شنبه 16 خرداد 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

روزنامه جمهوري‌اسلامي: احمدی‌نژاد را محاکمه کنید، خبرآنلاین

روزنامه جمهوری اسلامی با انتشار سرمقاله‌ای ضمن انتقاد شدید از اظهارات حیرت‌آور محمود احمدی‌نژاد در مناظره تلویزیونی با میرحسین موسوی؛ خواستار محاکمه رئیس دولت نهم شد.

در این سرمقاله با انتقاد شدید از حملات محمود احمدی‌نژاد به چهره‌های شاخصی چون هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری آمده است: شروع مناظره با تهاجم و تهمت از طرف آقای احمدی نژاد بود و این روند تا پایان ادامه یافت درحالی که طبق مقررات اعلام شده توسط تلویزیون این اقدام خلاف اصول مورد نظر بود و متاسفانه مجری تلویزیون فقط تماشاچی بود و هیچ اقدامی برای متوقف ساختن این روند خلاف بعمل نیاورد. ملاحظه این وضعیت سئوال برانگیز می تواند افکار عمومی را در برابر این سئوال قرار دهد که آیا در این زمینه یک هماهنگی میان تلویزیون و آقای احمدی نژاد وجود نداشت؟



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


این سرمقاله در بخشی دیگر آورده است: از کسی که بر مسند ریاست جمهوری کشور تکیه زده انتظار این نیست که همه دستاوردهای دولت های گذشته که غیر از 4 سال دولت وی تقریبا شامل همه عمر نظام جمهوری اسلامی میشود را منفی جلوه دهد. این کاری است که رادیوهای خارجی و گروهک های ضد انقلاب و منافقین انجام می دهند کما اینکه بعد از این مناظره همین رادیوهاو گروهک ها به این اظهارات استشهاد نموده و از اینکه ادعاهای آنها توسط بالاترین مقام اجرائی کشور مورد تایید قرار گرفته ابراز خرسندی کرده اند.

جمهوری اسلامی افزوده: از این زشت تر سواستفاده از تلویزیون برای متهم ساختن افرادی که حضور ندارند به غارت بیت المال و سایر اموری است که واقعیت ندارد. این اتهامات درصورتی که در دادگاه صالحه اثبات شده باشند دستگاه قضائی صلاحیت اعلام آنها را دارد و اگر اثبات نشده باشند کسی که در منظر عام آنهم از طریق تلویزیون و در مناظره ای که ده ها میلیون بیننده دارد اقدام به اعلام آن می نماید باید تحت تعقیب قضائی قرار گیرد. کما اینکه مسئولان تلویزیون نیز در این زمینه مسئولیت دارند و حق ندارند اجازه بدهند کسی در هر مقام که باشد با سواستفاده از این امکان عمومی به افراد تهمت وارد کند.

این سرمقاله همچنین آورده است: آنچه آقای احمدی نژاد در این باصطلاح مناظره گفت عوارض خطرناک تری دارد که از اتهام وارد کردن به افراد فراتر می رود و دامن گیر بزرگان می شود. آقای هاشمی رفسنجانی علاوه بر اینکه از استوانه های نظام جمهوری اسلامی و رئیس مجلس خبرگان است با حکم رهبر معظم انقلاب ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز برعهده دارد. مفهوم اتهامات آقای احمدی نژاد به آقای هاشمی رفسنجانی اینست که رهبری شخصی را با این ویژگی های منفی به ریاست مجمعی منصوب کرده اند که بالاترین نهاد در نظام قانون گذاری کشور و بازوی مشورتی رهبری است . اتهام به آقای ناطق نوری که رئیس بازرسی دفتر رهبری است نیز این سئوال را به اذهان می آورد که فردی با این ویژگی های منفی چگونه می تواند مورد اعتماد رهبری باشد اتهام به فرزندان این بزرگان نیز علاوه بر آنکه بدون سند و برخلاف قانون و اخلاق است خلاف واقع نیز هست و همین عوارض را نیز دارد. اینها همان مطالبی است که پالیزدار گفته و حالا منبع آن مشخص شده است .

