Monday, Apr 6, 2026

صفحه نخست » اسرائیل از هدف قرار دادن ۸۵ درصد ظرفیت تولید پتروشیمی ایران خبر داد

osulieh.jpgحمله به پتروشیمی پارس جنوبی در عسلویه

خبرنامه گویا - خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، از حمله به پتروشیمی پارس جنوبی در عسلویه خبر داد. فارس نوشت: «دقایقی پیش صدای چند انفجار از پتروشیمی پارس جنوبی در عسلویه به گوش رسید.»

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، از حمله به «بزرگ‌ترین مجتمع پتروشیمی ایران» در عسلویه خبر داد و گفت این «هدف کلیدی» حدود ۵۰ درصد از تولید پتروشیمی ایران را بر عهده دارد. او افزود: «هفته گذشته نیز دومین مجتمع اصلی هدف قرار گرفته بود.»

کاتز همچنین گفت پیش‌تر هشدار داده بود در صورت ادامه حملات سپاه به مناطق غیرنظامی در اسرائیل، این کشور شروع به نابودی «زیرساخت‌های اقتصادی» جمهوری اسلامی خواهد کرد. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که روز گذشته در پی اصابت مستقیم یک موشک به یک ساختمان مسکونی در حیفا، چهار غیرنظامی کشته شدند.

اکنون دو تاسیساتی که در مجموع مسئول حدود ۸۵ درصد از تولید پتروشیمی ایران هستند، از مدار خارج شده‌اند.» او افزود: «ارتش اسرائیل مامور شده است که با تمام قدرت به حمله به زیرساخت‌های ملی در ایران ادامه دهد.»



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy