان زن باشند. چرا ما باید مانند مردان باشیم؟ چرا باید مثل مردان درس بخوانیم، کار کنیم یا زندگی کنیم؟ این شکلی از خشونت است.»
همسر رئیسی همچنین توجه جهان به جان باختن ژینا (مهسا) امینی را «هیاهوی رسانهای» خواند و افزود: «دفاع از این زن، هیاهوی رسانهای ساختگی بود.»
امواج مدیا نوشت که ظاهرا جمیله علمالهدی راه پدرش احمد علمالهدی را دنبال میکند زیرا پدرش با انتقاد صریح از اصلاحطلبان و لیبرالها و دفاع سرسختانه از جمهوری اسلامی، در مشهد برای خود قدرت زیادی ایجاد کرده است.
جمیله علمالهدی سال گذشته نیز «کنگره زنان تاثیرگذار» را برگزار کرد که در پی سرکوب مرگبار خیزش سراسری علیه جمهوری اسلامی ترتیب داده شد.
او در حاشیه این کنگره حکومتی گفت که خامنهای «همیشه موافق حضور اجتماعی زنان بوده اما بعضی در کشور ما مخالف آن هستند».
امواج مدیا نوشت برخی ناظران بر این باورند این کنفرانس یک استراتژی عمدی برای ارتقای جایگاه جمیله علمالهدی بوده است.