روزنامه جمهوری اسلامی تاکید کرده است: این اتهام که آقای هاشمی رفسنجانی به رئیس یکی از کشورهای خلیج فارس گفته است تا 6 ماه دیگر این دولت ساقط می شود یک دروغ است. دلسوزتر از آقای هاشمی رفسنجانی برای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی چه کسی است؟ کسی که به امام پیشنهاد می کند مرا قربانی جنگ کنید تا خود شما به خاطر پذیرفتن قطعنامه مصون بمانید؛ چگونه می تواند علیه کشور خود با بیگانگان اینگونه سخن بگوید؟

مسیح مهاجری در ادامه افزوده: محور بودن آقای هاشمی رفسنجانی در نامزدی آقای میرحسین موسوی نیز یک دروغ آشکار است . اینکه ایشان از یک نامزد حمایت کند طبق قانون مجاز است ولی اگر چنین حمایتی وجود داشته باشد به معنای محور بودن نیست . اینکه رئیس جمهور چنین نسبت های دروغی به انسان های بزرگ و خدمتگزاری می دهد برخلاف سوگندی است که برای حفظ حرمت مردم کشور در منصب ریاست جمهوری یاد کرده است .

سرمقاله جمهوری اسلامی در بخشی دیگر تصریح کرده است: شرم آورترین بخش باصطلاح مناظره نشان دادن برگه‌ای باعکس همسر آقای موسوی و توسل به فضاسازی های تبلیغاتی توسط آقای احمدی نژاد بود. این یک روش کاملا ضداخلاقی است که افرادی که قصد دارند بالاترین مسئولیت اجرائی یک کشور 70 میلیونی را به عهده بگیرند برای جلب آرا مردم به مسائل خانوادگی همدیگر متوسل شوند. جای تاسف شدید است که ما اینهمه دچار سقوط اخلاقی آنهم در بالاترین سطح مسئولیتی کشور شده ایم .

در بخش دیگری از این سرمقاله آمده است: حضرات علما و مراجع باید به این سئوال پاسخ بدهند که حکم شرعی آنچه در باصطلاح مناظره شب 14 خرداد از تلویزیون پخش شد چیست؟ آیا هر کس مجاز است در برابر ده ها میلیون مردم به دروغ و تهمت و افترا متوسل شود؟ آیا سکوت در برابر این اظهارات جایز است؟ آیا در آینده بزرگان دیگر از این قبیل تعرضات مصون خواهند بود !

روزنامه جمهوری اسلامی همچنین تاکید کرده است: دستگاه قضائی در برابر این تخلفات آیا احساس وظیفه قانونی نمی کند؟ آنچه در این باصطلاح مناظره گفته شد اگر درست باشد تحت عنوان اشاعه فحشا و اگر درست نباشد تحت عناوینی از قبیل دروغ و تهمت و افترا قابل تعقیب قانونی است . آیا مسئولان قضائی ما شجاعت انجام وظیفه را دارند

در بخش دیگری از این مقاله چنین آمده است: این ادعای آقای احمدی نژاد که تخریب ها از استقرار این دولت شروع شده کاملا بی پایه است . آغازگر تخریب علیه دولت های گذشته خود آقای احمدی نژاد بود که در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 همه دستاوردهای 16 سال قبل از آن را نفی کرد و در طول 4 سال گذشته نیز با استفاده از همه امکانات دولتی هر کس را که کوچکترین انتقاد و ایرادی داشت تخریب کرد. اکنون نیز روشی در پیش گرفته است که هر کس حتی طبق قانون وارد صحنه انتخابات شود گرفتار انواع اتهامات می گردد. این وضعیت قابل استمرار نیست و کشور را در جهتی به پیش می برد که نتیجه آن نفی جمهوریت و اسلامیت نظام خواهد بود و از نظام جمهوری اسلامی چیزی غیر از پوسته و ظاهر باقی نخواهد ماند. در برابر این خطر همه مسئولیت دارند و برای رفع مظلومیت از نظام همه باید به مسئولیت خود عمل نمایند.





















Copyright: gooya.com 2016