شنبه 26 دی 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مراسم یادبود دکتر علی محمدی فردا در دانشگاه تهران برگزار می شود، مهر

رئیس پردیس علوم پایه دانشگاه تهران درباره برنامه های دانشگاه تهران به مناسب یادبود شهادت مرحوم دکتر مسعود علیمحمدی فیزیکدان ایرانی گفت: مراسم یادبود این مرحوم روز یکشنبه در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می شود.

علی مقاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: مراسم یادبودی از سوی پردیس علوم پایه دانشگاه تهران در بعدازظهر روز یکشنبه ساعت 11 تا 12 در محل مسجد دانشگاه تهران برگزار می شود.

دکتر مسعود علی محمدی فیزیکدان ایرانی صبح روز سه شنبه 22 دی ماه 88 طی یک عملیات بمب گذاری در قیطریه تهران شهید شد. وی استاد فیزیک دانشگاه تهران بود.

پیکر مرحوم دکتر مسعود علیمحمدی فیزیکدان ایرانی صبح روز پنجشنبه 24 دی ماه جاری از مقابل منزل وی تشییع شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 



ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016